nahjolvan írta:nem értem mit sírtok állandóan..oké elmegy sajnáljuk!Pep a hibás az is igaz..de nem kell annyit fikázni őt se..mivel ahogyan már elmondták korábban,az eredmények jönnek!szal év közbe ha meg jól megy a szekér akkor egy szót se szólnak azok akiknek most a legnagyobb a szájuk h "hülye vagy Pep" stb..

Ebből egy dologgal értek egyet! Pep a hibás! A többit badarságnak tartom...1 szezonban kb 2, max 3 olyan csapattal találkozunk, amelyik kicsit is komolyabb gondot okozhatna nekünk....gyengék ellen persze, hogy jól megy a szekér Busi-val is, mert kevésbé ütköznek ki a hibái...
Idén 2 komoly csapattal találkoztunk: Madrid és Inter...ezeken érdemes elgondolkodni, hogy hogy teljesített Busi és az állítólag "rossz" formát futó Touré (amivel ugyancsak nem értek egyet).
Madrid: itthon ősszel Busi kiállítatta magát, ameddig a pályán volt a madridnak nem egy komoly helyzete adódott...bejött Touré és meg se látszott, hogy 10-en vagyunk, madrid 0 helyzetet tudott felmutatni...kinti meccsen nem volt gond...
Inter: BL elődöntő, Busi-nak hála megkaptuk kint a 3. gólt (más kérdés, hogy les volt, ez most mindegy), pedig csak ki kellett volna rúgnia, hogy ápolhassák az interest (mindenki megállt nálunk, hogy ez fog történni, kivéve őt, akitől el is vették a labdát és simán beindítottak az álló védelmünk mögé...) Hazai mecs, stabil védelem, 0-kapott gól, jelzem Touréval is a pályán...
úgyhogy ha szigorúan azt nézzük, hogy komolyabb mecseken ki hogy teljesített, akkor amikor Touré pályán volt 0 gólt kaptunk, amikor Busi, hát nemegy komoly hiba lett elkövetve...
Szóval nem tudom mit vársz, miért kellene minden meccsen hülyézni Pepet annak aki nem kedveli? Vannak jó döntései is....de Touré és Eto'o ügye az nem volt az!
Más:
A "mi" sziklánk sajnos nagyon valószínű távozik, amiből akár komolyabb mecseken komolyabb problémáink is lehetnek....és ha így lesz, akkor komoly szakmai hiba volt az ő mellőzése és kényszeredett értékesítése....Nagyon nem szeretném, hogy elmenjen, de már megértem, és én sem érezném jól magam, ha a világ legjobbja lennék és csak 3. számú vagyok a csapatomban, mert van előttem 2 kedvenc....
Viszont akkor az árát kérjük meg, én 35 milliót is keveslem, adják még ide Robinho-t is!!! ezzel a baloldal meg lenne oldva...azért nem lenne annyira rossz egy Robinho-Villa-Messi hármas na! (bocsi elkalandoztam)
Ettől függetlenül számomra Touré-hoz csak 1 hasonlóan jó játékos van a világon és ő Essien...de ő nem megszerezhető, meg nincs is értelme hogy Busi és Keita mögé leüljön a padra...remélem annyira nem érezzük meg az ő hiányát, mint idén nagy meccseken, mert akkor ezzel az eladással egy lépéssel megint csak hátrább kerülünk a Bl-ben (Eto'o-val a góllövés terén, Touréval a stabil védekezés terén léptük idáig vissza Pep döntéseinek köszönhetően....ez mindenesetre elgondolkodtató, mert ezek a döntések nem a csapat érdekeit vették figyelembe, hanem csak az edzői önérdeket....)
Bocs hosszú lett....