Na hát sztem kínaiba,meg én múltkor láttam a Tescoban isalbicelesteX írta:Igen!Meg az orr-része az fedett szal csak a sarka látszik ki az embernek belőle!

De a nevét nemtom.
Na hát sztem kínaiba,meg én múltkor láttam a Tescoban isalbicelesteX írta:Igen!Meg az orr-része az fedett szal csak a sarka látszik ki az embernek belőle!
És ilyen kis lyukak vannak rajta?albicelesteX írta:Szevasztok!Olyan hülle kérdésem lenne,hogy van egy papucs amit mostanában sűrűn látok ilyen klumpa szerűen néz ki csak nem kopogmeg nincs olyan magas sarka és full gumiból van és többféle színben lehet látni.Kérdésem ismeri e valaki a személy leírás alapján és ha igen akkor mi a pontos neve,és hol lehet ilyet vásárolni?Előre is köszönöm!
Akkor jó csak egy kicsit elbizonytalanodtam amikor olvastam a szabályzatotnemtom99 írta:nem hinném mert mi kb 1 éve 3-an 4-en használjuk és idáig semmiSomaa írta:Szerintetek azért kitilthatnak az nCore-ról,ha egy felhasználót két külön gépen is használok?(persze nem egyszerre)
Gondolom észreveszik,ha más IP-címről jelentkezek be?
nem hinném mert mi kb 1 éve 3-an 4-en használjuk és idáig semmiSomaa írta:Szerintetek azért kitilthatnak az nCore-ról,ha egy felhasználót két külön gépen is használok?(persze nem egyszerre)
Gondolom észreveszik,ha más IP-címről jelentkezek be?
hát igazából semmi xtrát nem csinálok .zenélek,letöltök,filmezek,netezek,néha cs-zek(az gondolom csak megy rajtavlxe írta: Nekem ezen a gépen gyorsabban fut az Ubuntu, mint egy xp... más és más miatt jók ezek... Igazából nekem azért van fent, mert céges gépen marha jól jön egy ingyenes disztribució... Ubuntu sokat fejlödőtt az utóbbi időkben, azonban ez is, mint minden más ami ingyenes hagy némi kívánni valót maga után. Összeségében jó rendszer, de komoly dolgokat nem bíznék én rá... Viszont szerverüzemeltetéshez egész jó a LinuxAttól függ mire kell neked egy OS
Ha játékra is kell, akkor ugymond bukó is a Linux, mert marhára nincs rá írva semmi.
Nekem ezen a gépen gyorsabban fut az Ubuntu, mint egy xp... más és más miatt jók ezek... Igazából nekem azért van fent, mert céges gépen marha jól jön egy ingyenes disztribució... Ubuntu sokat fejlödőtt az utóbbi időkben, azonban ez is, mint minden más ami ingyenes hagy némi kívánni valót maga után. Összeségében jó rendszer, de komoly dolgokat nem bíznék én rá... Viszont szerverüzemeltetéshez egész jó a Linuxnemtom99 írta:Köszi szépenvlxe írta:Kedves nemtom99!
Megnéztem és létezik olyan fül a Network Preference alatt, hogy DSL! Ide be tudod írni a Username, Password párost! Tehát szerintem menni fog, bár ha eddig windowson voltál én a helyedben Dual Bootot csinálnék, mert nem tudhatod, hogy válik majd be a linux neked.![]()
am jó az ubuntu?
Köszi szépenvlxe írta:Kedves nemtom99!
Megnéztem és létezik olyan fül a Network Preference alatt, hogy DSL! Ide be tudod írni a Username, Password párost! Tehát szerintem menni fog, bár ha eddig windowson voltál én a helyedben Dual Bootot csinálnék, mert nem tudhatod, hogy válik majd be a linux neked.
köszivlxe írta:Utána nézek neked gyorsannemtom99 írta:sziasztok
ujra kellene már tenni a gépem és agyalok a linux ubuntu-n.amikor kiprobáltam nem találtam olyan internet kapcsolatot ahol felhasználónevet és jelszót kell megadni.lehet mondjuk h csak a kipróbálásnál nincs és ha feltelepitem akkor lesz de arra nem teszteltem rá. ha vki tud segiteni azt megköszönnémVan most a gépemen dualban win xp és egy ubuntu is.
Utána nézek neked gyorsannemtom99 írta:sziasztok
ujra kellene már tenni a gépem és agyalok a linux ubuntu-n.amikor kiprobáltam nem találtam olyan internet kapcsolatot ahol felhasználónevet és jelszót kell megadni.lehet mondjuk h csak a kipróbálásnál nincs és ha feltelepitem akkor lesz de arra nem teszteltem rá. ha vki tud segiteni azt megköszönném
http://www.telesport.hu/fifa2010live.aspxPrimitive írta:Sziasztok!
Az MTV1-nek valaki tudna dobni egy online linket???? PLS!!
http://letoltokozpont.hu/letoltes_progr ... =4284&k=15FtcSikiHun írta:Sziasztok.
Honnan lehet letölteni ingyenesen a Windows Movie Makert-ha ez az amivel lehet videókat csinálni-mert kerestem googleba, találtam is, de nem tudom melyik ingyenes.
Előre is köszönöm
pl. nekem sincs benneFecooo írta:a Windows alapfelszereltségének része
a Windows alapfelszereltségének részeFtcSikiHun írta:Sziasztok.
Honnan lehet letölteni ingyenesen a Windows Movie Makert-ha ez az amivel lehet videókat csinálni-mert kerestem googleba, találtam is, de nem tudom melyik ingyenes.
Előre is köszönöm
Hello! Bennem is volt egy kullancs úgy fél éve. Én is is ideges voltam, hogy akkor most mi lesz, aztán kiszedték belőlem és semmi sem történt. Na de ez nem biztos, hogy mindig így van. Elvieg az számít, hogy hogyan néz ki a helye, miután kivettétek, ha nincs helye abszolút akkor elvileg semmi gáz, ha nagyon piros és széles körívben ráadásul, akkor van gond szerintem, szerintem el kéne menni vele az ügyeletre, mert az a biztos, meg valszeg jobban is alszol, ha nem kell ezen filoznod. De ha Anyukád ért hozzá, és azt mondja, hogy minden oké, akkor higgy neki és aludj egyet!Srácok kb 20 perce szedettem ki magamból egy kullancsot
Nem szívta meg magát és nem is szakadt bele a feje ha minden igaz.
Olyan most a helye mint a szúnyogcsípésé, és most nem tudom mennyire durva...Elmenjek-e vele orvoshoz vagy így semmi gáz?
semmi baja nincsen. Én is szedtem idén már 4-et. Ugyanugy szunyogcsipés lett belőle. A doki meg csak 5k mondja meg hogy lymekóra vaagy-e vagy nem. Szvsz semmi bajod. Ha mégis akkor ugyanugy szeded majd a antibitikumot mintha holnap derül ki.Tdavid írta:Anyummal.chonggy írta:Én kicsit sem értek hozzá,de én megvárnám a holnap reggelt,és elmennék az orvoshoz,csak hogy 100% legyen...am kivel szedetted ki?Tdavid írta:Srácok kb 20 perce szedettem ki magamból egy kullancsot![]()
![]()
Olyan most a helye mint a szúnyogcsípésé, és most nem tudom mennyire durva...Elmenjek-e vele orvoshoz vagy így semmi gáz?![]()
Anyummal.chonggy írta:Én kicsit sem értek hozzá,de én megvárnám a holnap reggelt,és elmennék az orvoshoz,csak hogy 100% legyen...am kivel szedetted ki?Tdavid írta:Srácok kb 20 perce szedettem ki magamból egy kullancsot![]()
![]()
Olyan most a helye mint a szúnyogcsípésé, és most nem tudom mennyire durva...Elmenjek-e vele orvoshoz vagy így semmi gáz?![]()