Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Na akkor,Raulito írta:Hm..tudom sokan lefognak hurrogni,+ senki se ért velem egyet..de azé leíromSzal az kezd idegesíteni,h lényegtelen mit igazol a Real,az szinte mindig csak rossz lehet..ha nagy neveket,sztárokat veszünk,akkor az a baj h csak a nevük miatt+ a zsé miatt..és hogy miért nem veszünk inkább ismeretlen fiatalokat,akikből csapatot lehetne csinálni..ha pedig ilyeneket veszünk,mint pl most is,Robinho-t leszámítva,akko pedig szinte mindenhol arról írnak,h a Madrid nem erősödött,meg h csak ilyen kis senkiket vett,akikből nemtudnak majd egy yoo csapatot összehozni..
Ez így most naon tömören van le írva,most nmntom jobban megfogalmazni,bár 2lem h érdekelne 1általán vkit![]()
nekem az tetszett amikor istenítette a 3. gólt, hogy ilyet csak a margó tud, meg ez a madrid, kis szünet, azért a Barcelona is tud ilyet...!úgy röhögtem!Morminho írta:Ez a bajusz feri nem tudja nyilvánvalóbban kimutatni, h reál drukker... az első gólnál, h mondogatta, h milyen szép gól ez meg milyen jól játszanak meg stb. aztán a cadiz góljánál meg ami 3x szebb volt mint a digi-dagi gólja, annál egy szót sem szólt, a 3 gólnál, meg agyba-főbve dicsérte rault, h az üres kapuba be tudta passzolni a labdát![]()
hát a legelső smiley-t amit beraktál az tényleg mérgesKitfisto írta:Én nekem az úgy néz ki hogy mérges.És nem nevető.Morminho írta:Kitfisto, általában amikor nem örülünk valaminek akkor nem röhögő ördögöt teszünk a hsz-be, mind1 te tudodKitfisto írta:1-2.![]()
![]()
![]()
Raúl
Mert *****, és még a szerencse sem mer hátat fordítani nekikBadi írta:ez a csapat egy kalap sz..
megint ugyanazt csinálják mint tavalygyenge játék, győzelem
Én nekem az úgy néz ki hogy mérges.És nem nevető.Morminho írta:Kitfisto, általában amikor nem örülünk valaminek akkor nem röhögő ördögöt teszünk a hsz-be, mind1 te tudodKitfisto írta:1-2.![]()
![]()
![]()
Raúl
Kitfisto, általában amikor nem örülünk valaminek akkor nem röhögő ördögöt teszünk a hsz-be, mind1 te tudodKitfisto írta:1-2.![]()
![]()
![]()
Raúl
Juhhhuuuu! Lehet félni, a reálosok már a kormuket rágnákOrdog írta:Raul Bravo melegít... Lehet félni........