Nincs jó hírem: én és a Kori is egyéb elfoglaltságunk miatt sajnos nem tudunk részt venni a most szombati focin! Ahogy láttam már mások is jelezték ezt, úgyhogy jó lenne, ha időben szólna mindenki Norbinak, aki tud majd menni, hogy ha nincs meg a kellő létszám, akkor időben lemondhassa még, mert 3-4 embernek felesleges odamennie!
A jövő hét szerdán kezdődő bajnokság részünkről OK, bár senkitől sem kaptam kielégítő válaszokat a kérdéseimre, Norbi és Bercy is eltűnt, no majd talán felhívom őket, mert írtam nekik, arra sem válaszoltak!?... A Kori az első fordulóba, azaz a jövő héten még nem tud jönni, mert nyaral! Én leszek!
(A problémám lényege továbbra is az egyébként, hogy ha kevesen vagyunk, akkor drága, bár ettől nem félek, ha pedig sokan leszünk, amire elég nagy az esély, akkor meg x forintért + x forint benzinért 1 percet játszom minden szerdán!

Jó-jó tudom, ez van, és ez nem is csak az én gondom, ez mindenkinél ugyan így van...)
A részleteket remélem beírjátok ide, hogy tudjam mikorra kell majd menni, és mennyi lét vigyek...