Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
én ebbe a topicba tennémk be.Attika 25 írta:A tegnapi nap legdurvább hirei nem az igazolásokkal,Cesc-el,Senna-val foglalkoznak,hanem ezzel:
Állitolag a tavalyi évben 329 millioról 442 milliora növekedett a netto adósságunk. Itt tartunk most,s ez az összeg bruttoban 500 milla felett van
Melyik topicba tartoznak az ilyen dolgok?
Hatalmas figura.
Jófej emberke lehet az biztos
ja XD talán Oláh Lórit vagy vki mást nem?..:DxD csak viccelünk ám:DxD forlán10sjd írta:forlán10-nek sztem volna egy pár ötleteSanama írta:]
Neveket... Mindenki ezt mondja. 20-30ért már lehet hozni jó játékost.
Kit???
forlán10-nek sztem volna egy pár ötleteSanama írta:]
Neveket... Mindenki ezt mondja. 20-30ért már lehet hozni jó játékost.
Kit???
Neveket... Mindenki ezt mondja. 20-30ért már lehet hozni jó játékost.Végül, még azt is elképzelhetőnek tartom, hogy az 50 milliós átigazolási limit Ibrahimovics eladásának is szólt. Ugyanis az ő eladásával nem csupán mentené a menthetőt a klub - hiszen semmi sem garantálja, hogy ha itt marad nem lesz óriási bukás, még nagyobb gazdaságilag -, a befolyt összegből pedig már olyan játékosokat lehet igazolni, akik biztosan megütik a mércét, jó eséllyel kifejezetten hasznos, akár kulcsszerepet betölteni képes, CSAPATJÁTÉKOSOK lehetnek.
A fizu csak a jövő évi lehet, azért egy Barcelona nem engedheti meg magának h nem fizessen a játékosainakmenczel írta: Kérdem én milyen időszakra kell ezek? Eddig ki nem fizetett felhalmozott fizetésket kell kifizetni? Vagy ez a jövő évi játékosok bére? (majdnem egy egész éves bér midnenkinek). És ha utobbi akkor miért nem az év közben várhato bevételekből fizetik majd ki?
És a 79 millio? Ez egy évnyi törlesztőrészlet? mert annak nagyonsok. És szintén miért nem apránként fizetik ki az év folyamán a minden évben befolyó kétszázvalahány milliobol.
Zavaros ez nekem. Meg az is hogy miért kell 3 honap hogy teljesen átlássák a gazdasági helyzetet. Addig eltelik egy gazdasági negyedév... ugyanmár.
Persze, csak éppen ezekre eddig is volt fedezet. Régen rossz, ha már ahhoz is kölcsön kell, h a csapat el tudjon utazni a meccseire.Guardiola írta:15 egyébre, abban semmi meglepő nincs. A stadionnak van fenntartási költsége, az utaztatásoknak és sok minden másnak is.
A klubnak nem csak fizetésekre és kölcsönökre van kiadása....
Igen, és ezeket a költekezéseket nem nagyon lehet finanszírozni, hiába a sok siker, és támogató ....Victor_Valdes írta:És persze be kell látni, hogy az elmult években elég nagy költekezésbe fogott a klub, amit biztos nem az anyucitól kapott zsebpénzből finanszíroztak.
Nem kizárt, hogy csak taktikai húzás az egész Rosell részéről. Ellenben én olyan embernek gondolom, akinek vannak alattomos húzásai, de a klub érdekeit mindig előtérbe helyezi.Fecooo írta:most őszintén: mi a fene zajlik a klub háza táján?
létezik, h Laportáék hazudtak folyamatosan a financiális helyzetről? létezik, h ennyi ideig hülyének néztek mindenkit? vagy esetleg a távozók sikkasztottak?
vagy Rosell valóban teljesen pénzközpontú, bevételorientált irányításra készül?
nagyon aggaszt a helyzet...
ezt tudom, h így van, ugyanis közgazdásznak készülökjelwaz írta:Hát én csak azt tudom, hogy a közgazdaságtan elég kusza dolog. Egyrészről Rosell maga mondta, hogy rövidtávú pénzügyi gondok lehetnek, másrészről én kinézem belőle, hogy taktikai lépés. Így egy kicsit lejárathatja Laportát és követőit. Nem vagyok híve az összeesküvés elméleteknek, de én nem hinném, hogy komoly bajok lehetnek. Stadion felújítás mikor várható? Annak is köze lehet az ügyhöz, szerintem.Fecooo írta:most őszintén: mi a fene zajlik a klub háza táján?
létezik, h ...
Hát én csak azt tudom, hogy a közgazdaságtan elég kusza dolog. Egyrészről Rosell maga mondta, hogy rövidtávú pénzügyi gondok lehetnek, másrészről én kinézem belőle, hogy taktikai lépés. Így egy kicsit lejárathatja Laportát és követőit. Nem vagyok híve az összeesküvés elméleteknek, de én nem hinném, hogy komoly bajok lehetnek. Stadion felújítás mikor várható? Annak is köze lehet az ügyhöz, szerintem.Fecooo írta:most őszintén: mi a fene zajlik a klub háza táján?
létezik, h ...