Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A Bilbao-s Javi Martinez? Nagyon jó választás lenne.noname írta:60 milla-kizárt h ennyit kifizessünk.
Úg ymég jöhet, ha Hlebet és még valakit beszámítanak az üzletbe, másképp kizártnak tartom.
Nos, alternatívák: Silva, Javi Martinez
Ha előbbi jön, valszeg Toure megy. Ha utóbbi, akkor Toure alighanem marad, hiszen Xavi és Ini után ő lenne a legkreatívabb a kpn.
Előző szezonjában meg kulcsszerepet játszva letaszítja kb 10 éve bajnok Lyont a bajnoki trónról úgy hogy minden egyes mutatóban felülmúlta akkor Cescet.kristop írta:Gourcuff? annyival nem lenne olcsóbb, mint amennyivel gyengébb.
talán van egy kis különbség aközött, hogy a pl harmadik helyére vezeted a csapatodat és aközött, hogy a francia bajnokság hatodik helyére, miközben feleannyi góllal és gólpasszal zárod az idényt a több játéklehetőség ellenére.
15 vagy hány gólt nem lehet véletlenül lőni, 15gólpassz mellett.bali 15 írta:Egy fél szezont sérülten töltő Van Persie és egy Bendtner mellett szerintem ez nem volt nehéz. Pláne hogy ő a csapat elsőszámú 11-es lövője.A passzok mellett ha jól tudom az Arsenal házi gólkirálya lett Cesc. Wink
Egy fél szezont sérülten töltő Van Persie és egy Bendtner mellett szerintem ez nem volt nehéz. Pláne hogy ő a csapat elsőszámú 11-es lövője.A passzok mellett ha jól tudom az Arsenal házi gólkirálya lett Cesc. Wink
Pedig van valami abban amit mond. Mi értelme van annak hogy megvegyünk méregdrágán egy játékost aki már játszott nálunk, mellesleg nem is hiányposztra érkezne. Akkor ennyi erővel hozzuk vissza Quaresmat aki elférne a bal oldalon és "csak egy" 10-es. De ezt most csak úgy felhoztam.Fernando írta:Ha azt sem tudod hogyan kell írni miért akarod ennyire? Mert ezt mondták neked páran? Ezt olvastad a fórumon? Bírom az ilyeneket.S.Agüero írta:60 Fabregasért? Ne vicceljünk már. Akkor vegyünk egy Gürkaffot(nem tudom leírni) 30-ért vagy egy Hamsikot 30ért talán Silvat ugyanennyiért.
Majd Jöhet Fabregas ingyen mikor lejár a szerződése. Nálam maximum 50-et ér meg ez a srác, de többet nem.
Túlzásokba azért Wenger se essen már.
Egyébként Yoann Gourcuff.
barcafan0911 írta:Ha Xavi és Ini egészséges akkor a kezdőben a helyük. Fabregas ahogyan írtad akkor kellene ha valamelyikük sérült. DE mi van ha alig lesznek sérültek a köv szezonban? Én nem bírom azt kívánni egyikőjüknek sem hogy sérüljenek le, hogy játszhasson Cesc. Rotálni ostobaság lenne MÉG ezt a 3 játékost. Az egyiknél csak formahanyatlás lenne a vége. Kp-ra elég egy kiegészítő ember, Fabre meg majd jön 1 év múlva, akkor már fenn állhat a rotálás lehetősége.Lampiao írta:barcafan0911 írta:Idén még nem is kell ide Fabregas, maradjon csak az Arsenalban. Jövőre meg majd olyan gyorsan lezavarjuk a szerződtetését mint most Villáét.
Már idén látszott hogy milyen amikor nincs Iniesta... Xavi az utolsó 4 meccset 3 cm-es szakadással a lábában játszotta végig ... Hogy a kénköves fenébe ne ellene egy olyan játékos aki pontosan tudja milyen itt a játék, akinek nem kell 1 év hogy megszokja a rendszert, akinek még spanyolul és katalánul sem kell megtanulnia.
A középpályánk már idén sem volt elég: lásd bl kiesés. Kellett volna Iniesa aztán még Xavi is veszélyben volt. Megnéztem volna ha nem tudja vállalni a játékot a Villareal meg a sevilla ellen mikor nyerünk bajnokságot...
Ha azt sem tudod hogyan kell írni miért akarod ennyire? Mert ezt mondták neked páran? Ezt olvastad a fórumon? Bírom az ilyeneket.S.Agüero írta:60 Fabregasért? Ne vicceljünk már. Akkor vegyünk egy Gürkaffot(nem tudom leírni) 30-ért vagy egy Hamsikot 30ért talán Silvat ugyanennyiért.
Majd Jöhet Fabregas ingyen mikor lejár a szerződése. Nálam maximum 50-et ér meg ez a srác, de többet nem.
Túlzásokba azért Wenger se essen már.
Ha Xavi és Ini egészséges akkor a kezdőben a helyük. Fabregas ahogyan írtad akkor kellene ha valamelyikük sérült. DE mi van ha alig lesznek sérültek a köv szezonban? Én nem bírom azt kívánni egyikőjüknek sem hogy sérüljenek le, hogy játszhasson Cesc. Rotálni ostobaság lenne MÉG ezt a 3 játékost. Az egyiknél csak formahanyatlás lenne a vége. Kp-ra elég egy kiegészítő ember, Fabre meg majd jön 1 év múlva, akkor már fenn állhat a rotálás lehetősége.Lampiao írta:barcafan0911 írta:Idén még nem is kell ide Fabregas, maradjon csak az Arsenalban. Jövőre meg majd olyan gyorsan lezavarjuk a szerződtetését mint most Villáét.
Már idén látszott hogy milyen amikor nincs Iniesta... Xavi az utolsó 4 meccset 3 cm-es szakadással a lábában játszotta végig ... Hogy a kénköves fenébe ne ellene egy olyan játékos aki pontosan tudja milyen itt a játék, akinek nem kell 1 év hogy megszokja a rendszert, akinek még spanyolul és katalánul sem kell megtanulnia.
A középpályánk már idén sem volt elég: lásd bl kiesés. Kellett volna Iniesa aztán még Xavi is veszélyben volt. Megnéztem volna ha nem tudja vállalni a játékot a Villareal meg a sevilla ellen mikor nyerünk bajnokságot...
barcafan0911 írta:Idén még nem is kell ide Fabregas, maradjon csak az Arsenalban. Jövőre meg majd olyan gyorsan lezavarjuk a szerződtetését mint most Villáét.
Akkor ne adj érte annyitkristop írta:én olyan 30 - 35 fölé nem nagyon mennék, nálam már az a 40milla is sok.