Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
és tényleg ez döntött,lepattanók...csababarca írta: Perkins azért hiányzik,főleg hosszútávon lehet ez döntő.
ejjj, pedig azt hittem alhatok egyet, most kénytelen leszek megnézni pár rész Gyilkos Elméket, csak nehogy meglátva Gasol-t azt higgyem,h még nem kapták el a tettest...Game90 írta:2:45kor NBA DÖNTŐ!![]()
Stúdióban: Szaniszló Csabi + Dávid Kornél + Török Péter, kommentátorok: Méhes Gabi + Tőrös Balázs.
Tippem: Lakers. Nem lesz Perkins, 6. meccsen agyonverték a Bostont, hazai pályán csak nem bukják el a 7. meccset.
Mivel csak műhold-alapon tudom megnézni, így emiatt "kissé" aggódom: http://www.met.hu/kepek/bMa9/index.phpfcbarca0827 írta:Hú, de várom már, hogy kezdődjön.Game90 írta:2:45kor NBA DÖNTŐ!![]()
Stúdióban: Szaniszló Csabi + Dávid Kornél + Török Péter, kommentátorok: Méhes Gabi + Tőrös Balázs.
Tippem: Lakers. Nem lesz Perkins, 6. meccsen agyonverték a Bostont, hazai pályán csak nem bukják el a 7. meccset.Tippem: X és hosszabbítás
Szerintem a végletekig kiélezett meccs lesz. Remélhetőleg Los Angeles Lakers sikerrel.
Hú, de várom már, hogy kezdődjön.Game90 írta:2:45kor NBA DÖNTŐ!![]()
Tippem: Lakers. Nem lesz Perkins, 6. meccsen agyonverték a Bostont, hazai pályán csak nem bukják el a 7. meccset.