2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Korsós Gyurira gondolt szerintem..Barcelonafan írta:áá nem hiszem, de van magyar Sáfár a 2.számú kapus szóval nem hiszem hogy ezértmerx írta:Talán azért adják inkább a rapid és a bayern meccsét mert a rapidban van magyar játékos is ha jól tudom és ez a magyar TV-knek sokat számít.
áá nem hiszem, de van magyar Sáfár a 2.számú kapus szóval nem hiszem hogy ezértmerx írta:Talán azért adják inkább a rapid és a bayern meccsét mert a rapidban van magyar játékos is ha jól tudom és ez a magyar TV-knek sokat számít.
Nem biztos hogy ezt ők döntik el, lehet hogy sokkal drágább volt a jog a közvetítésre vagy már nem volt hely a stadionba a kommentátornak vagy csak egyszerően nem adták meg rá az engedélytBodi írta:Azt mondja meg nekem valaki,hogy a Bayern meccs miért jobb a Barca meccsnél???A Barca jobb csapat,és látványosabban is játszik,mint a Bayern,a Werdert meg össze se lehet hasonlítani a Rapiddal....Taibi írta:Viasat ezeket a meccseket adja az első fordulóból:
"Szeptember 13-án, kedden, este 20 órától az Olympique Lyon - Real Madrid mérkőzést adják, 22.40-től a spanyol Betis a Liverpool FC-vel küzd majd. Szeptember 14-én, szerdán újabb dózisokban érkezik az elitfoci, örülhetnek a futballrajongók: este nyolckor a Rapid Wien próbálja hazai pályán legyűrni a Bayern Münchent, majd némi megkésett vacsora után jön a negyedik meccs, ahol a Werder Bremen néz szembe az idén is igen erős FC Barcelonával."
Origo![]()
A Lyon meccsnek viszont örülök,mert Franciaországban jól megkínozzák majd a margitot!
Azt mondja meg nekem valaki,hogy a Bayern meccs miért jobb a Barca meccsnél???A Barca jobb csapat,és látványosabban is játszik,mint a Bayern,a Werdert meg össze se lehet hasonlítani a Rapiddal....Taibi írta:Viasat ezeket a meccseket adja az első fordulóból:
"Szeptember 13-án, kedden, este 20 órától az Olympique Lyon - Real Madrid mérkőzést adják, 22.40-től a spanyol Betis a Liverpool FC-vel küzd majd. Szeptember 14-én, szerdán újabb dózisokban érkezik az elitfoci, örülhetnek a futballrajongók: este nyolckor a Rapid Wien próbálja hazai pályán legyűrni a Bayern Münchent, majd némi megkésett vacsora után jön a negyedik meccs, ahol a Werder Bremen néz szembe az idén is igen erős FC Barcelonával."
Origo
persze, h mondtak sok mindent, de a split egy csőd szélén álló, [auto_cenzúra] csapat. csak a pofájuk volt nagy, a semmire, mint utólag kiderült. viszont a sahtar főnöke ukrajna egyik leggazdagabb embere, szal nem igazán szenvednek hiányt semmiben sem, azt vesznek bizonyos szintig, akit akarnak. de igaz, ettől függetlenül még tovább is mehet a lokomotív debrecen. 50% esélyük mindenképpen van.antiimperialista írta:Erős a Shakhtar, de közel sem verhetetlen! A Splitnél is azt mondták rengetegen, hogy semmi esélye a Lokinak! Úgyhogy csoportkörbe jutásra fel!
Az meg, hogy a Barca fakót simán verték, nem jelent most semmit.
Hajrá Loki, HAJRÁ MAGYAROK!!!
Sahktarral kerültünk össze és szerintem jól jártunk!!!nem értem Supka miért akart a Boltonnal összekerülni amikor az legerősebb csapat ebben a kalapban!szvsz!Badi írta:8. kalap:
Galatasaray (török) Zenit (orosz)
AEK Athén (görög) Debrecen (magyar)
Lens (francia) Groclin (lengyel)
Sahtar Doneck (ukrán) Tromsö (norvég)
Bolton (angol) Lokomotiv Plovdiv (bolgár)
ehh..1 az 5höz az esély... (AEK)
8. kalap:
Galatasaray (török) Zenit (orosz)
AEK Athén (görög) Debrecen (magyar)
Lens (francia) Groclin (lengyel)
Sahtar Doneck (ukrán) Tromsö (norvég)
Bolton (angol) Lokomotiv Plovdiv (bolgár)