Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Valaki mindenképpen rá fog fázni. Keita és a fiatalok pl mindenképp bepippantják. (Azért mondjuk komoly, hogy lassan már Busquets maradna a megkérdőjelezhetetlen játékos a csapatban.Rivaldinho írta:Mert az biztos, hogy ennyiért nem padra akarunk igazolni, de az is biztos, hogy Iniestaval, és Xavival nem lehet ugyanazt megcsinálni mint Touréval
Igen. ÉsStoichkov írta:ezzel most aztán hatalmas dolgot találtál fel, mert felírtad az összes variációt, ahogy a hármójukból kettő a pályán lehet...Rivaldinho írta: Én mondjuk úgy csinálnám (nem én vagyok az edző).. Hogy:
1x.: Xavi-Cesc,
1x.: Xavi-Ini,
1x.: Ini-Cesc, és ezt meccsenként váltogatnám
ezzel most aztán hatalmas dolgot találtál fel, mert felírtad az összes variációt, ahogy a hármójukból kettő a pályán lehet...Rivaldinho írta: Én mondjuk úgy csinálnám (nem én vagyok az edző).. Hogy:
Hát neharagudj,de ha Ini épp nem sérült, akkor neki van bombaerős helye, jobb játékos egyelőre, ennyire egyszerű.MessiFan írta:Hát ha ez a Fabregas-Touré csere megtörténik aminek örülnék de sajnálnám egy kicsit Yayát, akkor Iniestának Padoznia kell. Nem látok megoldást.
Cesc,Sergi,Xavi és kész. Bombaerős kp lenne de az is igaz hogy Iniestával is. Rá is szükség lesz de ha megint olyan szezont fog produkálni mint a tavalyi akkor Fabre marad stabil kerettag. Vagy néha-néha Ini kimehetne balszélre.. De ez még a jövő zenéje. Mindenesetre 120%-ban biztos vagyok ha Fabre jönne biztos sokkal jobbak lennénk mint eddig.
A Robinho ügyről nem nagyon hallottam máshol úgyhogy kicsi az esély főleg hogy Ibra nem nagyon akarna a Citybe menni. Bár én örülnék
hát nem vennék rá mérget mert ini tud henry helyén is játsszaniMessiFan írta:Hát ha ez a Fabregas-Touré csere megtörténik aminek örülnék de sajnálnám egy kicsit Yayát, akkor Iniestának Padoznia kell. Nem látok megoldást.
Cesc,Sergi,Xavi és kész. Bombaerős kp lenne de az is igaz hogy Iniestával is. Rá is szükség lesz de ha megint olyan szezont fog produkálni mint a tavalyi akkor Fabre marad stabil kerettag. Vagy néha-néha Ini kimehetne balszélre.. De ez még a jövő zenéje. Mindenesetre 120%-ban biztos vagyok ha Fabre jönne biztos sokkal jobbak lennénk mint eddig.
A Robinho ügyről nem nagyon hallottam máshol úgyhogy kicsi az esély főleg hogy Ibra nem nagyon akarna a Citybe menni. Bár én örülnék
Itt máris arról van szó , hogy mindhárom játékosnak jut a meccsek 66%-a és akkor még azt nem vettük hozzá hogy lesz olyan is szerintem amikor együtt lesznek a pályán, pl Ini baltámadó vagy Cesc vkp....Rivaldinho írta:Ha ennyire jönni akar, akkor fogadja el a vkp posztot.Tanulja ki.. Az ágyúsoknál játszott már ott 1x 2x... Persze lényegében viccelek, mert nem az a játékos, de ha kell ott is megállná a helyét.
Sztem is rotálás lesz, Ini,Xavi, Cesc között.
Én mondjuk úgy csinálnám (nem én vagyok az edző).. Hogy:
Mert az biztos, hogy ennyiért nem padra akarunk igazolni, de az is biztos, hogy Iniestaval, és Xavival nem lehet ugyanazt megcsinálni mint Touréval
Nem is fogja Pep azt csinálni velük, a két kedvence szvsz a csapatból Xavi és Ini. Nem lenne rossz, ha az lenne, amit írsz, de sztem inkább a formától, sérüléstől és fáradtságtól fog függeni majd az, hogy épp ki játszik, nem pedig mechanikusan lesz váltogatva. Sztem így is közel hasonló mennyiséget fognak játszani. Mert pl Xavi idén rengeteget játszott, de párszor szívesen padozott volna kisebb sérülések és fáradtság miatt, csak nem volt minőségi cseréje. Szerencsétlen sérüléssel küzdött az utolsó hónapban végig. Iniesta meg tudjuk, hogy sérülékeny, minimum egy hónapot sérült lesz valszeg jövőre is (bár ne lenne így), emellett kezdődik az eb selejtező is, ahol annak függvényében, hogy ki játszik többet a válogatott meccseken, a rá következő bajnokin lehet pihentetni.Rivaldinho írta:Ha ennyire jönni akar, akkor fogadja el a vkp posztot.Tanulja ki.. Az ágyúsoknál játszott már ott 1x 2x... Persze lényegében viccelek, mert nem az a játékos, de ha kell ott is megállná a helyét.
Sztem is rotálás lesz, Ini,Xavi, Cesc között.
Én mondjuk úgy csinálnám (nem én vagyok az edző).. Hogy:
Mert az biztos, hogy ennyiért nem padra akarunk igazolni, de az is biztos, hogy Iniestaval, és Xavival nem lehet ugyanazt megcsinálni mint Touréval
Azért messze nem Messi kaliberű,ne vegyük olyannak, teljesen más történet lett volna ez, de abban amit írsz van igazság, nem azt érdemelte, hogy elküldték.zola8787 írta:Láttad Robinho-t játszani a spanyol bajnokságban? A legjobb Real játékos volt és mégis elzavarták, jóhogy kegyvesztett a srác. Kb. olyan mintha idén nem nyertünk volna semmit, erre Pepék eladják Messit. Abban az évben kb. ilyen volta Real és Robinho.Stoichkov írta:nem kell egy exrealos törékeny cselgép... minek kéne?
Nagyon örülnék ha jönne, meg ha Cesc nem jönne. Lehet csak én vagyok egyedül így. De pénzt fizetni 1 ilyenért, áhhhh....
(Inkább vegyük meg a Realtól Santiago Nunezt XDXDXDXD)
A második variációnál biztos nem Iniesta a csere. 100-szor annyit letett itt az asztalra, mint Cesc és szvsz per pill jobb játékos is (mármint a top formában lévő Inire gondolok, de sztem a vb-re már top formában lesz)SuperMessi írta:Így van szerinem is a vártnál többet fogjuk mind a három játékost egyszerre a pályán látni, igaz egy csatár kárára, de még így is marad elöl két nem akármilyen(Messi,Villa). Vagy Ini balszélső.
------ Busi ------
Xavi - Cesc - Ini
-- Messi - Villa --
Ropinhoval:
-------- Busi --------
--- Xavi -- Cesc --- (Ini)
Messi - Villa - Robi
Ha nem jön senki baloldalra:
-------- Busi -----
-- Xavi -- Cesc --
Messi - Villa - Ini (Pedro)
Láttad Robinho-t játszani a spanyol bajnokságban? A legjobb Real játékos volt és mégis elzavarták, jóhogy kegyvesztett a srác. Kb. olyan mintha idén nem nyertünk volna semmit, erre Pepék eladják Messit. Abban az évben kb. ilyen volta Real és Robinho.Stoichkov írta:nem kell egy exrealos törékeny cselgép... minek kéne?
Szerintem meg ez hülyeség. Erről szó sincs ez teljesen egyértelmű. Cescnek meg lesz a helye a csapatban. Ez fix.kurdt írta:Kb ezt nyomják az argentín válogatottnál, és hát látjuk h ez mennyire nem fekszik Messinek.....SuperMessi írta:Így van szerinem is a vártnál többet fogjuk mind a három játékost egyszerre a pályán látni, igaz egy csatár kárára, de még így is marad elöl két nem akármilyen(Messi,Villa)
------ Busi ------
Xavi - Cesc - Ini
-- Messi - Villa --
El kell fogadni, hogy ha Fabregas jön és mindenki egészséges, akkor padozni fog és szerintem ezt ő is tudja.
Kb ezt nyomják az argentín válogatottnál, és hát látjuk h ez mennyire nem fekszik Messinek.....SuperMessi írta:Így van szerinem is a vártnál többet fogjuk mind a három játékost egyszerre a pályán látni, igaz egy csatár kárára, de még így is marad elöl két nem akármilyen(Messi,Villa)
------ Busi ------
Xavi - Cesc - Ini
-- Messi - Villa --