Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
én úgy vettem észre, h cserélgették, de Edmilson kezdett vkp-ba, az biztos!mrmonster írta:Valaki megmondaná hogy az Alaves elleni meccsen melyik verzió volt az igaz ezek közül?:
Edmilson védő - Marquez vkp
Marquez védő - Edmilson vkp
A cselzi meg a Milan ellen is tudtunk fordítani, szal ezzel nincs is probléma. Egyszerűen pechünk volt szombaton.merx írta:Az a lényeg, hogy minden meccsen mi szerezzük az első gólt mert ha az ellenfél szerzi akkor valószínüleg a töbség egy olyan csapat ellen mint a Barca beáll védekezni de ha mi szerezzük akkor muszáj nekik támadni.Szerintem...
Én is nagyon reménykedek,abban bízok,hogy egy védőért nem perkál ennyit Perec bácsi,ő csak a "galaktikus" sztárocskáiért fizet sokat!Mr. Master írta:Azért én még egy kicsit fohászkodom istenhez, h Sergio Ramos maradjon a Sevillában, és ne igazoljon a realhoz!
Pedig ez benne van a pakliban...lehet nekunk is kellett volna még igazolnunk, de most már késo, kéx a csapat, majd mehlátyuk mire lex képes.Mr. Master írta:Azért én még egy kicsit fohászkodom istenhez, h Sergio Ramos maradjon a Sevillában, és ne igazoljon a realhoz!