Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
45 teljesen korrekt.Sanama írta:Ha jól értelmeztem az Elmundo-s hírt,olyan 45 körül kér az Arsenal.
Ez tényleg az. Szerintem az lesz a terve a vezetőségnek, hogy Fabregas/Gourcuff/Javi Martinez. Habár utóbbi két név sehol sem szerepel hivatalosanZsoma írta:Igen, csak a cikk szerint a bilbaói elnök egy €30M-s árcédulát tett ki rá, ami annak fényében, h Yaya €25M-ért menne a Cselszkihez több, mint nevetséges.
Igen, csak a cikk szerint a bilbaói elnök egy €30M-s árcédulát tett ki rá, ami annak fényében, h Yaya €25M-ért menne a Cselszkihez több, mint nevetséges.Lionel85 írta:Javi Martínezen már korábban is gondolkodtam, de csak egy kósza gondolat erejéig. A tehetsége megvan, kíváncsi vagyok, egy nagycsapatban hogy állná meg a helyét.
Sajnos igazad van..De en szemelyes megjegyzesem,hogy luxus meg egy evet adni neki,mikor jött Villa+itt van nekünk egy Pedro-Bojan pärosunk.Fantasztikus ket fiatal.Es ha marad,tuti pep öt fogja nyomatni,meg akkor is ha semmit nem er..Es ez pedig a lendületes tehetseges fiatalok kärära megy..Az älom kettös melle(Villa+Messi)megvannnak az emebrek.En nem lätom ertelmet hogy maradjon.Ha marad az csak kär lehet...sjd írta:Az a baj h Touréval nem most kéne foglalkozni, hanem az előző szezon során kellett volna, amikor padozottBarcaforever2626 írta:..A legelsö szempont,amivel foglalkoznia kene a vezetösegnek,az szikla ittartäsa lenne.Ibrat meg nyugodtan ellehetne adni,legaläbb nyernenk rajta valamennyi penzt..
Ibráért meg pont nem adnának többet, főleg ha mi akarunk megszabadulni tőle, Eto'o is ezért ért csak egy 20ast
Akkor nem kellett volna aláírni új szerződést. Nagyon jól tudta/tudja, hogy nem aprópénzért fognak megválni tőle. Am szerintetek nincs a csapaton belül széthúzás, ha tudják a társak, hogyha a Barcával megegyezik az Arsenal, akkor Cesc 1 mp-ig sem gondolkodván eligazol? Nekem az ilyen mindig is furcsa voltS.Agüero írta:És mit gondoltok Hamsíkról? Tudom, hogy már rég jött szóba, de én el tudnám képzelni a csapatban. Jobb megoldás lenne szerintem mint Javi Martínez meg Gourcuff.Miért Fabregasnak kell elmenni a búsba? Nem tehet róla, hogy 60 millát kérnek érte. Ő pont, hogy visszament Londonba megkérni Wengert, hogy engedje el.Fabregas meg elmehet a búsba... Minek kell annyira nyalni a s.ggét, maradjon az Arsenalba, jó neki a "majd jövőre" szlogen, mint itthon az Újpestnek.
Köszi az infót, nem tudtam, hogy csatár vagy tkpMaraSalvatrucha írta:Chamakh csatár.zola8787 írta: A Bilbao-s Javi Martinez? Nagyon jó választás lenne.
Fabregas meg 60 millióért: pffff !!! Touré-t megtartani oszt csőőő
Fabregas meg elmehet a búsba... Minek kell annyira nyalni a s.ggét, maradjon az Arsenalba, jó neki a "majd jövőre" szlogen, mint itthon az Újpestnek. Amúgy Samah és Fabregas nem azonos poszton játszanak?
Az a baj h Touréval nem most kéne foglalkozni, hanem az előző szezon során kellett volna, amikor padozottBarcaforever2626 írta:..A legelsö szempont,amivel foglalkoznia kene a vezetösegnek,az szikla ittartäsa lenne.Ibrat meg nyugodtan ellehetne adni,legaläbb nyernenk rajta valamennyi penzt..
Villa egyertelmüen nagyon jo üzlet!!De elkezdünk itt kapälozni Fabregasert,en erre ertettem leginkäb..Inkäbb szikla ittartäsa+Ibräbol valo "penz csinäläs" kene hogy legyen a fö szempont.Most ha jönne Fabregas+maradna Ibra..Teli lennenk millios sztärokkal,ugyanugy mint a madrid..Amiböl nem hiszem hogy tul sok jo sülne ki..aki meg mär bizonyotott,ugy mint toure,vagy Pedro,bojan azok meg mehetnek a levesbe..na en erre ertettem..vagy esetleg ha marad yaya ,amit sajnos ketlek,akkor meg föleg erdekes feläläsok lehetnenek..Tomsa írta:Milyen Madrid-féle irányok????? Tavaly Ibra azért volt annyi, mert felszöktek az árak...talán Csiga volt pénzkidobás... Idén megvettük Villát, ami kummára megéri a pénzét. Ezenfelül bejelentkeztünk Fabregasért, ők 60 millát kérnek érte, amire nem küldött a vezetőség választ. ENNYI.
De ha tudta hogy el akar jönni, akkor nem kellet volna fejetlenűl hosszabítani!S.Agüero írta:És mit gondoltok Hamsíkról? Tudom, hogy már rég jött szóba, de én el tudnám képzelni a csapatban. Jobb megoldás lenne szerintem mint Javi Martínez meg Gourcuff.Miért Fabregasnak kell elmenni a búsba? Nem tehet róla, hogy 60 millát kérnek érte. Ő pont, hogy visszament Londonba megkérni Wengert, hogy engedje el.Fabregas meg elmehet a búsba... Minek kell annyira nyalni a s.ggét, maradjon az Arsenalba, jó neki a "majd jövőre" szlogen, mint itthon az Újpestnek.
Egyetértek,az csak egy dolog,hogy ki mennyit kér ha mi nem adjuk meg,majd akkor leszünk Real ha kiadunk 93 millát egy emberre,utána még 67-et,kétszer 35-öt,aztán 15-öt meg kétszer 6-7-et,s mindezt egy nyáron,picit gondolkodjunk már. A tavalyi Ibra húzás,meg azért volt mert Samu-t el akarta adni Pep,s mivel nem nagyon vitte volna senki,"kénytelenek voltunk" belemenni ebbe az Ibra ügybe,amit nem tartottam helyesnek szakmai szempontból,de mivel nem volt más lehetőség,igy ez lett. Villa meg szerintem abszolút vállalható áron jött,40 milláért megkaptuk a világ egyik legjobb csatárát,igaz,hogy már 29 éves,de mivel most kerül először igazán nagy csapathoz igy az ő esetében ez nem sokat jelent,mert a szivét,lelkét ki fogja tenni a Barca-ért,mert tudja,hogy mennyi évet várt erre,s valószinüleg ez lesz az utolsó nagy esélye,hogy klubszinten is nagy eredményeket érjen el. Csiga-ért tényleg sokat adtunk a tudásához képest,de a foci világban ilyen szinten a 22 milla nem tekinthető soknak.-Szóval messze vagyunk mi a Madrid-tól pénzköltés terén,Ibra-t leszámitva soha senki nem került még 50 millioba sem,a Madrid már legalább 5 játékost vett ezen felül.Tomsa írta:Milyen Madrid-féle irányok????? Tavaly Ibra azért volt annyi, mert felszöktek az árak...talán Csiga volt pénzkidobás... Idén megvettük Villát, ami kummára megéri a pénzét. Ezenfelül bejelentkeztünk Fabregasért, ők 60 millát kérnek érte, amire nem küldött a vezetőség választ. ENNYI.
Miért Fabregasnak kell elmenni a búsba? Nem tehet róla, hogy 60 millát kérnek érte. Ő pont, hogy visszament Londonba megkérni Wengert, hogy engedje el.Fabregas meg elmehet a búsba... Minek kell annyira nyalni a s.ggét, maradjon az Arsenalba, jó neki a "majd jövőre" szlogen, mint itthon az Újpestnek.
60 milló...abból 3-4 jó játékost is lehetne venni belőle. Nem tudom kit lehetne alternatívaként felhozni, talán Gourcuffot vagy Lucho Gonzalezt, habár őt kétlem. Én még bízok egy jó Hlebben is...pitta19 írta: ...de nagyon túlzó az ára. Úgy néz ki, hogy más alternatíva elé kell nézni .
Pontosan ezt akarják.Barcaman14 írta:60 milla azért enyhe túlzás! Ezzel akarnak elriasztani minket vagy mi?!Sikerült, mert ennyit biztos hogy nem fogunk kifizetni! Max 45-öt látom reálisnak. A VB előtt ez már nem fog eldőlni, pedig jó lett volna!
Legújabb hírek szerint 45 milliót ajánlottunk érte. Ha jól értettem az elmundodeportivos cikket.Attika 25 írta: De várjuk meg a mostani nyarat,szerintem nem lefutott még ez a dolog,bár ha 45-50 millánál többet kiadunk érte akkor én már morcos leszek
Chamakh csatár.zola8787 írta: A Bilbao-s Javi Martinez? Nagyon jó választás lenne.
Fabregas meg 60 millióért: pffff !!! Touré-t megtartani oszt csőőő
Fabregas meg elmehet a búsba... Minek kell annyira nyalni a s.ggét, maradjon az Arsenalba, jó neki a "majd jövőre" szlogen, mint itthon az Újpestnek. Amúgy Samah és Fabregas nem azonos poszton játszanak?
Ha jönni akar akkor nem hosszabit ujra (a mostaninak sem tudom mi értelme volt),ha meg mégis hosszabit akkor a tyúkeszüségét bizonyitja s meg is érdemli hogy Arsenal-ban maradjon s a 4. helyért küzdjön a bajnokságban. Egyébként most 2014 ig van szerződése,ha van esze akkor nem hosszabitja meg ujra,s akkor az előző nyáron potom pénzért is oda fogja adni nekünk az Arsenal,mert egy évvel késöbb már ingyen menne,attól meg nem kell félnünk,hogy mi ajánlunk majd 30 millát,aztán jön a City ők majd adnak 60-at s inkább oda adják,mert oda meg Cesc nem megy,szóval a szerződése vége felé,már mi irányitanánk a dolgot. De várjuk meg a mostani nyarat,szerintem nem lefutott még ez a dolog,bár ha 45-50 millánál többet kiadunk érte akkor én már morcos leszekKardi írta:ingyen meg akkor sem jönne el, mert elég valószínű hogy szerződést előbb hosszabbítanának vele.