Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem hibátlanul müködik,minden olyan mint az eredeti.Barcaádám írta:nekem az a kérdésem hogy valaki rakott-e labdát CM-el a játékba mert én beraktam a Jabulanit a vb labdát, megtaláltam mint ea generic 5-ös labda jó is ugyanazok a csíkok és fehér mint a Jabulani csak Adidas logo helyett Ea log o van.. ez miért van ?
előre is köszönöm a választ
Szinte biztosan. Nézz szét a http://www.fifahungary.hu-n.bouba írta:Régebbi fifákhoz létezik valamiféle adatbázis frissítés?
Corvy írta:megmondom őszintén, nem eredeti a fifám boxra, és még nem mertem netre kötni :S vmi más megoldás? vagy nem gond h. nem eredeti?
saját felelősségre.Corvy írta:megmondom őszintén, nem eredeti a fifám boxra, és még nem mertem netre kötni :S vmi más megoldás? vagy nem gond h. nem eredeti?
deCorvy írta:Nemtudjátok hogyan működik ez a Game Face-s cucc a fifa 10ben?:) előre is köszi a segítségeteket
Miért nem vetted még meg Rafael tesóját,Fabió-t is? Nálam ő is olyan 93-as lesz. És én még megvettem Mata-t is 93-as.
Szia,Gauchomester írta:FCBMessi19!
Köszi, megoldottam.
Másik pedig, hogy ha számítógépen játszom (sajnos mióta volt szerencsém xboxon is, az élmény hát hogy is mondjam, alábbhagyott) na szóval PC-s verziónál felejtsem el azokat a trükköket, és cseleket, amik temérdek számra öntik el a youtube-ot? olyan gólok videóit látni, mintha nem is ugyanaz a játék lenne.
Ha meg is tod csinálni 11 ujj kell hozzá. Én nem tok olyan sok cselt, de volt már, h véletlen megcsináltam elképesztő cseleket, de akkor csak össze-vissza nyomkodtam a gombokat, tehát nem emlékszem ráGauchomester írta:FCBMessi19!
Köszi, megoldottam.
Másik pedig, hogy ha számítógépen játszom (sajnos mióta volt szerencsém xboxon is, az élmény hát hogy is mondjam, alábbhagyott) na szóval PC-s verziónál felejtsem el azokat a trükköket, és cseleket, amik temérdek számra öntik el a youtube-ot? olyan gólok videóit látni, mintha nem is ugyanaz a játék lenne.