Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Talán ha az utána lévő 1 mondatot elolvasnád,magad is rájönnél,hogy miért érthetetlen az amit mondani akarsz...Lionel85 írta:Akkor nincs miről beszélnünk...Sanama írta:Eleve nem értem a gondolatmenetedet...
Áthoztam ide,hogy ne legyen off.Lionel85 írta:Én arról beszélek, ami érte Messit a vb alatt, hogy azért nem villog, mert nincs mögötte a két társa a középpályán. Ezt visszájára fordítotam. Ezek szerint Sanama te el vagy ájulva a spanyol válogatott vb-n nyújtott teljesítményétől... Még a selejtezőkben is jobban játszottak, a sok 1-0 és a gyenge támadójáték nem győz meg. Ennek ellenére örülök, hogy ők nyerték a vb-t és nem a favágó van Bommelék.Sanama írta:Én nem Messiről beszélek,hanem a Spanyolokról.
Az elmúlt pár év legnagyobb vicce,hogy kell nekik 1 Messi,akivle tudna passzolgatni Xavi meg Iniesta
Eleve nem értem a gondolatmenetedet... A csapatban 7(!) Barca játékos volt. Ők nem tudnának passzolgatnispanyoloknak is hiányzik egy Messijük, akivel össze tudna jól játszani Xavi, Iniesta és a többi játékos!
Számomra eddig is szimpatikus kis csapat voltak, már akkor is, amikor még Etoo anno ott játszott. A Barca után számomra a 2. legszimpatikusabb spanyol csapat, úgyhogy remélem összejön nekik egy jó eredmény.Lionel85 írta:Egykori Barçás trió vezeti a következő szezonban a Mallorcát. A vezetőedző Michael Laudrup lesz, segítője Miguel Ángel Nadal, a klub tulajdonosa pedig Serra Ferrer lesz.
Poénból írtam amit írtam Madridos kollega.ferninho írta:még véletlenül se zavarjon, hogy fel se juthatnak... csak akkor, ha kiesik az első csapatLionel85 írta:Akkor meg azért félhetünk, hogy a Barça Atléticnek vezetik el a meccseket.Legalább lesz kikre fogni, ha nem jutnak fel LE-ék az első osztályba.
még véletlenül se zavarjon, hogy fel se juthatnak... csak akkor, ha kiesik az első csapatLionel85 írta:Akkor meg azért félhetünk, hogy a Barça Atléticnek vezetik el a meccseket.Legalább lesz kikre fogni, ha nem jutnak fel LE-ék az első osztályba.
VégreEl fanático írta:http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... cio_PK=805
Pérez Burrul-t és González Vázquez-t leminősítette a Spanyol bírói Tesület a Segunda B-be....
Az szépEl fanático írta:http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... cio_PK=805
Pérez Burrul-t és González Vázquez-t leminősítette a Spanyol bírói Tesület a Segunda B-be....
A Malaga csapatát vette meg egy arab sejk 25 millió eurót invesztálva a klubba.Capon írta:És most ugye a Mallorca-t megvette valami arab. Remélem kicsit stabilabb csapatot tudnak majd építeni (összevásárolni) ott.