Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát az vicc volt. Eddig jók vagyunk, főleg szabiból, Szűcs pedig nagyon jól véd!ferninho írta:
szerk: mocskos csaló népművészeti cserépedény bírók....
kösz, hogy szóltál, el is felejtettemHunter91 írta:Remélem jó helyre írom. A magyar strandfoci válogatott most játszik a görögök ellen. (sport 2)
Az állás 0-4 nekünk
A Maradona politikai ideológiájának nem megfelelő embereket valószínűleg nem a segítői hagyták otthon/jegelték a padon.Soler írta:Maradonának semmi köze az argentin válogatotthoz csak annyi,hogy a meccs előtt körbecsókolja játékosait.Itt minden a segítőin múlik,ha ők jó taktikát választanának,akkor menne a csapatnak szerintem.De mondjuk nincs is kit odatenni a helyére...
Ezt nem hiszem el!Sanama írta:http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... g-2037126/
Hát ehhez gratulálok az argentin szövetségnek... akkor addig nem sok közük lesz a focihoz.
Szerintem Maradonának van akkora egoja és tekintélye, hogy ne hagyjon mindent a segítőkre, az impotens taktikákat, a játékosválogatást is mind ő intézi, a segítők meg próbálják a háttérben menteni a menthetőt. Nem csoda, hogy kevés sikerrel.Soler írta:Itt minden a segítőin múlik,ha ők jó taktikát választanának,akkor menne a csapatnak szerintem.
Csak azért fanyalognak, mert kiderült hogy Ballack nélkül mégjobban jobban megy. Valaki jól megmondta , amikor Ballack lesérült hirtelen esélyesek lettek a németek.Tudtam én, hogy valami nem stimmel. Laughing
Amúgy hihetetlenül pofátlan nyilatkozat szerintem, attól függetlenül, hogy én se bírom a melegeket. Mondjuk valszeg csak a reflektorfényt keresi az ürge, hamár a játékosa által nem megy. Twisted Evil
Én is így látom. Maradona já tékosként a legnagyobbak között volt, de edzőnek nem jó. Elég hülye taktikákat csinált, válogatási módszereit ismerjük stb. Én max. a Copa Americail adnék esélyt neki. Ha ott se lenne fejlődésSanama írta:Hát ehhez gratulálok az argentin szövetségnek... akkor addig nem sok közük lesz a focihoz.
Tudtam én, hogy valami nem stimmel.Robcsyy írta:nem tudtam hova tegyem, itt talán jó lesz.
http://sportgeza.hu/futball/2010/vb/cik ... gatottban/
érdekess...
gondolom a Copa America miatt kezdődik most hamarabb.El fanático írta:Ezzel kapcsolatban is megvan a pontos infó:Zsolti95 írta:Tudja valaki mikor kezdődik a brazil és az argentin bajnokság vb után?
" A continuación, se detallará la duración del próximo Torneo Apertura de la Primera División que comenzará el 8 de agosto de 2010."
Tehát: A 2010.évi Apertura augusztus 8.-án kezdődik.
/ két héttel előbb, mint tavaly, ezért írtam lentebb augusztus 22.-ét, mert ez tűnt logikusnak /
Ezzel kapcsolatban is megvan a pontos infó:Zsolti95 írta:Tudja valaki mikor kezdődik a brazil és az argentin bajnokság vb után?
Piquenbauer írta:A nigériai elnök felfüggesztette a válogatott működését
Nigéria elnöke, Goodluck Jonathan szóvivője útján bejelentette: a pocsék világbajnoki szereplés miatt két évre felfüggeszti a felnőtt labdarúgó-válogatott működését.
A (nem annyira) „Szuper Sasok” csupán egy pontot szereztek a vb B-csoportjában, és utolsóként végeztek kvartettjükben. A nigériai válogatott 1998 óta nem nyert világbajnoki mérkőzést.
A felfüggesztés egyértelműen politikai beavatkozásnak minősül, így a FIFA – amely még nem kommentálta az ügyet – fel fogja függeszteni a nigériai csapatok indulási jogát a nemzetközi küzdelmekben.
A Reuters hírügynökség ismertette az elnöki közleményt, mely a következőképpen hangzott.
„Az elnök úr úgy döntött, hogy Nigéria visszalép minden nemzetközi labdarúgó-küzdelemsorozattól a következő két évben. Erre azért van szükség, hogy újjá lehessen szervezni az ország labdarúgását. Az intézkedést a nigériai válogatott gyenge világbajnoki szereplése kényszerítette ki.”
(Forrás: nemzetisport.hu)