Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
és gondolod hogy kapsz is valamit?ki osztogat manapság ingyen PS3-at??prong16 írta:ááá fórumosok, tudnátok segíteni?
Még 15 embert kellene találnom,aki megnézni a linkemet, de már a föld alól sem tudok előkeríteni annyit....nagyon megköszönném, ha megtennétek, hogy rákattintotok az alábbi linkre:
http://www.freeps3.tv/?i=210478
Nem vírus, nem ip lopás...csak egyetlen kattintásra van szükségem tőletek..köszönöm előre is : )
Külön kell.chonggy írta:a Capriolo Anaconda szerintetek jó bicaj??
még egy kérdés:a szarvakat (fogalmam sincs,hogy hivjak) külön is lehet venni,vagy kormánnyal?
ilyen volt ismerősömnek is.kudu írta:Msnes probléma: én elvileg elfoglalt állapotban vagyok, de más nem is látja, hogy bejelentkeztem, olyan mintha rejtve lennék, pedig nem.
Ötlet valakinek?
32bit alatt kiválóanBányász írta:Office 2003 működik win 7 alatt?
Én azt ajánlom próbáld ki a total video convertert.Nem csak konvertál,hanem képes átméretezni a videókat is.ITT megtalálod. Két verziót tettem a csomagba.A 3.61-es már kezeli a HD videókat is (h624,mkv),ferninho írta:hello, lenne egy olyan problémám, hogy van egy 384 pixel széles wmv videóm és azt akarom, hogy 400 pixel széles legyen.a minőség romlása nem érdekel
windows movie makerrel ez megoldható? és ha igen valaki elmagyarázná hogy? vagy ha nem ajánlana egy másik videószerkesztő progit és akkor azon segítene?
elég fontos lenne, előre is köszi
Maga a service pack ingyenesen tölthető kb.bárhonnan.Akár a microsoft hivatalos oldaláról is. Lehet hogy újat mondok,de pár éve már létezik service pack 3 is..Bár meglepődnék ha lenne olyan windows amibe nincs bele integrálva valamelyik.Telepítésnél a service packok a gépen lévő windows kódját kérik.Sőt azt hiszem a 3-as verzió a szokásos frissítésekkel együtt települt annó.grey23 írta:valaki letudná nekem írni a windows xp service pack 2 termmékkódját?
ha igen előre is köszi
hát azért köszi :S jolett volnamessideco írta:Igaz, csak kell a látogatók regisztráljanak. Én is hozzáfogtam egy ilyenhez, de egy nagy kib...
Igaz, csak kell a látogatók regisztráljanak. Én is hozzáfogtam egy ilyenhez, de egy nagy kib...
Szerencsére megoldódott.De azért köszönöm az igyekezetet.mindorokke_barca írta:Hát sajnálom, látatlanban én sem tudom, hogy hogyan lehetne megoldani.
Köszönöm, megpróbálomlluisllach89 írta:Színről nem tudok nyilatkozni de a ragasztás a másik dolog.sjay írta:Sziasztok!
Kicsit furcsa kérdéssel fordulok hozzátok, mégpedig:
Nemrég vettem egy Piros Converse csukát
és mosogépben 'szeretném' mosni,de nem tudom ereszti-e a színét?(Mert ha kifakúl az elég gáz)
Nekem fehér van, kímélő prog.-mal semmi baja az ég világon de azért nem csinálok belőle rendszert. Bár mondom elvileg baja nem lehet, legalábbis a ragasztásnak.