Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
fanbarca írta: Amúgy már 6 éves korom óta Fifázok!
Tudom, de Ibrát a játékban nem szeretem, BOjanék még túl fiatalok, ezért egy évig Trezeguét hoztam ide! Amúgy Alcántara 3 év múlva lehet alapember, de szinte minden meccsen becserélem! Amúgy már 6 éves korom óta Fifázok!messideco írta:Trezeguetfanbarca írta:Itt van az én csapatom. Szerintem megérné Pedrot meg Krkicet beletenni a csapatba. Átigazolást ajánlok : Rodwell(Kvk), Gosling(Dani mögé cserének). Tiagot is idővel építsd be a csapatba.
Én 3-4-3mat játszottam,és jobb oldali középpályásként játszattam.barcafan0911 írta:Te milyen poszton játszatod Wilsheret?Messithebest írta:Wilsheret ne add el,jó játékos lesz belőle,én is megvettem a Barcába.Ami azt illeti a 13 BL döntőmből mindössze 1-et buktam el,azt is 11-esekel.2 Európai Szuperkupát is elbuktam sajna a Juve ellen mind2-t.1x a végén fordítottak 2-1-ről egysezer meg a 89.percben rúgtak 0-0-nál gólt...Most a 2022-23-as szezonba járok,Messi idén,35 évesen vissza szeretne vonulni ugyhogy mindent megakarok nyerni amit csak meglehet.barcafan0911 írta:
Idény végén ezektől akarok majd megválni: Almunia, Gallas, Song, Denilson, Eboue, Silvestre és Wilshere. Rosicky-t már eladtam idény elején
irtam amuy pü-t isMessiaskii írta:Szívesen ! Ha megadod az ID-detmekkora írta:Valakinek van kedve ps3 fifa 10 online meccshez?
Te milyen poszton játszatod Wilsheret? Mert ő fifában ktk-ként szerepel, én meg 4-3-3-at játszok az Arsenállal és nincs neki megfelelő posztja. Idény elején beraktam őt jobb szélre csatárnak, de ott Walcott és Vela jobb teljesítményt nyújtanak.Messithebest írta:Wilsheret ne add el,jó játékos lesz belőle,én is megvettem a Barcába.Ami azt illeti a 13 BL döntőmből mindössze 1-et buktam el,azt is 11-esekel.2 Európai Szuperkupát is elbuktam sajna a Juve ellen mind2-t.1x a végén fordítottak 2-1-ről egysezer meg a 89.percben rúgtak 0-0-nál gólt...Most a 2022-23-as szezonba járok,Messi idén,35 évesen vissza szeretne vonulni ugyhogy mindent megakarok nyerni amit csak meglehet.barcafan0911 írta:
Idény végén ezektől akarok majd megválni: Almunia, Gallas, Song, Denilson, Eboue, Silvestre és Wilshere. Rosicky-t már eladtam idény elején
Wilsheret ne add el,jó játékos lesz belőle,én is megvettem a Barcába.Ami azt illeti a 13 BL döntőmből mindössze 1-et buktam el,azt is 11-esekel.2 Európai Szuperkupát is elbuktam sajna a Juve ellen mind2-t.1x a végén fordítottak 2-1-ről egysezer meg a 89.percben rúgtak 0-0-nál gólt...Most a 2022-23-as szezonba járok,Messi idén,35 évesen vissza szeretne vonulni ugyhogy mindent megakarok nyerni amit csak meglehet.barcafan0911 írta:
Nekem lenne hozzá kedvem. Majd estefelé felveszlek ha hazaértem.MessiFan írta:Van valakinek kedve játszani PC-n egy meccset lenyomni? És ha nem 1-et hanem többet és nem csak most hanám máskor is akkor vegyen fel msn-re ott van az adatlapomon:D
Ifiakadémia vagy tehetségkutatásfcb4ever írta:Bocsi hogy 2x írok, de ismer valaki 16 év körüli támadókat FIFA10-ben?
Válaszd ki, hogy az összes országból, az összes csapatból, az összes játékost listázza ki, és utánna keresd!! Rodwell: Everton. Pjanicot asszem a Lyonból. Sok sikertMessithebest írta:Rodwellt meg Pjanicot meik csapatból veszed?Vmiért nekem név keresésben soha nem talál senki csak ezért kérdem.zola8787 írta:Ha nem is 16 éves, de vedd meg Baxter-t az Evertonból, megérifcb4ever írta:Bocsi hogy 2x írok, de ismer valaki 16 év körüli támadókat FIFA10-ben?
Mindig megveszem a csapatomba, márha van pénzem: Baxter, Rodwell, Pjanic. Mindig ők a csapat gerincei.
Rodwellt meg Pjanicot meik csapatból veszed?Vmiért nekem név keresésben soha nem talál senki csak ezért kérdem.zola8787 írta:Ha nem is 16 éves, de vedd meg Baxter-t az Evertonból, megérifcb4ever írta:Bocsi hogy 2x írok, de ismer valaki 16 év körüli támadókat FIFA10-ben?
Mindig megveszem a csapatomba, márha van pénzem: Baxter, Rodwell, Pjanic. Mindig ők a csapat gerincei.
Nekem jött onnan egy csatár aki 3 éven belül 98-as lett 20 évesen.zola8787 írta:Sziasztok! Fifa 10-ben menedzser módban van olyan, hogy TEHETSÉGKUTATÁS. Volt már valakinek olyan, hogy megvetettek 1 felkutatott "tehetséget" és tényleg nagyon jó játékossá vált?![]()
Mert nekem még nem igazán volt olyan, pedig a legjobb emberem a tehetségkutatóm
neymar asszem csak 17,de nem esküdnék.fcb4ever írta:Bocsi hogy 2x írok, de ismer valaki 16 év körüli támadókat FIFA10-ben?
Ha nem is 16 éves, de vedd meg Baxter-t az Evertonból, megérifcb4ever írta:Bocsi hogy 2x írok, de ismer valaki 16 év körüli támadókat FIFA10-ben?
Na azért a grafikára nem mondanám, hogy ugyanaz - teljesen eltér a 2. Maximum a grafika színvonala ugyanaz.daffy írta:mint a két tojásom. vannak pici eltérések,de a lényege ugyan az.Barca_10 írta:Helló mindenki.Meg akarom venni X360-ra a Fifa WC 2010-et de nem tudom,hogy jó döntés-e.Mennyiben hasonlít a Fifa 10-hez,illetve vannak-e benne újítások a Fifa10-hez képest?
a wc-t a hangulat miatt szokták játszani. apró pici javítás a játékmenetben,grafikán szinte semmi. nemtudom mennyibe kerül,de játékmódokat tekintve a be a pro "benne van",vb-re kijutás és maga a vb.
nekem nem éri meg,mert jobban szeretem a hosszadalmas menedzser módot és akárhogy nézem,a wc-t 1 nap alatt "ki lehet játszani". de a hangulata az szenzációs.