2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Itt most mi vagyunk a hunyók.Zsolti írta:Nyúzzák csak.....Venger meg jó lenne már,ha a fejéhez kapna.Nem tarthatja erőszakkal Londonban,örüljön,hogy eddig is kőcsönattuk' neki..
Ez kevésbé valószínű, Rosell nagyon nagy esélyes és a költségek csökkentésével kampányol. A Villért kiadott 40-et is sokalta. Emellett az is nyilatkozta, hogy meg fogja hallgatni Pep kéréseit, de csak azt teljesítik, amivel 100%-osan egyetértenek.Guardiola írta:rtomek írta:Szerintem az Arsenal azért várná meg az új elnökséget mert valami nagy nevet ígérni kell, nagyon más nem kell a csapatba így több pénzt lerámolhatnak rólunk. -Gondolom én
Nah igen, most pedig hazahozzuk cirka 40 millióért..Zsolti írta:Nyúzzák csak.....Venger meg jó lenne már,ha a fejéhez kapna.Nem tarthatja erőszakkal Londonban,örüljön,hogy eddig is kőcsönattuk' neki..
Nyúzzák csak.....Venger meg jó lenne már,ha a fejéhez kapna.Nem tarthatja erőszakkal Londonban,örüljön,hogy eddig is kőcsönattuk' neki..Ronaldinho&Barca írta:Nah Fabregas már 500% hogy ide akar jönni, szerintem ez már csak az öltönyösökön múlik. Bár nem lehet könnyű dolga, 8 Barca játékos nyűheti egész nap, hogy jöjjön már.
Ez kevésbé valószínű, Rosell nagyon nagy esélyes és a költségek csökkentésével kampányol. A Villért kiadott 40-et is sokalta. Emellett az is nyilatkozta, hogy meg fogja hallgatni Pep kéréseit, de csak azt teljesítik, amivel 100%-osan egyetértenek.rtomek írta:Szerintem az Arsenal azért várná meg az új elnökséget mert valami nagy nevet ígérni kell, nagyon más nem kell a csapatba így több pénzt lerámolhatnak rólunk. -Gondolom én
Még szezon közben azt mondta, szívesen maradna Torinóban, de én azt mondom, h inkább legyen itt még egy évet és aztán eldől. De szerintem őt is beírhatjuk a bukások közé mivel 16ért igazoltuk, de nem hinném h afölött ellehet adni, mivel Juvénak 10et kell érte fizetni, ha megvennék és ha más klub érdeklődik iránta, akk sem hinném h 16 fölé mennénekHunter91 írta: Cacares?
Vagy végül megveszi a Juve?
Cacares?ElBartimaeus írta:Henrique-t el kéne felejteni, nem egy túl jó játékos. Akkor inkább Fontás, illetve Muniésa, mind kettő elég meggyőző volt azokon a meccseken, amelyikeken játszottak.bence-barca írta:Nem tudom kinek jutott eszébe, de Henriqe visszajön kölcsönből majd és ő talán pótolhatja Marquezt. Nem láttam tőle mecseket csak azt amikor ellenünk játszott, de szerintem kövi idényben ki lehetne próbálni
Henrique-t el kéne felejteni, nem egy túl jó játékos. Akkor inkább Fontás, illetve Muniésa, mind kettő elég meggyőző volt azokon a meccseken, amelyikeken játszottak.bence-barca írta:Nem tudom kinek jutott eszébe, de Henriqe visszajön kölcsönből majd és ő talán pótolhatja Marquezt. Nem láttam tőle mecseket csak azt amikor ellenünk játszott, de szerintem kövi idényben ki lehetne próbálni
Hát öcsém, Te is jó rég óta szurkolhatsz a Barcának.Jess írta:Sorry, de ki az a Cáceres????? Nem tudtam felfedezni a nevét a csapatban :S
Tarkónlövés!barcafan79 írta:Hala Barca!
abreu írta:80-100 ezer euro körül volt asszemtarich írta: Anno mennyi volt az az összeg amit nevelési költség nevén kifizetett az Arsenal ?
Főleg ha olyan fontos meccseken játszik majd, mint Rafa idénbence-barca írta:Nem tudom kinek jutott eszébe, de Henriqe visszajön kölcsönből majd és ő talán pótolhatja Marquezt. Nem láttam tőle mecseket csak azt amikor ellenünk játszott, de szerintem kövi idényben ki lehetne próbálni
Elnézést az OFF-ért, de nagyon képben lehetsz így a dolgokkal tényleg, ha azt sem tudod kicsoda Cáceres. Wikipédia, Google mind a barátaidJess írta:Sorry, de ki az a Cáceres????? Nem tudtam felfedezni a nevét a csapatban :S
Amúgy meg szerintem Cesc tavaly még nem tudhatta hogy a Barca biztos érdeklődni fog-e iránta, tavaly még nem volt rá "keret" így megértem hogy fizetésemeléssel írt alá szerződést, szerintem mi is ezt tettük volna a helyében...fő a biztonság. Másrészt szerintem az a plusz egy év se jött rosszul neki. Az Arsenalban több lehetőséget kapott, itt biztos nehezebb lesz neki "labdába rúgni". Illetve fejlődött is, több tapasztalatot szerzett, ami szintén nem hátrány. Ha a Barca igazán akarja úgyis el fogja érni hogy ideigazoljon, ne aggódjatok.
Kölcsönben van a Juventusnál. Uruguay-i közép és jobbhátvéd. A legjobb lenne visszahozni Alves cseréjének, de az olaszok úgyis élni fognak opciós jogukkal és maguknál tartják.Jess írta:Sorry, de ki az a Cáceres????? Nem tudtam felfedezni a nevét a csapatban :S
Ha ezt Fabregas esete váltotta ki belőled akkor annyit fűznék hozzá,h tudtommal nem hosszabbított csak megemelték a fizetését.kristop írta:kicsit off, mert nem teljesen tartozik ide, de majdnem ez a helyzet.
mindig is gyűlöltem, amikor a játékos elkezd hisztizni / vagy az ügynökén keresztül üzenni ("meghoztam a döntést"), hogy ő márpedig elakar menni. ilyenkor odatolnám az orra elé a szerződést, hogy basszus te írtál alá háromszor akkora fizetésért 2029ig, akkor meg most mivan'? ha csak 2010ig vagy 2011ig írtál volna alá, már mehetnél is mindenfelé, de most akkor ne vergődj, mert a klub, ha akar akkor bizony megtarthat.
Teljesen igazad van . Mondjuk ha Cesc nagyon népművészeti cserépedény akar lenni , akk elkezdi azt a hisztit mint ribery h minden kis szarságba megsérül meg direkt rosszul játszik , de nem hinném hogy ezt megcsinálja .kristop írta:kicsit off, mert nem teljesen tartozik ide, de majdnem ez a helyzet.
mindig is gyűlöltem, amikor a játékos elkezd hisztizni / vagy az ügynökén keresztül üzenni ("meghoztam a döntést"), hogy ő márpedig elakar menni. ilyenkor odatolnám az orra elé a szerződést, hogy basszus te írtál alá háromszor akkora fizetésért 2029ig, akkor meg most mivan'? ha csak 2010ig vagy 2011ig írtál volna alá, már mehetnél is mindenfelé, de most akkor ne vergődj, mert a klub, ha akar akkor bizony megtarthat.
Igen, ez egy szűk keret...főleg a kp...aynas írta:a poén az, hogy az előző felsorlást teljesen komolyan gondoltam.
Toure, Henry, Marquez szekere kifelé áll.
Cacares, Henrique, Hleb pedig nem fog visszajönni. Ha egy csöpp esze is lenne itt pár embernek, akkor ezt hamar levágná.
Értsétek már meg, hogy Toure nem fog itt padozni.
Fabregas kell ide nagyon.
Szűk keret?
Valdes, Pinto
Alves, Puyol, Pique, Abidal, Maxwell, Milito, Csigrinszkij
Keita, Busquets, Xavi, Iniesta, Fabregas
Messi, Ibrahimovics, Villa, Bojan, Pedro, Jeffren
és a fiatalok közül még feljöhet 1-2 játékos: Jonathan, Thiago, Bartra, Muniesa, Fontas
ha tavaly-idén bízott a fiatalokban Guardiola( lásd Sacchi interjú), akkor jövőre miért ne bízna