Yaya Touré

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
westerngom
Entrenador del Barça

2010.06.19. 22:58:30

Tim írta:Én csak azt nem értem miért kellene úgy tekinteni Pepre mint valami felsőbbrendű lényre akinek a döntései megkérdőjelezhetetlenek?
Most nem térek ki az igazolásaira,pedig megérnének egy misét..Természetesen tisztában vagyok vele hogy minden idők legeredményesebb csapatát hozta össze,de Tourét elengedni az utóbbi idők leghülyébb ötlete volt.Már csak azért is mert kb. az egyetlen normális vkp volt a csapatban.Sergio pedig nem az.Mondhatjuk hogy majd egyszer az lesz,de nekünk nem pár év múlva kell egy Touré szintű játékos hanem szeptembertől.Nincs különösebb bajom Sergioval,de jó lenne ha nem úgy akadályozna meg egy támadást hogy arccsont törést szimulál,ha értitek mire gondolok..Nyílván Pep a legjobbat akarja a csapatnak,de ahogy mondani szokták a pokolba vezető út is jószándékkal van kikövezve. Na mindegy,tovább kell lépni ezen is.
- nem hiszem el, hogy ezt egy Moderátor írta le! :shock: Mély tisztelet TIM!
Minden szavaddal egyet értek, DE nehéz ezen tovább lépni!
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2010.06.19. 22:45:16

westerngom írta:Miért is ment el?

- nem volt elég jó a posztján az edzőnk számára, aki csak a 3. számú játékosként tartott rá számot.
- nem pénzt akart, csak tudásához mérten több játéklehetőséget, a kereten belül olyan játékosokkal szemben akik normál esetben a cipőjét sem köthették volna be az öltözőben!
- nem bizonyított eléggé, amikor egy fél szezont beinjekciózva, gerincsérvvel játszott végig, mert szükség volt rá!
- alul fizetett volt a csapat játékosállományához képest!
- nem volt katalán....

Sok sikert Szikla, Te többet érdemelsz!
Barátom, azt hiszem ebbe minden benne van, a-z-ig, minden. Itt már túl sokan kezdenek vakok lenni, és elfelejteni pár dolgot amit Yaya letett az asztalra, persze mindent a klub érdekébe, de azért nyissátok ki a szemeteket.. Kész vicc, és ha idehozzuk azt a Mászkeránó gyereket akkor a meccsekre bekészítek egy jó nagy zacskót is..

Jahm és mi ez a 27 millió? Gyerekek.. viccek vicce.. Csiga meg 20 volt és folytathatnám, ő pedig elengedjük 27-ért? Nah ez már nagy sakk matt...

Remélem 2x akkora ász lesz a kp.-n a citybe mint itt volt és ha összekerülünk élete formájába fog focizni, hogy megmutassa a Mesternek, hogy ő csak egy 3. számú játékos volt nálunk..
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
LM10
Director del Fútbol

2010.06.19. 19:02:25

Na végre lezárult ez a huzavona is. Sajnálom, hogy végül 3 év után elmegy, de mivel nem kapott már elég lehetőséget, jobb lesz így neki is, és a klubnak is.

KÖSZÖNÖK MINDENT YAYA, CSAK ÍGY TOVÁBB!
Asys
Entrenador del Barça

2010.06.19. 18:03:11

Nem tudom hányszor írjam még le de néhányan képtelenek megérteni, hogy nem ellenkeztem, gúnyolódtam vagy vitatkoztam a véleményetekkel Peppel, Touréval vagy bármivel/bárkivel kapcsolatban csak arra kértem volna a mélyen tisztelt szurkoló társaimat, hogy ne legyenek annyira biztosak a dolgukban... de mintha falnak...

Én már befejeztem! Szép napot mindenkinek!
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.06.19. 18:01:58

Henry23 írta:Kár h elmegy de túl kell rajta tenni magunkat de ha megy akkor jöjön fabregas :( :o :)
Fabregas nem helyette jönne.
Ne is jöjjön helyette senki,mert akkor még érthetetlenebb az elküldése.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Henry23
Barça B
Kapcsolat:

2010.06.19. 18:00:23

Kár h elmegy de túl kell rajta tenni magunkat de ha megy akkor jöjön fabregas :( :o :)
Visca El Barca
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.06.19. 17:57:37

kilibarca írta: Remek játékos de ő döntése is,hogy elmegy megnyert mindent most már a pénzre megy. Ugyanolyan jó csapat leszünk nélküle is.Sőt még lehetünk jobbak is.(leszünk is)
Mentek már el innét nagyobb játékosok is mint ő.

Köszönöm Yaya amit Barçelonáért tettél.Sok sikert!
a kiemelt rész az ok említésének hiánya miatt hibádzik, ugyanis minden alkalommal azt nyilatkozta az idény során is, h boldog és maradni szeretne... a teljesítménye eközben rohamosan javult, viszont ez játékperc-növekedésben nem mutatkozott meg, tehát biztos vagyok benne, h rossz érzéssel vált klubot...

sztem nagyon szerette volna, h marasztalják, de ez nem történt meg pár neszesemmifogdmegjól nyilatkozaton kívül ... (gondolom az utolsó csepp a pohárba Txiki mondókája volt, amikor kiemelte, h van egy kiváló Sergi és egy "magas szinten játszó Keita" előtte...)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2010.06.19. 18:01:27-kor.
Capon
Llegenda del Barça

2010.06.19. 17:57:22

duncan írta:
Bányász írta:...
Nem tudom melyik meccsen láttad idény elején katasztrofálisan teljesíteni Tourét. Oszd már meg velem,kérlek,mert nekem valahogy nem jut eszembe. Lehet,hogy nem játszott látványosan,vagy nem osztott ki meccsenként két gólpasszt,de amikor játszott,hasznosan játszott,hasznosabban,mint Busquets. Azt,hogy edzésen hogy játszott,persze nem tudja senki,de ha valaki jól játszik a meccseken,amiken pályára lép,akkor miért a padon ül?
Nem az edzésen nyújtott teljesítményekre osztják a kupákat...
Egyszóval jogos lett volna a pályára küldése.Pep ezt nem tette meg,ezzel elüldözte-igen ez a jó szó rá. Hogy ez jó döntés volt-e vagy sem az majd kiderül. Egyelőre csak találgatni lehet.
Egyébként azt nem vitatom,hogy itt mindenki szurkoló. De akkor azok,akik látták a csapat meccseit fejtsék már ki nekem,hogy miben látják Busquets-et jobbnak? Én nem látom annak,de akik itt kardoskodnak azok véleményére nagyon kíváncsi lennék.
Egyébként azzal itt le lehetne állni a fórumon,hogy akár a kedves moderátorok vagy akár a "mezei" sima fórumozók-ez most itt lényegtelen-
azzal jönnek,hogy nem Te vagy Pep meg akkor miért nem te irányítod a Barcelonát...meg stb. ezek teljesen baromságok és semmi értelme nincs ilyet kiírni,meggyőzni nem győztök meg vele senkit max hüly.ének néznek... sztem az ilyeneket kéne betiltani -mert a saját véleményhez mindenkinek joga van,ha szélsőséges akkor is ,pláne egy ilyen fórumon.
Pedig tényleg nem játszott jól. Ütemtelenül, lassan, pontatlanul játszott. Akkor nem is volt méltatlankodás, hogy miért cserélik le meccs közben meg miért Busi jön be helyette. Busi sem volt ennyit fikázva pedig azóta semmit sem romlott a játéka.
Év elején nem volt ennyire túlmisztifikálva Yaya. Most hogy fél lábbal kifelé van a csapatból már kezdem azt hinni, hogy szenté lesz avatva az ürge. Már ott tartunk hogy rossz meccse sem volt a Barcában.
Egész évben olvasgatva a fórumot napról napra vált Yaya jobbnál jobb játékossá itt a fórumon pedig ez idő alatt 90% a padon ült. Ez a nem semmi.
Mielőtt Yaya ellenesnek leszek kikiáltva elmondanám, hogy szerintem is nagyszerű játékos és kár érte.
Bár már egyszer leírtam, de én már várom hogy elmenjen és befejeződjön ez az egész ügy a sok mocskolódással és kitalációkkal együtt.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.06.19. 17:56:19

Bányász írta:
csababarca írta:...
Megmondom őszintén ennél valamivel kevésbé gyerekes meg mártír reakcióra számítottam de hát szíved joga megsértődni azon,h valaki ellentmond Neked...

Igen szerelmes vagyok Pepbe meg Busiba...az meg teljesen véletlenül van kiírva hónapok óta,h maradjon Toure.Mert én ezt igazából nem is akarom.
.

Mert már nem tudok mit mondani,leírtam mindent a témával kapcsolatban,de olyan gyerekes dologgal vágtok vissza( nem Te),hogy mi van ha Touré megsérül élete végéig. Miről beszélünk?
És akkor én vagyok a gyerekes.

Én Peptől sem várok magyarázatot,mert úgysem fog adni.
Kész.
El kell fogadni hogy elzavarta a világ legjobb vkp-ját,egy zsákbamacskára.Mert Busquets zsákbamacska.Emellett meg semmit nem bizonyított még.

És mérges vagyok Pepre.Ez nem fog változni.
Nem csak a Touré-ügy miatt.
Hanem Eto'o elküldése és Ibra idehozatala,Csiga ide hozatala annyi pénzért...és még van ezekhez hasonló.

Viszlát Touré,remélem a Citynél megbecsülnek,mert itt nem kaptál semmiféle megbecsülést.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
kilibarca
Capitá del Barça

2010.06.19. 17:50:54

szajko írta:Makélélé 2.0 :? Gratulálok...
Ez kicsit erős szvsz...

Remek játékos de ő döntése is,hogy elmegy megnyert mindent most már a pénzre megy. Ugyanolyan jó csapat leszünk nélküle is.Sőt még lehetünk jobbak is.(leszünk is)
Mentek már el innét nagyobb játékosok is mint ő.

Köszönöm Yaya amit Barçelonáért tettél.Sok sikert!
MessiFan
Llegenda del Barça

2010.06.19. 17:46:33

Én megértek minden olyan Barca szurkolót aki nem tudja megérteni hogy miért nem játszatja Tourét Busquets helyett. Egyszerűen azért, mert látja benne hogy simán lehet a világ legjobb vkp-ja. És ezért őt játszatha Yaya helyett. És ezt most megszívta mivel Touré játszani akar és ha itt nem akkor máshol. Szerintem ez történik. Egyébként lehet hogy még nem a legjobb de csak 2 éve jött fel a harmadosztályból és szerintem a következő szezon az övé lesz.(egy kis off bocs)
Én azt mondom hogy nem kell szidni emiatt semmit. Ez bárkivel megtörténhet és most pont az Elefántcsontpartival történt meg. Sajnálom meg sajnáljuk de bele kell törődni hogy Sergi egy jó darabig még ott lesz a Spanyol és a Barca keretében!
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2010.06.19. 17:44:40

csababarca írta:...
Megmondom őszintén ennél valamivel kevésbé gyerekes meg mártír reakcióra számítottam de hát szíved joga megsértődni azon,h valaki ellentmond Neked...

Igen szerelmes vagyok Pepbe meg Busiba...az meg teljesen véletlenül van kiírva hónapok óta,h maradjon Toure.Mert én ezt igazából nem is akarom.

Csak tudod én ezt igyekszem elfogadni és nem köpködni mindenkire aki sztem sáros a dologban.
Ti vagytok az okosak.
Én nem vagyok szakember,nem fogadod el a véleményem Touréról,meg Busquetsről,de te sem vagy az akkor mennyivel ér többet a Ti véleményetek?
Ha ilyet képes vagy leírni akkor (bocs) de azt kell feltételezzen,h okosabb vagyok mint Te... :)

Én nem emeltem a véleményemet a Tied fölé egy szóval sem mondtam,h az a jó amit én mondok.Én Pep meg Del Bosque meg stb stb véleményét emeltem a Tied fölé de láthatóan azt se lehet megtenni...

Ha annyira rossz itt kövesd Varga Tamást...bár hozzá teszem tudtommal nem önszántából hagyta itt a fórumot...
Nem tudom melyik meccsen láttad idény elején katasztrofálisan teljesíteni Tourét.
H őszinte legyek pontosan nem tudom megmondani melyik meccsen játszott katasztrofálisan de határozattan emlékszem rá,h év elején zúdult a kritika a topikjába egy pár produkciója után...

És egészen az Afrika kupáig fenn is állt ez ahol úgy focizott mint aki beteg kb.Nyilván ez se tett túl jó benyomást.

Aztán a szezon végére belelendült ez nem kérdés de az elején bőven voltak gondok.
Azokat nem arra de az,h ki játszik hétvégén azt nyilván befolyásolja az edzéseken nyújtott teljesítmény is.
sztem az ilyeneket kéne betiltani -mert a saját véleményhez mindenkinek joga van,ha szélsőséges akkor is ,pláne egy ilyen fórumon.
Na hát akkor ha a saját véleményhez jogom van akkor ha az a véleményem,h fogadjuk el Pep meg a nálunk okosabbak döntését akkor ugyan hadd fejtsem már ki...
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Tim
Mezei fórumozó

2010.06.19. 17:43:28

Én csak azt nem értem miért kellene úgy tekinteni Pepre mint valami felsőbbrendű lényre akinek a döntései megkérdőjelezhetetlenek?
Most nem térek ki az igazolásaira,pedig megérnének egy misét..Természetesen tisztában vagyok vele hogy minden idők legeredményesebb csapatát hozta össze,de Tourét elengedni az utóbbi idők leghülyébb ötlete volt.Már csak azért is mert kb. az egyetlen normális vkp volt a csapatban.Sergio pedig nem az.Mondhatjuk hogy majd egyszer az lesz,de nekünk nem pár év múlva kell egy Touré szintű játékos hanem szeptembertől.Nincs különösebb bajom Sergioval,de jó lenne ha nem úgy akadályozna meg egy támadást hogy arccsont törést szimulál,ha értitek mire gondolok..Nyílván Pep a legjobbat akarja a csapatnak,de ahogy mondani szokták a pokolba vezető út is jószándékkal van kikövezve. Na mindegy,tovább kell lépni ezen is.
Kép
szajko
Director del Fútbol

2010.06.19. 17:39:04

Makélélé 2.0 :? Gratulálok...
duncan
Jugador del Barça

2010.06.19. 17:25:45

Bányász írta:...
Nem tudom melyik meccsen láttad idény elején katasztrofálisan teljesíteni Tourét. Oszd már meg velem,kérlek,mert nekem valahogy nem jut eszembe. Lehet,hogy nem játszott látványosan,vagy nem osztott ki meccsenként két gólpasszt,de amikor játszott,hasznosan játszott,hasznosabban,mint Busquets. Azt,hogy edzésen hogy játszott,persze nem tudja senki,de ha valaki jól játszik a meccseken,amiken pályára lép,akkor miért a padon ül?
Egyszóval jogos lett volna a pályára küldése.Pep ezt nem tette meg,ezzel elüldözte-igen ez a jó szó rá. Hogy ez jó döntés volt-e vagy sem az majd kiderül. Egyelőre csak találgatni lehet.
Egyébként azt nem vitatom,hogy itt mindenki szurkoló. De akkor azok,akik látták a csapat meccseit fejtsék már ki nekem,hogy miben látják Busquets-et jobbnak? Én nem látom annak,de akik itt kardoskodnak azok véleményére nagyon kíváncsi lennék.
Egyébként azzal itt le lehetne állni a fórumon,hogy akár a kedves moderátorok vagy akár a "mezei" sima fórumozók-ez most itt lényegtelen-
azzal jönnek,hogy nem Te vagy Pep meg akkor miért nem te irányítod a Barcelonát...meg stb. ezek teljesen baromságok és semmi értelme nincs ilyet kiírni,meggyőzni nem győztök meg vele senkit max hüly.ének néznek... sztem az ilyeneket kéne betiltani -mert a saját véleményhez mindenkinek joga van,ha szélsőséges akkor is ,pláne egy ilyen fórumon.
MessiFan
Llegenda del Barça

2010.06.19. 17:13:29

Ennyi. Elmegy és kész. Bele kell törődni akár tetszik akár nem. Köszönjük azt a nagyszerű 3 évet.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.06.19. 17:05:46

Bányász,köszönöm a véleményed,minden elismerésem hozzá.
Biztos én vagyok szerelmes Touréba,és ezért vagyok mérges az elküldése miatt.

De ti akkor ezek szerint Pepbe vagytok azok,már bocs.

Mindegy,feladom,éljen Busquets,a király gyerek,aki több kárt okozott eddig,mint hasznot.

És azt még lenyeltem,mint le is írtam már párszor,hogy Busquetsnek kell kötelezően játszania.
Viszont azt,hogy még Keita,meg Maxwell is előtte volt a sorban,az már nevetséges.

Ti vagytok az okosak.
Én nem vagyok szakember,nem fogadod el a véleményem Touréról,meg Busquetsről,de te sem vagy az akkor mennyivel ér többet a Ti véleményetek?

Kezdem megérteni Varga Tamás barátomat,hogy miért hagyta itt a fórumot.
Asys
Entrenador del Barça

2010.06.19. 16:58:43

csababarca írta:
Abban biztos vagyok,hogy nagy hiba.

Viszont abban is hogy fogunk nyerni kupát/kupákat.
Ezt nem is mondtam,hogy nem így lesz.
Rendben tegyük fel eladjuk Tourét és a VB-n következő meccsen megsérül úgy, hogy többet nem focizhat... (borzalmas lenne és soha nem kívánnám neki, de ez csak egy példa) Akkor is BIZTOS, hogy nagy hiba lenne az eladása?

Semmi sem biztos, erre akartam kilyukadni :wink:

Tudom, hogy nem mondtál a kupákkal kapcsolatban ilyet, csak költői túlzásokkal éltem, hogy rámutassak a nézőpontok újragondolására.

Forca Barca!
menczel
Entrenador del Barça

2010.06.19. 16:57:20

csababarca írta:
Asys írta:csababarca!

Nem látom jobbank Sergit... irónia volt. Csak arra próbáltam rávilágítani, hogy nem állítok holtbiztosra olyat, amikor nem értek hozzá! Nem vagyok edző, sem menedzser... ahogy itt egyikünk sem.

Jó,akkor az én véleményem gatya.
De szakemberek is már alkottak róla véleményt.
No mindegy,nem vitatkozok.
Csak annyit hogy Busquets már Svájc ellen is bizonyította klasszisát.

Remélem del Bosquenek több sütnivalója lesz,és kirakja a csapatból,mert semmivel nem szolgált rá hogy kezdő legyen a Selecciónban .
Nem értem miért kell hónapokig értetlenkedni.
Pep az edző. Úgy döntött Sergi az elsőszámú vkp. Touré ezt nem fogadja el. ENNYI. Attól hogy itt hitetlenkedtek meg Sergit osztjátok Touré nem fog maradni.

A meccsen meg egyet hibázott, abból sajnos gól lett. De! Abban a gólban puyol töketlenkedett, piqué összezavarodott és nem tudott tisztázni, casillas csak mészárolni futott ki, capdevila meg páholyból nézte.
Egyébként is a két vkp rendszer inkább volt hibás a meccs elvesztésében mint Sergi.
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2010.06.19. 16:38:43

2. Jogosan? a triplázó Barcában minden poszton játszott szó nélkül klasszisként. Erre a következő évben kikerült.Miért? Ez minden csak nem jogos.
Ezzel szemben az tök jogos lett volna ha Toure csak azért játszik mert tavaly mennyire jó volt...

Biztos nem azért került ki mert Pep tönkre akarja tenni a csapatot.Talán azért került ki mert katasztrofálisan kezdte az évet?Vagy talán edzéseken nem úgy teljesített ahogy az elvárható lenne?

Nem nem azért került ki mert Pep haverja Busi apja... :)
3. Aki néz futball egy ideje,az látja,hogy ebből a Busquetsből egy erős közepes játékosnál sosem lesz több.
Még szerencse,h Te nézel focit és megmondod...írj egy levelet Pepnek meg a spanyol szövetségnek mert fel kell nyitni egy pár ember szemét...
Pontosan.Ezért is kezdő a Barcában mert egy szakember véleménye szerint jó.Egy másik szakember szerint meg annyira jó,h a válogatottban a helye...
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.06.19. 16:36:33

Asys írta:A vita jó dolog :wink:

Csak sokkal értelmesebb ilyet írni, hogy
"Touré eladása nagy hiba lehet" vagy Touré távozásával lehet rosszabb lesz a csapat"
De ne ilyet, hogy
"Touré eladása nagy hiba" vagy "Touré távozásával nem nyerünk semmit"

Ha az előbbit írjátok, Nekem semmi bajom (nem mintha számítanék)... ezek megállják a helyüket, az utóbbiakkal ellentétben.
Abban biztos vagyok,hogy nagy hiba.

Viszont abban is hogy fogunk nyerni kupát/kupákat.
Ezt nem is mondtam,hogy nem így lesz.
Asys
Entrenador del Barça

2010.06.19. 16:20:26

A vita jó dolog :wink:

Csak sokkal értelmesebb ilyet írni, hogy
"Touré eladása nagy hiba lehet" vagy Touré távozásával lehet rosszabb lesz a csapat"
De ne ilyet, hogy
"Touré eladása nagy hiba" vagy "Touré távozásával nem nyerünk semmit"

Ha az előbbit írjátok, Nekem semmi bajom (nem mintha számítanék)... ezek megállják a helyüket, az utóbbiakkal ellentétben.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.06.19. 16:12:36

Asys írta:csababarca!

Nem látom jobbank Sergit... irónia volt. Csak arra próbáltam rávilágítani, hogy nem állítok holtbiztosra olyat, amikor nem értek hozzá! Nem vagyok edző, sem menedzser... ahogy itt egyikünk sem.

Jó,akkor az én véleményem gatya.
No mindegy,nem vitatkozok.
Csak annyit hogy Busquets már Svájc ellen is bizonyította klasszisát.

Remélem del Bosquenek több sütnivalója lesz,és kirakja a csapatból,mert semmivel nem szolgált rá hogy kezdő legyen a Selecciónban .
Luisinho 73
Barça C

2010.06.19. 16:12:33

Szerintem Toure eladása stratégiai hiba volt. A látványtalan játéka ami nagyon hasznos volt, párosult a nagy technikai tudással. Sergi is nagyon ügyes, de mégis Yaya legalább három poszton játszott nagyot, nagyon fontos meccseken. Szerintem a világ legjobb labdaszerző középpályása. Remélem így is meg lesz a hat kupa!!!!:-)
Asys
Entrenador del Barça

2010.06.19. 16:09:58

csababarca!

Sanama!

Tegyük fel pincér vagy (tudom, hogy nem az vagy) lenne értelme annak, hogy kis hazánk összes edzője akik láttak már téged pincérkedni kritikát fogalmazzanak meg arról, hogy miként fogd a poharakat? (annak ellenére, hogy még semmit sem törtél össze eddig(

???
Remélem vágod a hasonlatot!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Asys 2010.06.19. 16:14:26-kor.
Lezárt