2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
személy szerint én annak örülnék , ha Ibra maradna jönne Cesc és maradna Rafa is + még a fent említett 2 hátvéd közül valamelyik (rem VDW) . Rafa Játszhatna mostantól VKP t is , és így csigának is több játéklehetősége lesz. Ne felejtsük el , h ő is 25(!!!!!) M € volt . És nagyon kevés meccsen játszott .S.Agüero írta:Örülök, hogy csak pletyka volt, hogy 20-ért megvesszük Matát.![]()
Robinho kell, ha Ibra megy vagy Torres.
De ha marad Ibra akkor már csak Fabregas és VDW/Rafinha.![]()
Pontosan! Az elején amikor leigazoltuk akkor kételkedtem hogy miért kell 2 középcsatár de már látom hogy Villa mennyire jó a baloldalon, milyen jól cselez befelé! Szenzációs!sjd írta:Del Bosque is jól érezte Pep gondolkodását tegnapelőttbarcalaci84 írta:amúgy Johan Cruyff véleményét osztom, miszerint baltámadó posztra már igazoltunk, és Villa-val nem középcsatárként számol Pep
( hogy ezt hibás döntésnek érzi valaki vagy sem azt ki-ki maga döntse el...)
de az öreg eléggé jól érzi Pep gondolkodását...
Nem az albiol volt '''Ilúvatar írta:Nem a Piqué -t szivatta meg azzal a csellel?mint ha ő lenne...
Úgy értettem, ha tétmeccsen mutatja be egy védő ellen. Engem legalábbis bazira dühít ha úgy átvernek egy csellel, hogy csak lesek, pedig én nem a VB-n focizom.Andris írta:Az is lehetne, de nézd meg hogy reagálnak a csapattársak. Szerintem zseniális a hangulat.d írta:Demoralizáló a csel.![]()
Az is lehetne, de nézd meg hogy reagálnak a csapattársak. Szerintem zseniális a hangulat.d írta:Demoralizáló a csel.
Del Bosque is jól érezte Pep gondolkodását tegnapelőttbarcalaci84 írta:amúgy Johan Cruyff véleményét osztom, miszerint baltámadó posztra már igazoltunk, és Villa-val nem középcsatárként számol Pep
( hogy ezt hibás döntésnek érzi valaki vagy sem azt ki-ki maga döntse el...)
de az öreg eléggé jól érzi Pep gondolkodását...
ahogy a romák szókták mondani megoldjuk testvérem nem lesz bajAttika 25 írta:Igen,mindenki igy gondolta Villa érkezésekor,csak akkor még egész más volt a helyzet. Akkor senki el sem tudta volna képzelni Ibra távozását,most meg erre van nagyobb esély. Persze ez még nem zárja ki,hogy mondjuk Torres jöjjön,csak nem tudom anyagiakban birnánk-e őt is meg Fabregas-t is,mármint az árukat,nem a fizetésüket.
Ezt meg tudtuk eddig is,ez a cikk nem erősiti Mata érkezését de hogy nem is lett tőle kisebb a valószinüsége az biztos.LM10 írta:Igaz írnak arról, hogy egy lehetőség még mindig a brazil, de inkább arról ír a cikk, hogy a City minden áron elakarja adni.barcalaci84 írta:Látom Mata érkezését annyira biztosra veszi a spanyol média , hogy már Robinhoról cikkeznek...
Igaz írnak arról, hogy egy lehetőség még mindig a brazil, de inkább arról ír a cikk, hogy a City minden áron elakarja adni.barcalaci84 írta:Látom Mata érkezését annyira biztosra veszi a spanyol média , hogy már Robinhoról cikkeznek...
A saját nevelést elég könnyű megoldani. Egy játékosnak 15 és 21 éves kora között három szezont kell a klub utánpótláscsapataiban vagy a felnőttben játszania. Megvesznek egy 17, 18 éves srácot, pár év és már saját nevelés is...zola8787 írta:Ha ezt a szabályt meghozzák, akkor vége van az Arsenalnak.