Magyar Válogatott

Foci a Barçán kívül
d
Entrenador del Barça

2010.06.05. 22:38:18

Messa írta:Komolyan, én ilyet még életemben nem láttam
...
Szerintem most van az, hogy 'válogatottunk hírneve' most még a Matthaus korszaknál is lejjebb süllyedt.
Fiatalok... Jugoszlávia-Magyarország 7-1, 5-0? Ó, higyjétek el, már évtizedek óta folyamatosan a padlón vagyunk, csak néha ezt elfelejtjük...
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.06.05. 22:32:43

Komolyan, én ilyet még életemben nem láttam. Nem akartam elhinni. Már a meccs első 1-2 percében éreztem, hogy itt sok sanszunk nem lesz. Meg is lepődtem az első gólnál rendesen. Aztán gyakorlatilag idő kérdése volt, hogy mikor egyenlítenek, szerzik meg a vezetést, döngölnek minket a földbe.

Szerintem most van az, hogy 'válogatottunk hírneve' még a Matthaus korszaknál is lejjebb süllyedt.

Utánpótlás rulez! És igen, kapjunk ki a fiatalokkal 6-1re, de rajtuk legalább azt látom majd, hogy küzdenek, és kiteszik a szívüket, lelküket a pályára, mert ebből a felnőtt-válogatottból most úgy kb 5-6 embert úgy zavarnék el, hogy többet eszébe nem jutna címeres mezre még ránézni sem.
Ezt a lelketlen játékot, ezt a szánalmas teszek az egészre dolgot nem szeretném többet látni.

Vanczák, Szélesi, Bodor, Tőzsér, Torghelle és Priskin nevét többet látni sem szeretném a válogatottban, még tartalékok között sem.

Nem tudom elhinni, hogy nincs akár az NB1-ben egy normális balhátvéd, vagy egy valamire való támadó.
Azt meg ugye nem is kell ecsetelgetnem, hogy mióta Gera nincs a válogatottban, szinte nincs középpályánk.

Nonszensz, borzalom.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.06.05. 19:21:11

d írta:Soha nem lesz senki elég jó..
Amikor magyar kapitány van, akkor kell egy jó külföldi, aki nincs megmérgezve a magyar footballt körülvevő légkörrel.
Amikor külföldi volt, akkor kell egy magyar, aki ismeri a viszonyokat.

Nem azt mondom, hogy Koeman maradjon, azt mondom, hogy ne róla beszéljünk, hanem arról, hogy mit művelt az MLSZ az elmúlt mondjuk 30 évben! Le van szarva a szövetségi kapitány, amíg egyetlen magyar játékos van a világon, aki legalább egy középerős bajnokság egyik csapatában tud igazán kiemelkedőt alkotni. Miből akarunk mi itt építkezni? Ezen kellene elgondolkodni.

Most az lesz, Koemant szépen kirúgjuk, kinevezünk valami töketlen hazai edzőt vagy egy másodvonalas külföldit, megverjük Tadzsikisztánt és bemákolunk egy X-et valami európai nagycsapattal pár barátságos meccsen és jön a reménykedés, meg hogy jó úton a magyar foci. Közben - újra - elfelejtjük a probléma igazi gyökerét és rózsaszín álmokba burkolózunk.
Hát én meg azt várom a mostani új politikai kurzustól (és ha ezt nem teszik meg, akkor a futballrajongók sztem igen csúnyán lázadni fognak), hogy meg fogja az MLSZ-t a tökénél fogva, és kirúgja az összes olyan ugyan régen híres és jó focistát, akik viszont butábbak, mint Gáspár Győzi, egy magyar mondatot sem tudnak elmondani, de a magyar futballt szétlopják (plusz a rájuk épülő és őket irányító értelmiségi kasztot is) . Egy teljes szakmai szempontokon alapuló változást kell véghezvinni. Én ezek után beszélek edzőváltásról. Kisteleki shá-lá-lá-lá-lá:D Ahogy az ismert rigmus szól. De persze nem csak ő a baj, hanem az egész bagázs.
katalunya
Jugador d'estrella

2010.06.05. 19:12:38

Mihu írta:"Ötvenöt percen keresztül méltó ellenfelei voltunk a holland válogatottnak, addig a csapatom azt tette, amit előre elterveztünk – nyilatkozta a mérkőzés után Erwin Koeman

....
Most ezt ha komolyan gondolja akk ez a csávó vagy vak,vagy vak :shock: ez melyik meccset nézte? :roll: Menten eldobom az agyam...Mondjuk én tartom h nem teljesen az ő hibája,itt sok dolog jött össze egybe...Ez a taktika viszont nagyon rossz,jobb játékosokkal se menne sokkal jobban...
Kép
Dream Team: Valdés-Dani A.,Beckenbauer,Piqué,Roberto C.- Y.Touré-Xavi,Iniesta-Messi,Eto'o,Henry
"Csak türelmesen, és minden jól fog elsülni” - Pep Guardiola
Make the ball happy :)
davidvillabest
Jugador del Barça

2010.06.05. 19:05:39

ÚÚÚristen pocsék meccs volt semmi! Rendesen feltörölték velünk a padlót a Hollandok! Soha nem lesz itt a magyar fociból semmi!
Kép
¡illa, illa Illa, Villa maravilla!
Barcaman14
Director del Fútbol

2010.06.05. 18:58:00

Msot már fölösleges kertelni, hogy fejlődőben vagyunk, meg hogy hamarosan újra ragyogni fogunk. A Vak is látja hogy valami nincs rendben a válogatott körül, kb úgy 24 éve :roll: És a káosz az utóbbi pár évben kezd a tetőpontra hágni. És ez csak részben a kapitányok hibája. Egyszerűen pár embert ki kéne dobni a fenébe a válogatottból. Nekem nagyon elegem van Sanyiból,Vanczákból, Bodorból így első körben.
De szerintem amit Huszti nyújt az sem elegendő. Juhász, Dzsudzsák maradhatnak. Nem azt mondom hogy ők csodákat művelnek minden meccsen, de azért a többiekkel ellentétben maximálisan biztos vagyok benne hogy válogatott szintűek.

Igazából nincs is értelme erről beszélni, addig amíg a kisújjukat sem mozdítják egyesek annak érdekében hogy jobb legyen. :?
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
d
Entrenador del Barça

2010.06.05. 18:57:06

Soha nem lesz senki elég jó..
Amikor magyar kapitány van, akkor kell egy jó külföldi, aki nincs megmérgezve a magyar footballt körülvevő légkörrel.
Amikor külföldi volt, akkor kell egy magyar, aki ismeri a viszonyokat.

Nem azt mondom, hogy Koeman maradjon, azt mondom, hogy ne róla beszéljünk, hanem arról, hogy mit művelt az MLSZ az elmúlt mondjuk 30 évben! Le van szarva a szövetségi kapitány, amíg egyetlen magyar játékos van a világon, aki legalább egy középerős bajnokság egyik csapatában tud igazán kiemelkedőt alkotni. Miből akarunk mi itt építkezni? Ezen kellene elgondolkodni.

Most az lesz, Koemant szépen kirúgjuk, kinevezünk valami töketlen hazai edzőt vagy egy másodvonalas külföldit, megverjük Tadzsikisztánt és bemákolunk egy X-et valami európai nagycsapattal pár barátságos meccsen és jön a reménykedés, meg hogy jó úton a magyar foci. Közben - újra - elfelejtjük a probléma igazi gyökerét és rózsaszín álmokba burkolózunk.
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2010.06.05. 18:47:49

Aki nem veszi észre, hogy a holland és német illetve a magyar válogatott között min. 3 gólos különbség van az nézzen más sportágat!
Szerintem itt továbbra sem erről van szó.Nincs azzal semmi gond ha kikapunk.De 3-0 és 3-0 között óriási különbség van.Ez a 6-1 meg hab a tortán.És ha a magyar emberek 90%-áról elmondható,h nincs realitás érzéke akkor ugyan úgy elmondható az is,h mindenre találnak magyarázatot.Mint ahogy most Te is a körülményekben látod az okokat.De mégis milyen körülmények?
szerk.:Lehet Sanyit szidni, de sokkal szomorúbb, hogy a fiatal csatárainknál még így is 100x hasznosabb egy kiégett Torgelle.
Ezt miből szűrted le?Gyakorlatilag nincs is összehasonlítási alapunk.Mert ha törik ha szakad Sanyi a pályán van.Egyedül a klubcsapatokban nyújtott teljesítmények alapján hasonlíthatóak össze a játékosok.Ilyen téren pedig többet ér mondjuk 20 NB1-es gól mint 6(csak hasra ütöttem) Bundesliga kettes gól.
Egy rendes csapathoz kell min. 11 állandó focista. 11 olyan focista akik játékban vannak, 11 olyan focista akik képesek 1 csapatként játszani, mert ismerik egymást, fegyelmezettek és tudják követni az edzői utasításokat. Hol vannak ezek a játékosaink?
Ki tiltja meg a kapitánynak,h ilyeneket hívjon meg?Nem a kapitány által erőltetett 15 emberből lehet csak és kizárólag meríteni sztem.

"Ötvenöt percen keresztül méltó ellenfelei voltunk a holland válogatottnak, addig a csapatom azt tette, amit előre elterveztünk – nyilatkozta a mérkőzés után Erwin Koeman
Na és ez az igazán szomorú.Mert a gólunk ellenére én azt láttam,h játszanak velünk,szórakoznak velünk és nem vesznek minket komolyan.Ha ez volt amit elterveztek az igen szomorú.Tervbe volt véve,h egy labdát nem tartunk meg?Egy akciót nem vezetünk...de még csak meg se próbálunk?Hogy kettőt nem tudunk egymáshoz passzolni?Ha ez volt eltervezve az igen szomorú.
Jó, én tőlem is mehet Koeman és jöhet a nagy képességekkel bíró X-edik Kovács József is... majd ő biztosan csodát tesz ebből
Sztem csodát senki nem vár senkitől.Egy vállalható magyar válogatott összeállítását várják a legtöbben.

Egyébként nyilván nem csak Koeman a hibás hanem a csapat.De nálam a csapat tagja a gyúrótól kezdve a cserekapuson át mindenki(még ha a felelősségek mások is).Én nem csak Koeman eltávolítását követelem hanem vele együtt még legalább 10 játékosét is. :D (menjünk az MLSZ székházhoz gyújtogatni meg randalírozni... :D )
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.06.05. 18:33:38

Mikaos írta: Erről van szó. Volt már itt mindenféle "Mágus" és más csodálatos edzők, de valahogy mégsem sikerült semmi komolyat művelni. Ennek ellenére továbbra is megy a "váltsuk le az edzőt"-szlogen :D
Jó, én tőlem is mehet Koeman és jöhet a nagy képességekkel bíró X-edik Kovács József is... majd ő biztosan csodát tesz ebből :)

A legegyszerűbb dolog mindig az edzőt szidni. Ez így megy nálunk 24 éve - és csak nem tanulunk belőle!!! Ez a magyar virtus, nem lehet mit tenni. A probléma gyökere helyett a probléma felszínével foglalkoznak az emberek.
Én is azt mondom, hogy váltsuk le Koeman,de nem azért, amiért te írod. Nem azért, amiért te szidalmazod a leváltását követelő embereket. Igen a gyökerektől induló változást kelll végrehajtani, és igen nem lesz hamar változás, a minimum az 5-6 év és a köv sorozatokban semmilyen edzővel nem nagyon lesz esélyünk. De Koeman megérdemli, hogy maradjon? Megérdemli a csillagászati fizetését, stbstb? Sztem nem. akkor inkább fizessünk sokkal kevesebbet egy valóban felkészül és rendes magyar edzőnek (nem Tornyikra, meg Mészölyökre, Bozsikokra gondolok,hanem mondjuk Egervárira), aki szereti a hazáját, küldetésnek, valódi kihívásnak fogja fel a feladatát, nem csak munkának, mint a zsoldos Koeman. Félreértés ne essék, nem ő tehet róla, de hollandként nem is állhat úgy hozzá. Illetve olyan ember kell, aki 100%-osan ismeri a magyar viszonyokat és folyamatosan kapcsolatot tud tartani szinte az összes utánpótláscsapattal, illetve az ezeket nevelő központokkal (távlatos elképzelések, mit akarunk majd játszani, hogy ott ők is ezt tanulhassák stb-stb.). Ezekhez magyar ember kell. Egerváriban látom ezt az embert,de biztos van még sok ilyen edző, csak nem olyan ismertek.
Mihu
Director del Fútbol

2010.06.05. 18:23:45

"Ötvenöt percen keresztül méltó ellenfelei voltunk a holland válogatottnak, addig a csapatom azt tette, amit előre elterveztünk – nyilatkozta a mérkőzés után Erwin Koeman

Hát.....hogy ha tényleg az volt a terv, amit láttunk a pályán, konkrétan azt, hogy tudoat támadó taktika halvány jelét sem lehetett látni, és átjönni a félpályán csak Fülöp kirúgásaiból, és a hátul felszabadított labdákból sikerült....akkor gratulálok a taktikához Kúman úr....
Kép
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.06.05. 18:04:49

Mikaos írta::D
Teljesen eltértek a tárgytól. A topic neve sok mindent elmond és a tények is. Hogy átfogóan, a távoli jövőre is vonatkozóan milyen problémák vannak, az egy több oldalas értekezést is megérne szimpla futballkedvelőként, hasunkra csapva. Nem erről volt szó, hanem a jelenleg rendelkezésre álló játékosokból verbuvált - közel sem felépített - nemzeti válogatottról.

Jelen helyzetben azt lehet mondani, hogy Erwin Koemantól szinte az összes előd többet tudott letenni az asztalra. Egyébként is ennek a csapatnak egyedül a csodálatos kontratámadása és a hozzáállása hordozzák magukon Koeman védjegyeit, a többi más kapitányok öröksége. :D

Leírtam milyen alapvető dolgok tartoznának számomra egy elviselhető szövetségi kapitány tulajdonságai közé, ennyi. Nem csodát várok, hanem azt, hogy ha tőlünk nehezebb helyzetben lévő országok gyengébb alapanyagú válogatottjainál lehet fejlődést, előrelépést, s néhány meglepetéseredményt tapasztalni, akkor ez miért ne legyen a magyar válogatottra is igaz?

Mondom, a legalapvetőbb dolgot, a küzdelmet sem láthatjuk, ez pedig egyértelműen egy erőtlen, töketlen, motiválni képtelen kapitány hozománya, akire a játékosok nem néznek fel, s aki nem mellesleg indokolatlanul sok fizetést és egyéb juttatást kap az MLSZ-től, amit többek közt pofátlanul magas jegyárakból finanszíroznak. Valamint egyértelműen olyan taktikát próbál ráerőltetni a keretre, amivel már a kezdő sípszót megelőzően megveri saját magát. Szinte az összes valamire való meccsünkre feltartott kézzel mentünk ki, továbbjutási esélyt szajkózva a meccs elejétől kezdve azon dolgoztunk, hogy ne zakó legyen. Koeman saját magát hazudtolta meg folyamatosan: meccsek előtt az MSZL-el együtt az esélyt szellőztetve, majd a fája eredmény után a "nem lehet ebből többet kihozni" szöveget kaptuk, egyszerűen arcon köpött már nem egyszer.

Ahogy a DVSC esetében sikerült házon belül egy lelkes, fejlődésre alkalmas, szép élményeket adó csapatot felépíteni, úgy a válogatottunkból is lehetne hasonlót, amennyiben az a tudása legjavát nyújtja. Ha ez egy svédek elleni meccsen kétgólos vereségre, de küzdelemre, helyzetekre, s némi futballra elég, akkor annyira. Mentálisan bármelyik válogatott bucira ver minket, s ez nem népi sajátosság, ezeréves átok, hanem egy dilettáns hatása.

Szerintem most már az összes játékos kimutatta véleményét Koeman felé. Nem nézik semmibe...
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Sanama
Llegenda del Barça

2010.06.05. 18:00:15

Esetleg nem az eddigi edzők hibája... :)
BlauGranaGroc
Jugador d'estrella

2010.06.05. 18:00:12

torrestoni írta:Azért egy szövetségi kapitánynak másfél év alatt meg kellene találnia, hogy mi lehet a csapat erőssége.
Melyik csapatnak?
Egy rendes csapathoz kell min. 11 állandó focista. 11 olyan focista akik játékban vannak, 11 olyan focista akik képesek 1 csapatként játszani, mert ismerik egymást, fegyelmezettek és tudják követni az edzői utasításokat. Hol vannak ezek a játékosaink?

Amikor a Barcaból kiesik csak 1-1 láncszem rögtön bevagyunk zsarva és ha az eredmények is elmaradnak rögtön ezt vesszük elő kifogásnak.
Van egy 6 kupás edző zsenink, a világ talán legjobb csapata és aggódunk az igazolások miatt, nehogy véletlen kikapjunk a nálunk gyengébbektől(mert hát ki jobb nálunk?), ezzel szemben gondoljátok át mit várunk el a magyar válogatottól.
Persze most ezt csak egy hülye példa akart lenni, amivel szemléltetni akartam mennyire irreális az egész.
vv-puyi-rafa-pique-abidal-yaya-deco-messi-neymar-henry-samu
Mikaos
Director del Fútbol

2010.06.05. 17:49:49

d írta:
torrestoni írta:Az a gond, hogy egy két éve még optimizmusra okot adó válogatottból...
Nem azt mondom, hogy nem haladtunk rossz irányba, de az időszakos optimizmusaink általában egy-egy rossz formájú nagy csapat elleni barátságos meccsre, vagy egy szerencsés sorsolás utáni jó helyezésre szokott épülni. Aztán jönnek az erős csapatok és a hidegzuhany.

A szövetségi kapitány személye az utolsó, akivel foglalkozni kell ha a magyar focit javítani akarjuk.
Erről van szó. Volt már itt mindenféle "Mágus" és más csodálatos edzők, de valahogy mégsem sikerült semmi komolyat művelni. Ennek ellenére továbbra is megy a "váltsuk le az edzőt"-szlogen :D
Jó, én tőlem is mehet Koeman és jöhet a nagy képességekkel bíró X-edik Kovács József is... majd ő biztosan csodát tesz ebből :)

A legegyszerűbb dolog mindig az edzőt szidni. Ez így megy nálunk 24 éve - és csak nem tanulunk belőle!!! Ez a magyar virtus, nem lehet mit tenni. A probléma gyökere helyett a probléma felszínével foglalkoznak az emberek.
d
Entrenador del Barça

2010.06.05. 17:43:26

torrestoni írta:Az a gond, hogy egy két éve még optimizmusra okot adó válogatottból...
Nem azt mondom, hogy nem haladtunk rossz irányba, de az időszakos optimizmusaink általában egy-egy rossz formájú nagy csapat elleni barátságos meccsre, vagy egy szerencsés sorsolás utáni jó helyezésre szokott épülni. Aztán jönnek az erős csapatok és a hidegzuhany.

Az a baj, hogy megint minden Koemanról szól, nem tudom és akarom védeni, szerintem sem az ideális szövetségi kapitány, de fel kellene fogni, hogy a felnőttválogatott van a priotiás végén, a szalagcímek szóljanak arról, hogy miért nincs Bozsik-program (vagy más alternatíva, amit szeretnénk), miért van az, hogy az utánpótlás-csapatoknak saját maguknak kell megvenni még a labdát is, ha foicizni akarnak (legalábbis nálunk így volt még kölyökkoromban, igaz én sose voltam focista-alapanyag), etc.

A szövetségi kapitány személye az utolsó, akivel foglalkozni kell ha a magyar focit javítani akarjuk.
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.06.05. 17:34:58

Azért egy szövetségi kapitánynak másfél év alatt meg kellene találnia, hogy mi lehet a csapat erőssége. Ez a kontrajáték sok minden, csak nem az.

Természetesen nincs hozzá megfelelő alapanyag, talán máshoz lenne értékelhetően, s azért láthattuk már ezeket a játékosokat lelkesen, már-már vért izzadva futkározni a címeres mezben. Ha mást, nem azt mindenképp elvárhatnánk évi félmilliárd forintért, hogy legalább mentálisan képes legyen feltüzelni a csapatot. Mert ezen játékosok nagy része nem csak klubcsapatában, a válogatottban is bizonyította küzdeni tudását, illetve akarását.

Egyszerűen alkalmatlan ennek a csapatnak a kispadjára, több okból is. Én nem látok semmi előrelépést ennyi idő távlatában az elődökhöz képest. Néhány alapvető kritériumom lenne a következő szövetségi kapitánnyal szemben: őszinte és egyben realista legyen, ismerje a magyar játékosokat - lehetőleg alaposan, képes legyen feltüzelni őket és tudjon a kerethez kompatibilis, optimális játékrendszert kialakítani. Ezek közül egy sem ismérve a jelenlegi szakvezetőnek, akkor pedig párologjon el gyorsan a helyéről.

Ebből a garnitúrából pedig többet ki lehet hozni, mint Málták oda-vissza verése - éppen -, s helyzetek, kapuralövések, elképzelés nélküli játék 10000 forintos jegyekért.

Hogy ki a hibás a mostani gyönyörűségért, az édesmindegy, ő felesleges ide.

Az a gond, hogy egy két éve még optimizmusra okot adó válogatottból, mely azóta papíron még tehetséges futballistákkal is bővült, sikerült egy olyat varázsolni, mely az abszolút kilátástalanságra van ítélve, s eljutottunk oda, hogy egy semmirekellőben jobban hiszünk, mint egyes játékosokban, akik ha nem is sokkal, de mégis többet tettek már le az asztalra.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Jason
Jugador del Barça

2010.06.05. 17:31:59

Istenem!Istenem!ilyenkor az embernek eszébe jutnak azok a labdarúgók, akik már sajnos nincsenek közötünk és mégis hozzá tudtak tenni valamit ehez a magyar futballhoz hogy jobb legyen.Mint pl:(Öcsi bácsi annó.)Erre mérkőzésre nincsen más kifejezés mint hogy:EGY SZÉGYEN VOLT!!!.Szövetségi kapitány ide vagy oda.Sajnos szerintem már ott tart a magyar futtbal hogy kilehet mondani nyugodtan, hogy szarból várrat nem lehet épiteni.Sajnos.(Bocsánat ha esetleg durván fogalmaztam) :cry: :!:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Jason 2010.06.05. 17:36:07-kor.
Kép
David Villa: Elmondhatom, pár perc elég volt arra, hogy beépüljek a Barcába, hiszen a spanyol válogatottban a katalán csapat legjobbjaival évek óta együtt játszom. Tudom, hogy például Xavi melyik helyre indít le, ha éppen álmomból ébresztenek fel.
Adminisztrátor

2010.06.05. 17:29:37

Ki lepődött meg? azt irigylem az elvárásaiért.

Német és ez a vereség is PAPÍRFORMA, a hozzáállás is az lett Koeman keze alatt, és ezért őt tenném felelőssé, az eredménytelenség nem az ő sara, legalább a papírformákat már hoztuk a csoportban.

Viszont a felállás,a nagyon defenzív mentalitás,és alakzat, már az ő sara. A legelső meccsein még támadgattunk, VB selejtezők első pár meccsén, onnantól viszont nagyon nem tetszik az egész.

Szóval nem az eredmények miatt küldeném el, azokban nagy csodát senki sem tenne, hanem a játékosok hozzáállása,és védekezős szarért (amit ráadásul amatőr szinten tudunk csak) amit az ő kezei alatt produkál a csapat.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
bence-barca
Llegenda del Barça

2010.06.05. 17:19:48

BlauGranaGroc írta:...
Adom a véleményedet mindenben, nem hinném, h Koeman hibája...
az U20-as csapatból meg jó esetben 3 olyan játékos lesz aki tényleg megfelelően fog teljesíteni a pályán, ugyh. szerintem el kéne felejteni azt, h a fiatalokat kell berakni, meg h ők majd megmutatják...
visca el barca
Presidente del Barça

2010.06.05. 17:15:17

Tornyi kell ide! Majd feljelent mindenkit!

Vagy a Mágus! Óh, a sok kis tejfelesszájú nem tudja még mekkora zsugás az öreg!

:D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
BlauGranaGroc
Jugador d'estrella

2010.06.05. 16:50:22

A magyar emberek kb. 90%-ának a realitásérzéke egyenlő a 0-val.
Aki nem veszi észre, hogy a holland és német illetve a magyar válogatott között min. 3 gólos különbség van az nézzen más sportágat! Az, hogy most öttel kaptunk ki leginkább a körülményeknek tudható be és nem az edzőnek.

Azért érdekes, hogy klubedzőknek(pl. a real-nál) több szezont(az kb. hány 100 tréning is lehet?) kell adni az eredményekhez, addig a magyar válogatott edzőjének sokkal kevesebb idő és edzés alatt össze kell raknia egy, az elmúlt 20-25év eredményeit túlszárnyaló csapatot.

A legnagyobb gond mégis az a magyar labdarugással, hogy a -99,9%-ban megélhetési- focisták és -magyar- edzőik alacsonyra teszik a mércét. Sem mentálisan, sem technikailag, sem fizikálisan nincsenek felkészülve játékosaink a komolyabb szinthez.

szerk.:Lehet Sanyit szidni, de sokkal szomorúbb, hogy a fiatal csatárainknál még így is 100x hasznosabb egy kiégett Torgelle.
vv-puyi-rafa-pique-abidal-yaya-deco-messi-neymar-henry-samu
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.06.05. 16:50:00

Kicsit túlzás, hogy nem az ő hibája, persze abban igazad van, hogy nem 100%-osan. De,ha nem tud mit csinálni, akkor minek fizessünk egy munkát nem küldetést végző drága holland valakit, akinek nincs is nagy szakmai múltja és eredményei? Minek? Sztem fölösleges, pazarlás, butaság. Nem beszélve arról, hogy ő hollandként máshogy áll hozzá és az ismeretei is csekélyebbek. Meg kell köszönni a munkáját, udvariasan, normálisan, nem megbántva, elmagyarázva neki, hogy más terveink vannak, amibe egy magyar edző illik bele, nem az ő hibája.
katalunya
Jugador d'estrella

2010.06.05. 16:43:39

Szerintem nem legfőképp Koeman-t kéne hibáztatni,mer nem lehet jobb embereket behívni a válogatottba mint a mostaniak.Olyanunk vagy mint a fos,szégyen volt.Torghelle egy pénzéhez ügyetlen,így felhúzni játékos akihez semmi közöm nincs rég húzott fel.Csak én látom h ez a vak játsza magyarország 1.számú csatárját?Mindent az utánpótlásba!!!!!! És Koeman-nal elbeszélgetni mik a tervei,ha a fiatalítás és vmi jóh taktika vagy valami,akkor mindenképp hagynám,mer nem az ő hibája.Kivéve h Torghellét játszatja de Németh most asszem sérült volt.
Kép
Dream Team: Valdés-Dani A.,Beckenbauer,Piqué,Roberto C.- Y.Touré-Xavi,Iniesta-Messi,Eto'o,Henry
"Csak türelmesen, és minden jól fog elsülni” - Pep Guardiola
Make the ball happy :)
Hunter91
Capitá del Barça

2010.06.05. 16:42:15

A magyar NB1-ből is be lehetne vinni Sanyi helyett bárkit.
Az Augsburg nehogy már jobb csapat legyen mint itt Magyarországon bármelyik NB1-es csapat.

Szerintem bárki megtudná azt csinálni,amit a mi Torghellénk csinál.
-kapunak háttal
-rengeteg szabálytalanság
-lézengeni bárki tud

Mennyi gólt is szerzett csapatában? Hónapokat kell várni a góljára.
Ez szégyen.
Waltner a Mattersburgban ontja a gólokat,egy ilyen barimeccsen meg lehetne nézni mit tud. Vagy bárki más.
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.06.05. 16:39:45

De ne küldjék el Egervárit, én komplett gondolkodásmód váltásra utaltam, az MLSZ-ben is kellene ehhez jó értelemben tisztogatni, nem azért kell Egervári, hogy egy magyar edzőt rúgjanak ki pár év múlva, ahogy eddig tették. Erről nem beszéltem. Széles spektrumú,teljes körű változásra van szükség, egyedül az utánpótlás rendszerünk, ami úgy, ahogy kezd működni,de még több Akadémia és jó szakember kell.
Válasz küldése