Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Átlag játékos, csak annyi hogy fiatalmrmonster írta:Asszem kb. annyiért szerezték meg Sergio Ramos-t, mint amennyiért eladták Owen-t.
Nem láttam még játszani ezt a Ramos fiút, de Pavon-nál biztosan jobbtehát erősödtek.
Elvileg Helguera is az de mégis védőt játszik!Zsolti írta:de pablo garcia vkp,ramos meg védő!
ők ezt el szokták intézni- nekik ez nem probléma.Barcelonafan írta: Van egy jó játékosuk teszemaszt Szaladgáló(Salgado) akkor mi a fszért vesznek még egy jobb hátvédet, ráadásul eu-n kívülit??
De mennyi eu-n kívüli játékosuk van már?
1. Diogo
2. Robinho
3 (Cicinho)?
Van egy jó játékosuk teszemaszt Szaladgáló(Salgado) akkor mi a fszért vesznek még egy jobb hátvédet, ráadásul eu-n kívülit??Zsolti írta:mostmár tényleg elég jó brigádjuk van,de nem kell tőllük félni sztem.![]()
Én már nyáron is mondtam, hogy a Real kemény lesz idén, Rubinho, Ramos ide vagy oda...Vito írta:sajna igen -a maradék lampionokat most gyújtották meg a margósok...Zsolti írta:és ez már biztos?
így azért már nem rosszak, főleg, ha télen megy sziszinnyó.
szal azt mondom, hogy fel van adva a lecke!
sajna igen -a maradék lampionokat most gyújtották meg a margósok...Zsolti írta:és ez már biztos?