Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Internetszolgáltatóját hívja fel.ők tudni fogják mi a gondJason írta:Ha valaki ért a hálózati kártyákhoz, és az internetbeállitásokhoz az kérem segitsen.Úgyanis az egyik ismerősömnek nem müködik a nete már lassan 2 hete,azt irjaki a gép nála hogy a kapcsolat nincsen vagy korlátozott.Helyi internete van a sráccnak.Ha esetleg valaki tudna segiteni azt megköszöném.
Kösz a segítséget, majd kipróbálom azt amit írtál.Tim írta:Így hirtelen mondok pár programot ami képes erre:divxtodvd,winavi,,imgburn..barcafan0911 írta:Van egy problémám amit már régóta nem tudok megoldani. Adott egy 40 perces epizódokból álló sorozat, angol nyelvű, magyar felirattal. Az első 3 részt átkonvertáltam dvd formátumra és ezt akarom kiírni egy dvd lemezre. Na most, Nero-t használok, de 1 cd-re csak 1 részt enged írni és ez így nekem nem jó. Azt hogyan lehet megoldani hogy 3 rész is rajta legyen a dvd lemezen? Egy átkonvertált rész kb 700 megás, szóval bőven elfér a lemezen három. Második kérdés: Hogyan oldjam meg hogy a felirat is rajta legyen a lemezen? Aki jártas ebben az pls válaszoljon.
Winavinál a csoportos konvertálást válaszd,különben egy darab fájlból fog lemezt csinálni.Imgburn pedig a mappából csinál lemezképet amiben az epizódok vannak,és ezt tudod lemezre kiírni. Lehetőleg ne a neroval.Használd helyette az imgburnt. A feliratokat érdemes előtte beleégetni,ehhez ki kiválóan alkalmas a winavi például.
Ezt még én sem próbáltam, érdekes elképzelés. Amint lesz időm majd áldozok rá egy cd-t.Ha adatba írod ki nem dvd fájlként kezeli a dvd fájt amit ráírsz? Ezt meg én nem tudom.
Így hirtelen mondok pár programot ami képes erre:divxtodvd,winavi,,imgburn..barcafan0911 írta:Van egy problémám amit már régóta nem tudok megoldani. Adott egy 40 perces epizódokból álló sorozat, angol nyelvű, magyar felirattal. Az első 3 részt átkonvertáltam dvd formátumra és ezt akarom kiírni egy dvd lemezre. Na most, Nero-t használok, de 1 cd-re csak 1 részt enged írni és ez így nekem nem jó. Azt hogyan lehet megoldani hogy 3 rész is rajta legyen a dvd lemezen? Egy átkonvertált rész kb 700 megás, szóval bőven elfér a lemezen három. Második kérdés: Hogyan oldjam meg hogy a felirat is rajta legyen a lemezen? Aki jártas ebben az pls válaszoljon.
nem tudom, h ez pénzes-e...LM10 írta:Tud valaki olyan videomegosztót a youtubeon kívül ahol kb 200mb-s videót fel lehet tölteni?
Úgy menne, adatba már sokat csináltam, csak most dvd-t szeretnénk készíteni. 2 éve a számtek tanárom ezt megtudta oldani a Jóbarátokkal, akkor 4 részt tett a dvd-re, csak vele sajnos már nem tartom a kapcsolatot. Azért kösz a segítséget.Fernando írta:Hát a fliratot a konvertálással együtt kellett volna megtenned. Úgymond beleégetned egy külön programmal. Azt hiszem régen így csináltam. Kiírni pedig próbáld adat dvd-be, szerintem úgy menni fog, de valszeg ott a hiba, hogy dvd formátumba szeretnéd. Ha divx-be írnád, akkor csak mellé kéne tenned a feliratot azonos névvel, mint a file, és még több is elférne egy dvd-n. 10-11 biztos.barcafan0911 írta:Van egy problémám amit már régóta nem tudok megoldani. Adott egy 40 perces epizódokból álló sorozat, angol nyelvű, magyar felirattal. Az első 3 részt átkonvertáltam dvd formátumra és ezt akarom kiírni egy dvd lemezre. Na most, Nero-t használok, de 1 cd-re csak 1 részt enged írni és ez így nekem nem jó. Azt hogyan lehet megoldani hogy 3 rész is rajta legyen a dvd lemezen? Egy átkonvertált rész kb 700 megás, szóval bőven elfér a lemezen három. Második kérdés: Hogyan oldjam meg hogy a felirat is rajta legyen a lemezen? Aki jártas ebben az pls válaszoljon.
Hát a fliratot a konvertálással együtt kellett volna megtenned. Úgymond beleégetned egy külön programmal. Azt hiszem régen így csináltam. Kiírni pedig próbáld adat dvd-be, szerintem úgy menni fog, de valszeg ott a hiba, hogy dvd formátumba szeretnéd. Ha divx-be írnád, akkor csak mellé kéne tenned a feliratot azonos névvel, mint a file, és még több is elférne egy dvd-n. 10-11 biztos.barcafan0911 írta:Van egy problémám amit már régóta nem tudok megoldani. Adott egy 40 perces epizódokból álló sorozat, angol nyelvű, magyar felirattal. Az első 3 részt átkonvertáltam dvd formátumra és ezt akarom kiírni egy dvd lemezre. Na most, Nero-t használok, de 1 cd-re csak 1 részt enged írni és ez így nekem nem jó. Azt hogyan lehet megoldani hogy 3 rész is rajta legyen a dvd lemezen? Egy átkonvertált rész kb 700 megás, szóval bőven elfér a lemezen három. Második kérdés: Hogyan oldjam meg hogy a felirat is rajta legyen a lemezen? Aki jártas ebben az pls válaszoljon.
Ott egy tenger, víz van benne.levproff írta:Lehet hülye kérdés/kérés, de egy próbát megér.![]()
Valaki alkosson nekem egy értelmes mondatot a "tenger víz"-zel, úgy, hogy nem toldalékolja.
Nem tudom miért terjedt el hogy lemezkép íráshoz szükség van a DT-ra..Kluivertinho írta:A képfájlt ki lehet csomagolni?Puyol05 írta:
rakd be másik gépbe a CD-t, nyisd meg valamilyen progival, (saját gép, vagy Total commander) csomagold ki, majd írd ki megint a kicsomagolt fájlt. Winrarral tudod kicsomagolni.
Ja, jó nagy hülye vagyok.levproff írta:Igen így külön írva.
Természetesen az egybe írandóval én is tudok mondatot alkotni.![]()
Gondolom, a tengernek és a víznek egymás után kell következni, Nem lehet közte "a", meg semmi más. Persze lehet, hogy most baromságokat beszélek.Fecooo írta:a tenger a víz egy megjelenési formája
a tenger a víz egy megjelenési formájalevproff írta:Igen így külön írva.
Természetesen az egybe írandóval én is tudok mondatot alkotni.![]()
Jééé, némmá ott a tengervíz.levproff írta:Lehet hülye kérdés/kérés, de egy próbát megér.![]()
Valaki alkosson nekem egy értelmes mondatot a "tenger víz"-zel, úgy, hogy nem toldalékolja.