Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
d írta:Egy poszton sem lehet egy játékossal nekikezdeni a szezonnak, lásd Alves esete az elmúlt 2 évben. Nyilván Keita megfelelő tartaléka lenne Busquetsnek védekező kp poszton, ha Touré távozása megvalósul.gyuri03 írta:és Busquets el van felejtve? ő is védekező középpályás... talán nem annyira jó mint Yaya de azért egész jól teljesített az elmúlt szezonban.
SuperMessi írta:Ha megszerezzük Torrest is akkor gyakorlatilag az ellenfeleknek felesleges lesz kifutni a gyepre, és teljesen mindegy hogy Mourinho mit csinálSpanyol válogatott támadószekció megspékelve Messivel és az elmúlt 2 szezon legjobb védelmével. Beleborzongok
Ellenben Bojant és Pedrot nagyon sajnálnám ez esetben, mert nagyon keveset játszanának valószínűleg.
-------- VV -------
Dani-Puy-Piq-Abi
------- Busi -------
---- Xavi - Ini ---- (Cesc)
------- Messi -----
-- Villa - Torres --
David Villa and Fernando Torres - Bring Me To Life
http://www.youtube.com/watch?v=QWpI-87QJNc
Egy poszton sem lehet egy játékossal nekikezdeni a szezonnak, lásd Alves esete az elmúlt 2 évben. Nyilván Keita megfelelő tartaléka lenne Busquetsnek védekező kp poszton, ha Touré távozása megvalósul.gyuri03 írta:és Busquets el van felejtve? ő is védekező középpályás... talán nem annyira jó mint Yaya de azért egész jól teljesített az elmúlt szezonban.
csababarca írta:
Akkor viszont Keitát le kéne passzolni, vagy visszavonni vkp-nak Yaya távozása esetén. És nem ilyen Mascheranokat idehozni... Ha az lesz, hogy az Argentín jön, és Yaya megy, akkor nagyonnagyot fogok Pepben csalódni... Remélem csak az én agyam komplikál, és nem fog iylen történni. Hamár Yaya megy, akkor keita maradjon a helyén. Ez a lényeg.
Ja azt hittem klubbcsereGali írta:Ezt úgy kell érteni, hogy ha Ibra elmegy a Chelseabe (állítólag Miamiban találkozott Ibra Carloval), akkor Torres jönne a helyére a Barcába. Ebben az esetben a Barca szinte egyenlő lenne a spanyol válogatottal.barca6 írta:Jason írta:A Goal.comon azt irják hogy bejelentkeztünk Torresért.Ma pedig a sport.es is irt valamit az Ibra-Torres cserréről,én remélem hogy létrejön a transzfer.
Ennek mekkora a volószinusége??Hát nem lenne roszz csere szerintem,de nem látok rá sok esélyt
Ezt úgy kell érteni, hogy ha Ibra elmegy a Chelseabe (állítólag Miamiban találkozott Ibra Carloval), akkor Torres jönne a helyére a Barcába. Ebben az esetben a Barca szinte egyenlő lenne a spanyol válogatottal.barca6 írta:Jason írta:A Goal.comon azt irják hogy bejelentkeztünk Torresért.Ma pedig a sport.es is irt valamit az Ibra-Torres cserréről,én remélem hogy létrejön a transzfer.
Ennek mekkora a volószinusége??Hát nem lenne roszz csere szerintem,de nem látok rá sok esélyt
Jason írta:A Goal.comon azt irják hogy bejelentkeztünk Torresért.Ma pedig a sport.es is irt valamit az Ibra-Torres cserréről,én remélem hogy létrejön a transzfer.
Jaaajjj, de jó lenne ha ide jönne Van der WielGali írta:A MundoDeportivo úgy értesült, hogy a jobbhátvéd poszt megerősítésére a Barca kiszemeltje a holland válogatott Gregory Van der Wiel. A Blaugrana már felvette a kapcsolatot a 22 éves játékosal és klubjával az Ajax-szal.
Van der Wiel kezdőként lép pályára a mai Hollandia-Magyarország válogatott labdarúgó mérkőzésen.