Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
MichaaBee írta:Tabella frissítés E-H, az este folyamán, A-D, amint Bowlinggolyo ráér, valószínűleg holnap estig legkésőbb. A jövőhéten pótforduló lesz, erről kaptok majd értesítőt, de kérlek ne kössetek még le semmilyen mérkőzést. Az egyenes kieséses szakasz csak 2 hét múlva indul el, s jövőhéten küldünk róla értesítést.csacsifules írta:Mikor lesz frissítve a tabella?
Illetve mikor lesz kész a párosítás?
Érdekelne.. köszi!
A TSI az ugye a Total Skill index, tehát egy számszerű adatot ad a játékos képességeiről. Én tapasztalatból tudom, hogy olyan 4500 TSI körül már lehetséges egy szintlépés jóról remekre kapusoknál. Ami még előnyös, hogy alacsonyak az egyéb képességei, ami így keveset ad az egész TSI-hez, így a tapasztalatot és az egyéb dolgokat összekapcsolva (meg a formát és az erőnlétet, mert mind a kettő jelentős mértékben befolyásolja a TSI-it) egész reális képet kaphatunk a játékos aktuális szintjéről.Pety-d írta:A TSI számból, hogy lehet megállapítani, hogy mikor fog fejlődni??
Tabella frissítés E-H, az este folyamán, A-D, amint Bowlinggolyo ráér, valószínűleg holnap estig legkésőbb. A jövőhéten pótforduló lesz, erről kaptok majd értesítőt, de kérlek ne kössetek még le semmilyen mérkőzést. Az egyenes kieséses szakasz csak 2 hét múlva indul el, s jövőhéten küldünk róla értesítést.csacsifules írta:Mikor lesz frissítve a tabella?
Illetve mikor lesz kész a párosítás?
Érdekelne.. köszi!
Minél magasabb, annál hamarabb fejlődik. Ki kell tapasztalni az adott játékostípusnál.Pety-d írta:A TSI számból, hogy lehet megállapítani, hogy mikor fog fejlődni??
20 évesen olyan 110 körül lenne az ára.ElBartimaeus írta:Más: Új szerzeményem:
19 éves 56 napos.
Szimpatikus (nem csökken a csapatösszhang, aminek a magas szinten való tartása nemsokára szükséges lesz, hogy második legyek a bajnokságban)
Védés: jó (csapnivaló védekezés, csapnivaló pontrúgás, a többi katasztrofális, úgyhogy nem dobják meg a TSI-t.)
TSI: 4130Ha jól gondolom (bár megfelelő a formája) akkor 2 edzés múlva remek lesz, így ~30000-ért elég jó vétel lett. Ami idegesít az az, hogy egy frissen regisztrált csapat hirtelen rányomott egy 30000-s licitet, pedig 23000-ért elhozhattam volna.
![]()
![]()
Két hét múlva adom is el 80000-ért.
Kicsit durva kerekítés, ok?Puyol05 írta:azzal én tisztában vagyok, hogy ez a jel "~" mit jelent, de azért a megközelítőleg 230 az nem 9FtcSikiHun írta:~jelentése: megközelítőleg
és szerintem csak irónikus volt...legalábbis én ezt veszem ki![]()
azzal én tisztában vagyok, hogy ez a jel "~" mit jelent, de azért a megközelítőleg 230 az nem 9FtcSikiHun írta:~jelentése: megközelítőleg
és szerintem csak irónikus volt...legalábbis én ezt veszem ki![]()
~levproff írta:Felvettem ~230 orvost, remélem jól végzik a dolgukat.
Én is azt nézem.Puyol05 írta:230-at? az köszi nem lesz az egy kicsit sok?levproff írta:Felvettem ~230 orvost, remélem jól végzik a dolgukat.
OFF: csajommessideco írta:
OFF: Ki a csaj az avatarodon?
Én isFtcSikiHun írta: Én büszke 0 ponttal zártam a csoportot
köszönöm a csoport ellenfeleknek a 3 meccset, jo kis meccsek voltak, bár nem a gyengébb sorom játszott, mert most a lazázos bajnokik közepén vagyokHungiCF 3 - 0 Gyirmót