Danka00792 írta:(De ezt az egészet nemértem... valahogy nemlátom abban a rációt, hogy Mr. Busta abba is beleköt, hogy FankaDeli "nagymagyar", miközben egyetlen közremüködöként szerepelt a Magyar Földre albumon, és még azt sem értem, hogy Feri most hirtelen elhatárolódik Zsoltitól, meg a durva szövegeitöl, holott a Pitbull c. album a Nightchild alatt jött ki, több számban is featelt, pedig azok a zenék semmiben nem külömböztek a mostani számaitól... szóval van itt egy kis bibi a sztoriban. Valszeg csak ök tudják, hogy mi volt ennek a vitának az alapja)
Elmondom én neked mi a bibi. Az a bibi, hogy FankaDeli egy kétszínű köpönyegforgató hülyegyerek, már elnézést a kifejezésért. Csak kicsit gondold végig, hogy hányan voltak eddig olyanok, akikkel egyszer csak a nagy barátságból kutyák módjára marcangolás lett...biztosan véletlen a dolog, és Ferike az ártatlan, az a tucatnyi ember meg biztosan egytől egyig téved...Mr. Busta szövegei ettől függetlenül nullák. Álmomból fölkelve jobbat írok, és még csak nem is kell lopnom az ötletet (refrén: "én vagyok aaaz").
Az a baj, Ferivel, hogy visszatérjek hozzá, hogy olyan kumma intelligensnek állítja be magát. De azért következetességről sem sűrven hallott még....pl folyton kiakad azon, hogy rosszul írják le a nevét, mert azt csak úgy lehet hogy FankaDeli, és ha már a dé kicsi, akkor az szentségtörés. Persze ő maga minden gond nélkül elírja másokét többször is. Legfőképp az elő fába is belekötés az ami nekem nagyon zavaró nála. Senki az ég világon semmit nem akar tőle, nem bántja, nem foglalkozik vele, aztán mégis sikerül neki belekötni valamibe. Plusz még a zenéje is édeskevés. A tökéletesen sablon alapra elszavalt közhelyek és nagy szavak cséplése azért még mindig kevés. Sajnos a dumáját nagyon sokan megisszák, akik képtelenek használni az agyukat. Ha van kivétel, akkor az meg előbb utóbb rájön erre...
Bocs hogy hosszú lett.