csababarca írta:...
Megmondom őszintén ennél valamivel kevésbé gyerekes meg mártír reakcióra számítottam de hát szíved joga megsértődni azon,h valaki ellentmond Neked...
Igen szerelmes vagyok Pepbe meg Busiba...az meg teljesen véletlenül van kiírva hónapok óta,h maradjon Toure.Mert én ezt igazából nem is akarom.
Csak tudod én ezt igyekszem elfogadni és nem köpködni mindenkire aki sztem sáros a dologban.
Ti vagytok az okosak.
Én nem vagyok szakember,nem fogadod el a véleményem Touréról,meg Busquetsről,de te sem vagy az akkor mennyivel ér többet a Ti véleményetek?
Ha ilyet képes vagy leírni akkor (bocs) de azt kell feltételezzen,h okosabb vagyok mint Te...
Én nem emeltem a véleményemet a Tied fölé egy szóval sem mondtam,h az a jó amit én mondok.Én Pep meg Del Bosque meg stb stb véleményét emeltem a Tied fölé de láthatóan azt se lehet megtenni...
Ha annyira rossz itt kövesd Varga Tamást...bár hozzá teszem tudtommal nem önszántából hagyta itt a fórumot...
Nem tudom melyik meccsen láttad idény elején katasztrofálisan teljesíteni Tourét.
H őszinte legyek pontosan nem tudom megmondani melyik meccsen játszott katasztrofálisan de határozattan emlékszem rá,h év elején zúdult a kritika a topikjába egy pár produkciója után...
És egészen az Afrika kupáig fenn is állt ez ahol úgy focizott mint aki beteg kb.Nyilván ez se tett túl jó benyomást.
Aztán a szezon végére belelendült ez nem kérdés de az elején bőven voltak gondok.
Nem az edzésen nyújtott teljesítményekre osztják a kupákat...
Azokat nem arra de az,h ki játszik hétvégén azt nyilván befolyásolja az edzéseken nyújtott teljesítmény is.
sztem az ilyeneket kéne betiltani -mert a saját véleményhez mindenkinek joga van,ha szélsőséges akkor is ,pláne egy ilyen fórumon.
Na hát akkor ha a saját véleményhez jogom van akkor ha az a véleményem,h fogadjuk el Pep meg a nálunk okosabbak döntését akkor ugyan hadd fejtsem már ki...