Vito!
Gergő,és Ronaldinho&Barca nagy vonalakban leírta amit én is gondolok.
a Hirtelen szócskát nem igen értem, hiszen Te is tudod, és el is mondták kismilliószor, hogy mekkora változásokat reméltek a fejlesztésektől, és köztudott volt, hogy a spanyol nagydíjon szerepelnek először az újítások.
és ezek az újítások fekszenek Schumi vezetési stílusának, elvégre Ő maga is elég nagy szerepet játszott, hogy mit merre hogyan kellene változtatni, hogy sanszosabb legyen a bugi Mercire nézve is. Rosberg is tett hozzá bőven szerintem.
szerintem annyi az egész, hogy ezt a gépet jobban érzi Schumi, Rosberg meg ugyanúgy mint az előzőt, kettejük közti difit az is jelenthette, hogy Schuminak birkóznia kellett a régi vassal, legalábbis jobban mint Niconak vezetési stílusok és miegymás miatt.
és ez most lehet megszűnt, de várjunk még pár versenyt. viszont reálisan nézve, azért el lehet képzelni azt a szitut, hogy ha mindkettőnek fekszik a gép, akkor Schumi jobb Niconál, természetesen az Nico érdeme,hogy az előzővel neki sikerült egy stabil teljesítményt nyújtania, míg Schumi küzdött vele.
de azt semmiképp se gondolnám, hogy direkt úgy fejlesztik (ami sikeres,csak nem nagyobb mértékkel,mint a többieké) hogy Nico ne érezze, neki is van mérnöke, sőt annyi pontja is,hogy ilyen meg se forduljon a fejekben.
de kell még várni pár versenyt, én el tudom képzelni, hogy ha mindketten érzik a gépet, akkor Schumi jobb

még így 41évesen is. de Nicot se írnám le egy rosszabb 7vége után.