Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
1. Mond el kérlek miben.Tényleg érdekelne miben látod jobbnak.Asys írta:csababarca!
1. Szerintem Sergi már most jobb.
2. Szerintem Touré azért megy el, mert idén jogosan kevesebbet játszott és ez nem tetszett Neki.
3. Úgy vélem Busi klasszis lesz.
Pepnek?Csak egy valamit nem szeretek, ha annyira bíznak a saját igazukban, hogy a kételkedés szikrája sem merül fel bennük. Nem Neked címzem ez utóbbit elsősorban.
Asys írta:Ajjaj... én vagyok a hülye, hogy leállok vitázni... már megbántam.
Ezért csak néhány kérdést tennék fel:
1. Komolyan eltudjátok képzelni, hogy Guardiola rosszat akar a csapatnak? (mert néhányatok szerint klasszisokkal jobb Touré, akkor miért nem Őt játsztatja?)
2. Talán Pep nem ért a futballhoz vagy mi? (biztos dilettáns és nem látja, hogy Sergi ennyire béna...)
3. Hogy tudjátok ennyire biztosan, hogy ki hova fejlődik, meg, hogy ki mennyire jó játékos? (akkor miért nem játékos megfigyelők vagytok az Ajaxnál vagy miért nem ti irányítjátok a Barcelonát?)
Touré el akar menni... Akkor mit lehet tenni? Mi is játsszuk el a sértődött gyereket, mint az Arsenal és tojjuk le a játékos érdekeit? Szerintem ez így normális és helyes.Fecooo írta:egy dolog biztos: ha annyira fontos lenne, h maradjon, akkor nem engednék el ennyiért... túl gyorsan megegyeztek a felek...
"Lázadás": Ismét megindokolatlanul marad a csapat egyik kulcsfontosságú játékosának az eligazolása, de nevezhetném elüldözésnek is...Bobán írta:Én imádom Tourét, és azt látom, hogy az áll a hátérbe, hogy inkább játszatnak Spanyol játékost(BUSQUETS) Nem hiszem, hogy más oka lenne az eligazolásának! Busquets-nek van még hova fejlődnie ez tény, de nem rossz játékos. Pep tudja mit csinál!!!! Mi innen nem láttunk bele a dolgokba nem értem a lázadást!
gergo9 írta: Sergi formája visszaesik![]()
![]()
Hihetetlenek vagytok.
Bebaxna ha még innen is visszaesne pár lépcsőfokot
Sergionak nem Touré helyén kellet volna játszania, soha az életbe nem lesz klasszis vkp , sokkal több esélye van ezt elérni tkp poszton. Ott meg ugye jövő évtől a top3 lesz itt valószínűleg már ha jön Cesc.Asys írta: Egyetértek!
Néhányan itt szerelmesek Touréba...
Az Ő kedvükért, tegyük fel marad Touré és játszik a meccsek 90%-án Businak marad a 10%. Hú de jó tapsolhatunk, mert valószínűleg Sergi fejlődése megtörne...
Sergi formája visszaesikAki meg arra élvezkedik, hogy majd ha pocsékabb évek jönnek vagy Sergi formája vissza esik és majd mondhatj: "Én megmondtam előre..."
Az örüljön magának!![]()
Asys írta:.
Az Ő kedvükért, tegyük fel marad Touré és játszik a meccsek 90%-án Businak marad a 10%. Hú de jó tapsolhatunk, mert valószínűleg Sergi fejlődése megtörne...
Patthelyzet... Pep döntött és kész! Nem kell megindokolnia sem a pártolótagoknak sem a magyar szurkolóknak. Az elnökségnek tartozik beszámolással, mind Laporta mind Rosell bíznak benne, felesleges követelőzni, kritizálni, bírálni stb.
Azért ez nem pont így igaz. Westerngom hozzászólásával jobban egyetértek.kristop írta:- a posztján második számú opció volt
- Busquets bőven jobb annál, hogy Touré cipőjét kötögesse
- és nem kapunk meccsenként egy gólt a fiatal katalánon
- keveselte a játékidejét ezért elmegy, konkrétan ennyi
Egyetértek!kristop írta:- a posztján második számú opció volt
- Busquets bőven jobb annál, hogy Touré cipőjét kötögesse
- és nem kapunk meccsenként egy gólt a fiatal katalánon
- keveselte a játékidejét ezért elmegy, konkrétan ennyi
Akárcsak az enyémből! Nagy hiba Pep-től, hogy Busi kedvéért még a világ legjobb sziklájától is képes megválni...varnagykrisztian írta:A szívemből szóltálwesterngom írta:Miért is ment el?
- nem volt elég jó a posztján az edzőnk számára, aki csak a 3. számú játékosként tartott rá számot.
- nem pénzt akart, csak tudásához mérten több játéklehetőséget, a kereten belül olyan játékosokkal szemben akik normál esetben a cipőjét sem köthették volna be az öltözőben!
- nem bizonyított eléggé, amikor egy fél szezont beinjekciózva, gerincsérvvel játszott végig, mert szükség volt rá!
- alul fizetett volt a csapat játékosállományához képest!
- nem volt katalán....
Sok sikert Szikla, Te többet érdemelsz!
A szívemből szóltálwesterngom írta:Miért is ment el?
- nem volt elég jó a posztján az edzőnk számára, aki csak a 3. számú játékosként tartott rá számot.
- nem pénzt akart, csak tudásához mérten több játéklehetőséget, a kereten belül olyan játékosokkal szemben akik normál esetben a cipőjét sem köthették volna be az öltözőben!
- nem bizonyított eléggé, amikor egy fél szezont beinjekciózva, gerincsérvvel játszott végig, mert szükség volt rá!
- alul fizetett volt a csapat játékosállományához képest!
- nem volt katalán....
Sok sikert Szikla, Te többet érdemelsz!