Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Amikor én érettségiztem, akkor az én osztálytársam is így jártHunter91 írta:Én kihúztam azt az egy nyelvtan tételt amit megtanultam
Németből a napirendet húztam(mindig ezt húzom,nem tudom hogyan)
Nekem az egyik tanár azt mondta,hogy biztosan szerdán leszek,tegnap tök lazán bementem,poénkodtam,hogy nekem még van 2napom.![]()
Felmentünk a vizsgaterembe,mondott pár szót az elnök. Néztem az órám,mikor mehetek már.
Kifüggesztették a beosztást,a szerdai napot néztem,(úgyis ott vagyok). nem voltam rajt![]()
![]()
Nézem tovább a keddit,ott sem voltam![]()
Be voltam írva hétfő 14:40-re(na mondom nagyon jó nem így készültem)
Elindultam haza(2buszt késtem le,így hazáig futottam öltönyben),úgy értem haza,hogy szakadt rólam a víz
![]()
40perces utat sikerült 15percre rövidítenem![]()
Tanultam mint az állat,de csak átolvasni volt időm a 80 tételt,mert mindegyik 4-5 oldalas. Így is éppen végeztem.
A felelés már nem volt annyira durva,mint amire számítottam.
A végén meg úgy megkönnyebbültem,végre nézhetem a VB-t a tételek nélkül. Most már semmit sem tudok,olyan mintha nyomtam volna egy resetet az agyamnak![]()
Na nekem ilyen volt a szóbelim
Aki ma,vagy holnap megy annak sok sikert(bal kézzel húzzatok)
Nem arra kíváncsiak amit nem tudsz,az a lényeg hogy rizsázz valamit a témával kapcsolatban
Jó nektek,ránk a tudatlanság vár.torrentkiller írta:Nekem hétfő, kedd, szerda-i napokon lesznek a szóbelik, de mivel az ofő csinálja a beosztást elküldte emilben hogy ki mikor megy és ha minden igaz akkor én kedden leszek reggel 9től. Viszont egészen délig ben leszek kb, és ez még több is lenne ha nem csináltam volna meg az infót tavaly.
Csak példát tudok hozni hogy nekünk milyen tételeink vannak:Hunter91 írta:Milyen egy nyelvtan érettségi?
Tételt kell mondani folyamatosan,vagy egyszerűbb kérdések lesznek?
Pl. mi a metafora +ilyesmik?
ha nem,akkor ne reklámozdRivaldinho írta:Nekem 48 % lett a magyar írásbeli. Mivel 90 pontos.. Elérhető még 60 pont szóbelin.. Aminek ugye minimum a 10%át még el kell érni, hogy egyáltaáln osztályozzanak. Viszont, nekem ha csak 10%ot érek is el, azaz még 6 pontot.. akkor is 30%ra jön ki a magyar.. Szóval nekem ott csak a minimumot kell teljesítenemAz meglesz 0 tanulással is ?
Köszi,nem akarok beégnigergo9 írta:kess memóriaHunter91 írta:[
Infóhoz kapcsolódva:
Hogy kell kiejteni? --> cache-memória németes vagyok:)
http://wiki.hup.hu/index.php/Monitorszajko írta:Kérnék egy kis segítséget...
Mivel hétfőn szóbelizem infóból ugye tanulgatnom kell a tételeket,de csak 17 tételt kaptam meg a 20-ból. Kettőt már megtaláltam,de a monitort sehogy sem sikerül és már csak azt kell bemagolnom. Aki tudja hol találom vagy megvan neki gépen és át tudja küldeni az kérem jelezzen.Köszönöm!
Infóhoz kapcsolódva:Barca_10 írta:Nincs mit,sok sikert a szóbelihez!szajko írta:Kicsit rövid,de egyelőre jó lesz ez míg nincs más. Köszi
Nincs mit,sok sikert a szóbelihez!szajko írta:Kicsit rövid,de egyelőre jó lesz ez míg nincs más. Köszi