culinho írta:Nagy fába vágja a fejszéjét Mourinho, ha Madridba igazol. Az eredményességen nehéz lesz javítani, a játékon kéne, de nem biztos, hogy erre a feladatra Ő a tökéletes választás. Továbbá ott van a Barca, melyet felülmúlni jövőre se lesz könnyű feladat.
Ami előre zavar, az a sok hülye duma, amit majd egész évben nyomna rólunk, főleg ha előttük állunk. Büszke vagyok Guardiolára, hogy az Inter elleni meccsek előtt olyan jól kivédte a portugál provokációit.
Pont, h az eredményességen kéne nekik javítani. 2004 óta nem jártak BL negyeddöntőben, hiába csomó edző, hiába elköltött 100 milliók. Ha még hozzávessük a csapat múltját is, akkor ki lehet jelenteni, ekkora csapatnál ez elfogadhatatlan. Azon kívül 2 éve bajnokságot se tudnak nyerni, az utolsó 4 klasszikust is elvesztették. A spanyol kupát nem is vették komolyan, ami talán nem akkora baj, de akkor sem kéne alacsonyabb osztályú csapatoktól 4-st kapni. A játékukkal sztem idén nem volt akkora baj, hisz több mint 100 gólt rúgtak a bajnokságban. Igaz, komoly ellenfelek ellen megállt a tudomány. Ha én Madrid szurkoló lennék, borzasztó csalódott, és dühös lennék. Nekik most elsősorban eredményekre van szükségük, főleg a BL-ben. És erre jelenleg a legalkalmasabb edző Mourinho lehet.
Ettől függetlenül valóban nagy fába vágja a fejszéjét. Hiszen a bajnokságban a már eddig is erős, és tovább erősödő Barcát kell legyőzniük, a BL-ban a több éves sikertelen szériát sem lesz könnyű megtörni. De jöjjön csak José, és akkor fantasztikusan pikáns harc lesz a Barca és Real között.