Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez olyan kérdés, mint ahogy a Liverpool és a ruszki csapatát miért nem szedték külön? A Juvéval volt már csak a kalapban, én már el is könyveltem fordítva, erre egy csoportba kerültekMorminho írta:azt én se vágom, én azt hittem h lemaradtam valamirQl és besorsolták már oda valakit és azért van ott x mer tele van... nem tomOrdog írta:Amúgy nem értem, hogy miért nem kerülhettünk össze a bécsi vagy a pozsonyi csapattal... Mé volt akkor X a C csoportnál??? Érti ezt valaki??
azt én se vágom, én azt hittem h lemaradtam valamirQl és besorsolták már oda valakit és azért van ott x mer tele van... nem tomOrdog írta:Amúgy nem értem, hogy miért nem kerülhettünk össze a bécsi vagy a pozsonyi csapattal... Mé volt akkor X a C csoportnál??? Érti ezt valaki??
Szerinted a magyar Nb2 es meccsekre kiváncsi valaki...Mr. Master írta:Hát ja. Később ez nekem is eszembe jutott. Na nem baj, akkor majd megnézzük vagy a jurósporton, vagy este sokáig virrasztunk majd. Szerintem a panás meccseket fogják nyomni a Thorgelle miatt, meg talán esetleg a Bremem ellenit. Nem hiszem, h egyébként bárkiis kíváncsi lenne az Udinese elleni mecsünkre rajtunk kívül.Vito írta:csak az a baj, hogy a viasaton nem biztos, hogy ezt a csoportot adják
Hát ja. Később ez nekem is eszembe jutott. Na nem baj, akkor majd megnézzük vagy a jurósporton, vagy este sokáig virrasztunk majd. Szerintem a panás meccseket fogják nyomni a Thorgelle miatt, meg talán esetleg a Bremem ellenit. Nem hiszem, h egyébként bárkiis kíváncsi lenne az Udinese elleni mecsünkre rajtunk kívül.Vito írta:csak az a baj, hogy a viasaton nem biztos, hogy ezt a csoportot adják
Biztos, h ebbQl a csoportból egy meccset sem fogunk látni a ViasatonVito írta:csak az a baj, hogy a viasaton nem biztos, hogy ezt a csoportot adják
Szentem itt az Udinese lehet ránk "veszélyes",a többi nem...Morminho írta:FC Barcelona
Panathinaikosz
Werder Bremen
Udinese
Veretlenül kell ebbQl a csoportból tovvábbjutni