Sanama írta:Mert hát ugye,idén az volt az érv,hogy Keita 10/10, Busquets meg még annál is jobb,ezért Touré nem kap lehetőséget. Na hát akkor gondolom padra "kéne" VKP-t venni,ha vesz a csapat.
Na erre nagyon kíváncsi leszek. Mert ha Keitánál többet fog játszani,akkor itt nem arról volt szó,hogy Keita pompás.
Keita nem pompás, és sosem volt ilyen érv. Egyszerűen Keitát jobbnak találta Pep arra a feladatra - szó sincs arról, hogy Keita a tökéletesség vagy a 10/10.
Sanama írta:
Azt viszont nem hiszem,hogy egy Mascherano célja a cserepad volna , még akár itt is
Ezt én sem hiszem. De miért gondolod, hogy Mascherano a cserepadra szorulna? Nagyon egyszerű a képlet: ha jobban dolgozik, mint Keita, akkor értelemszerűen nem fog a padra szorulni.
Kötve hiszem, hogy padra igazolnánk egy Mascherano-t vagy bármilyen más sztárigazolást a vkp posztra.
Én egyébként nem is igazolnék senkit sem vkp-ra, Busquets-Márquez és esetenként Keita tökéletesen megoldaná azt a posztot, nem lenne hiányérzetem. Főleg, ha Busquets továbbra is ilyen rohamos tempóban fejlődik.