Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Asszem Ő Blas001 a battle-n (?)...M99 írta:Eddig amiket láttam tőled azok nem rosszak, ezért néztem volna meg a többit is.ronaldinho89 írta: hát az az igazság hogy lusta voltam még csinálni egy portfoliot. majd valamikor megejtem ,csak ugy érzem még nincs tul sok jo munkam még több kéne. majd valamikor megejtem.
szia18Barca99 írta:Halihó!
Valamelyik mesterember lenne olyan kedves és megajándékozna egy Xavi-s aláírás képpel? Lehetőleg idei barca mezben
Eddig amiket láttam tőled azok nem rosszak, ezért néztem volna meg a többit is.ronaldinho89 írta: hát az az igazság hogy lusta voltam még csinálni egy portfoliot. majd valamikor megejtem ,csak ugy érzem még nincs tul sok jo munkam még több kéne. majd valamikor megejtem.
hát az az igazság hogy lusta voltam még csinálni egy portfoliot. majd valamikor megejtem ,csak ugy érzem még nincs tul sok jo munkam még több kéne. majd valamikor megejtem.M99 írta:Nincs valami oldalad ahol meg lehetne nézni, hogy eddig miket csináltál?ronaldinho89 írta:
És ez miért jó?ferninho írta:amúgy az nem hiba... azt direkt így csinálták, láttam már sok ilyen sigetS.Agüero írta:Húú én is csak most vettem észre a hibát az aláírásképemen.
Valaki lenne olyan kedves és kijavítaná a két unicefes feliratot?
amúgy az nem hiba... azt direkt így csinálták, láttam már sok ilyen sigetS.Agüero írta:Húú én is csak most vettem észre a hibát az aláírásképemen.
Valaki lenne olyan kedves és kijavítaná a két unicefes feliratot?
Elnézést, avatárképet akartam írni, csak elbonyolítottam...:Poldi:.. írta:basszus.. minden órában új siget kértek?![]()
A Bojanost is most csináltam és szerintem nem a [auto_cenzúra] sigjeim közé tartozik, erre már új kéne..![]()
Höhh ez is milyen beszólás. Bokáig azért beástad magadmessideco írta: Ha valami nagyon kellene ott a sportgfx.com vagy a devianart.
Azért ne essünk át a ló túloldalára sem, még a végén nem lesz mivel el****nunk az időt: Dmessideco írta:Ha valami nagyon kellene ott a sportgx.com vagy a devianart...
Ez nekem is feltűnt. Volt egy nagyon szép sigem, mondtam, hogy vigye aki akarja, nekem már nem kell. Initom le is csapott rá gyorsan, hazsnálta egy napig, aztán átjavítatta kétszer Katalán88-cal. Eltelt azóta 3 nap és látom, vmi új Dani Alveses sig van neki berakva... Vicc...:Poldi:.. írta:basszus.. minden órában új siget kértek?![]()
A Bojanost is most csináltam és szerintem nem a [auto_cenzúra] sigjeim közé tartozik, erre már új kéne..![]()
Ismerős a szitu, meg kell jegyezni a usereket, akiknek fölösleges csinálni, mert úgyis fél napig hordják ha hordják egyáltalán... Nekem eddig két nevem van, de nem adom ki az infót..:Poldi:.. írta:persze, nem akkora gond. csak furcsa.
Szebb hasonlatot nem is lehetett volna találni rá.lui1698 írta:Tudod ez olyan dolog, hogy ha van egy sörgyárad egész nap vedelsz, de ha nincs hétvégén áldást is mondasz mieltőtt megiszol egyet...:Poldi:.. írta:persze, nem akkora gond. csak furcsa.
Tudod ez olyan dolog, hogy ha van egy sörgyárad egész nap vedelsz, de ha nincs hétvégén áldást is mondasz mieltőtt megiszol egyet...:Poldi:.. írta:persze, nem akkora gond. csak furcsa.
Ezzel egyet tudok érteni, eléggé elszaladt a ló a fórumerekkel szerintem is, régebben hónapokig sőt évekig használtunk egy egy siget, pedig nem voltak ilyen észveszejtően jók...:Poldi:.. írta:basszus.. minden órában új siget kértek?![]()
ferninho írta:tessék Initom, az összes 150 pixel nagyságú
http://www.mediafire.com/?zoombtqhum2nd13
rar-ba csomagoltam, ha nem baj, nekem így sokkal egyszerűbb volt
igen,de sztem egy májsztró kijavítja majd,ha megkérik.MessiFan írta:Nem vagy egyedül mert én is látom hogy 2 unicef felirat vanlevproff írta:Ezen a Villás képen csak én látom azt a jó nagy hibát?