Hihetetlen milyen igazolási hisztéria van!Mindenhol csak azt hogy jajjj akkor most kit fogunk leigazolni!?Közben már rég kész a kezdőnk:
VV-Alves-Pique-Puyol-Maxwell-Busi-Xavi-Ini-Messi-Ibra-Villa
Namost tavaly összesen 3szor kapott ki ,majdnem ugyan ez a csapat,igaz abból 1 a bl,1 a kupa kiesést jelentette,de akkor is!!!99pontot szerzett ez az együttes!Villaval meg fixen csak erősödtünk,sztem nem is kicsit!Könnyen lehet Ibra összekapja magát,Villa játéka kikaparhatja a gesztenyét Ibrának is!És azért sok mindent lehet mondani Ibrára,de nem falábú az fix!Tavaly is ne feledjük,hogy hogyan kezdett milyen fontos gólokat lőtt,és nem is keveset,igaz a szezon 2.felében kb 0 volt,de azért abban az is szerepet játszott,hogy megsérült,és azt lehetett érezni hogy nem nagyon tud formába lendülni.Sztem idén jó lesz egész szezonban!Ha úgy játszik majd mint tavaly az első félévben,akkor már nem lesz baj vele!
Ha még egyszer megnézzük ezt a kezdőt,akkor azt is észrevehetjük,hogy majd minden poszton az adott játékos benne van a világ top3-jában!Talán VV nem,és sosem szerettem,de tavaly meggyőző volt,tényleg le a kalappal,ami lehetett megfogott!Ibra sem fér be a top3ba JELENLEGI teljesítménye miatt,de sztem össze fogja kapni magát!Busi sem top3mas vkp elvileg,node amit a vbn nyújtott,azt nem hittem el,sztem egyszerűen beérett,sztem idén nem fogunk tudni belekötni!Namost az összes többi játékos biztos vagyok benne hogy befér a világ top3-ba,sokan meg egyenesen a legjobbak az adott poszton!A cserepadunk is kb a legerősebb:Keita,Bojan,Pedro,Milito,Abidal...minőségi cserék,akik tudank akár plusz hozni a játékba beállásukkal, és kb mindenhol máshol kezdők lennének!
AKKOR MEG MIRE EZ A NAGY ÁTIGAZOLÁSI MIZÉRIA???A BARCA A VILÁG LEGJOBB CSAPATA,IGAZOLJON NAGYOKAT AZ AKINEK KELL,PL. MADRID!!!
Én meglátásom szerint 3 dolog miatt nem nyertünk meg ismét mindent tavaly:
1.Alves elfáradt,nem volt ki pótolja,idén megoldva,Adrianoval simán lehet rotálni!
2.Henry gyenge teljesítménye miatt,Pedro meg jó volt igaz,node azért nem Villa szint támadásban,szal ez is megoldva!
3.Ini megsérült,és nem tudtuk pótolni,no ezt kéne még megoldani,és kész vagyunk!
(4.)No persze Ibra gyenge volt újabb érv,bár sztem attól még megnyerhettünk volna mindent,ez is mutatja a csapat erejét!
Eddig sztem okosan igazoltunk,oda ahova kell,a 3-ból 2 megoldava,nem is akár hogy!Namost egy fontos feladat maradt az átigazolási időszakra,MEG KELL OLDANI INI/XAVI PÓTLÁSÁT!Ha bármelyikük megsérül,bajban lehetünk!Sajnos sokat rugdossák őket,benne van hogy megsérülnek!Cesc persze tökéletes lenne,de az nehéz lesz,ha nem lehetetlen.De én nem esek kétségbe,ha nem jön akkor sem!1.Ha nincs hosszú távú sérülés,akkor mind1,2.lehet helyette mást is venni!Van kb 40 millánk hogy ezt megoldjuk,ennyiből csak talál a vezetés és Pep vkit!No persze Xavi/Ini pótolhatatlan,de ha vki hozzájuk képest hozza a 70%ot,már jók vagyuk!(Cesc mondjuk lehet 95% lenne...)Sztem azért lehet találni ilyen játékost!Én első sorban spanyolhonban néznék körül,nem lenne nagy gond a beilleszkedés ez esetben!Azért pl. a Sevillaban,Villarealban,Atleticoban,Valenciában lehetne ilyen játékost találni,és aki ott jól megálja a helyét,az itt sem lógna ki nagyon!Másnem elhoznám Özilt,70%-ot tuti lehozna,és olyan 20-25ért jöhetne is!
A másik én nem tartom olyan fontosnak Touré pótlását,ugynais Busi fix kezdő,Keita meg bőven jó rotálni!3 játékos egy posztra,nem feltétlen kell!Az meg a másik hogy tud azért ott játszani más is,ha nagyon muszáj!De Pep sztem fog hozni egy 3.at,én Zapater,Capoue,Moussa Sissoko, 3masból hoznék vkit ebben a sorrendben,olcsón megszrezhetők,és sztem egyik sem lenne csapódás!
Ezen kívül még a B-ből is fel lehet hozni vmi gyöngyszemet,várom Pep menetrendszerű idei felfedezettjét!

Nomeg itt van Messi,akira azt mondom hogy nem lehet sokkal jobb,de tavaly is ezt mondtam,és hát láttuk mi lett,nem lett igazam!

Itt van a vb gyóztes spanyol válogatott magja!Amelyik poszton meg nem vb gyóztes fix kezdő spanyol van ,ott meg:Messi,Alves,Ibra,Maxwell,VV,jajj mekkora "minőségi romlás"

!
Összegezve nincs itt baj,a világ jegjobb csapata a Barca,legerősebb,legegységesebb kerettel,igazi csapat,egy nem kicsit jó edzővel(bár bele lehet kötni,dehát kibe nem)!Egy fontos dolgot kell még megoldani(Ini,Xavi pótlása)arra meg itt van még több mint 1 hónap,nomeg vagy 40 milla,így nem megoldhatatlan ez sem!
Jó lesz ez,már várom a következő szezont!

Bocs hosszú lett,egy ideig nem írok megígérem!:D:D:D