Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én kérnék 1 Realosat,ha ráérsz!elég jó móka volt megcsinálni a Barcást , esetleg ha van igény rá csinálnék talán más csapatokhoz is ....
ez mindenkinél így van. az elején még senkiért nem jönnek, nagyon ritka az, ha egyáltalán nézik a játékost. nem ajánlatot tesznek érte, hanem csak "Add to scout list"-en van. úgy tudsz a legkönnyebben eladni játékosokat, ha játszatod őket. nem kell, hogy egy egész meccset végignyomjanak, hanem csak az utolsó 10-20 percre beállítod őket 7-8 alkalommal, és a télen már jönnek is a vevők. én is csak Keitát akartam eladni, (mert már nélam van Cesc meg Villa is) de csak a télen jelentkezett érte a Juve és elvitte 15 millióért. szóval úgy december első hetében rakd ki újra, hogy a ne veszítse el a szurkolók támogatását, és így nagyobb legyen a szurkolói csoportod!Forcabarca8 írta:Barcaádám: nekem a team editet is elmenti a pesedit.com patch 1.4! Villaval kezdtem az ML-t(ibrát meg elpasszoltam a valenciának, ne járjanak már rosszul
![]()
).
de amiért írok: felhúz,h nem tudok eladni.. elkezdtem az ML-t, és senkit se bírtam eladni, egyszerűen ajánlatot se tesznekpedig csak Keitat akarom vh elpasszolni.. felhúzott, és az egész keretet átadólistára tettem: SENKIÉRT se jelentkeztek be. ennyire ne legyen már bolond a játék.. ezt az ML-t jó lenne ha elfelejtenék a fejlesztők és átvennék a FIFA manager módját,m az sokkal élvezhetőbb.
boccs az offért, nem akarom itt is elkezdeni PES vs FIFA vitát
kitserver/img/dt01.img mappaba kell bemásolni a kicsomagolt 5db fájlt....csababarca írta:ezeket hova kell pontosan bemásolni?barcalaci84 írta:kibővítettem a tegnapi Barcás szurkolóihangokat...
Hozzáraktam még egy két szurkolói nótát+ Messi, Zlatan illetve Villa éltetés is bekerült...
http://data.hu/get/2592640/barcachants_ ... 4.rar.html
ezeket hova kell pontosan bemásolni?barcalaci84 írta:kibővítettem a tegnapi Barcás szurkolóihangokat...
Hozzáraktam még egy két szurkolói nótát+ Messi, Zlatan illetve Villa éltetés is bekerült...
http://data.hu/get/2592640/barcachants_ ... 4.rar.html
ok thx.bence-barca írta:Barcaádám írta: Ui: nektek is kevés gól van a bajnokságokban / góllövő listákon?mert nekem ez mind pesre mind fifára igaz..
Bocsi, h ideírom csak említetted a Fifa-t is ezért írom. Én legendásan játszok világklasszis a kapus szintje, de az előző idényben Messivel mindent együttvéve 40 gólt rúgtam, az előtti idényben meg Ibra-val csak a bajnokságban 30valahány gólt rúgtam, tehát nekem nem kevés a gólok száma általában. De amúgy is bajnokságban bőven 80 v. 90 fölé jutok
Ja, és nem csak a Barcánál, kisebb csapatoknál is!
szerk.: ha megelőznek góllövő listán akkor ők (bőven) 20 fölé jutnak
Barcaádám írta: Ui: nektek is kevés gól van a bajnokságokban / góllövő listákon?mert nekem ez mind pesre mind fifára igaz..
na de az edit player!!az nekem is jó, az edit team nem jó!(jól tetted benzemával!Forcabarca8 írta:nekem elmenti a változásokat. igaz, azon kívül, h lebutítottam Benzemát (Isten 2.0-rólBarcaádám írta:nektek elmenti a pesedit patch az edit teamben szerkesztett dolgokat? nekem a 0.7, 0.8 ,1.3 lementette de amióta 1.4-et, majd 1.5 öt használok nem menti el.. se a stylet se azt ha kicserélek egy játékost se ha más posztra rakom semmit. ti milyet használtok ami elmenti?![]()
![]()
![]()
![]()
) emberire, azon kívül nem sok mindenhez nyúltam hozzá.
szerk.: 1.4 pesedit.com patchet használok
nekem elmenti a változásokat. igaz, azon kívül, h lebutítottam Benzemát (Isten 2.0-rólBarcaádám írta:nektek elmenti a pesedit patch az edit teamben szerkesztett dolgokat? nekem a 0.7, 0.8 ,1.3 lementette de amióta 1.4-et, majd 1.5 öt használok nem menti el.. se a stylet se azt ha kicserélek egy játékost se ha más posztra rakom semmit. ti milyet használtok ami elmenti?
tudtommal ilyen nem létezik, utána is néztem is nem találtam semmit.matyi02 írta:Van magyarítás a PES10-hez?....
Végre!!! ezt várom a legjobban, az tutiFCBarca88 írta:http://www.youtube.com/watch?v=Fnlv1d6J-PM
Direkt visszafogtam magamsjay írta:Már bocsánat az offért, de a Moderálás fórumot olvasgasd egy kicsitJunior Gong írta:...