miihii, nem akarlak elkeseríteni, de 7. hete van szervízbe a gépem, nálam volt ilyen probléma (jó, mondjuk az az én hibám, hogy kisvárosi dilettáns birkákra bízok valamit).
Először Debrecenben kérdeztem szervízest, azt mondja a HP 3D-drive guardja érzékeny a W7-re. Tényleg csak W7-nél jött elő, és csak akkor ha álló helyzetből megmozdítottam, és akkor is csak néha. Eltelt vagy 3 hét különösebb probléma nélkül, amikor jött a szokásos kikapcs, és sehogy nem tudtam életre kelteni. 5 hétig egy elgurult csavart üldözött ez a fsz, mondván az sütött ki benne valamit, aztán amikor mondtam, hogy adja vissza viszem máshoz, közli, hogy behoztak hozzá egy hasonló HP-t, amiben nincs csavar, talán nem is az a baja, biztos az északi híddal van a baj.
(Ha már elkezdtem, kiírom magamból...) szóval 7. hete nincs gépem, ráadásul nem is ő csinálja, hanem valami haverja, aki szintén ebben (is) utazik... és akármikor érdeklődök, nem tud semmit, mert a "kollega betonozott", meg "a héten délutános", ráadásul múlt héten ezt a hetet mondta (hatodjára játsszuk el...), erre szabadságon van. Nyílván nem tudta ezt múlthéten. Ilyen van b+?

Ez egy kva ördögi kör, sose szállok ki belőle (legalábbis jól biztos nem), csak mennek a hetek, és érzem, hogy ebből vmi profi szervízes lesz, ami megint plusz idő. Nem is tudom, mi a francot kezdjek vele, lassan nem is érdekel mi van.
Szóval azt ajánlom nézesd meg egy
profival, mert a kis hibát még én is tűrtem, aztán egyszer csak be sem kapcsolt többet.