Én is ritkán írok, de volt egy hozzászólás, ami kicsit sok volt nekem. Asszem kiértékelem.
Uram bocsáss egy spanyol (katalán) klub le akar igazolni egy spanyolt. Ez katasztrófa. Ide mindenképpen ahogy egyesek mondják (néger) vkp kell, mert más nem tud ilyen poszton játszani. Sergie-t zavarjuk el, mert nem jó.
Egy kérdésem lenne, az itt megszólalók 90%-a managerrel játszik. Azoknak azt tanácsolom, hogy vegyenek egy csapatot maguknak és azzal szorakozzanak.
Visszatérve az eredeti gondalataimhoz. A Barca nem egy NB1-es csapat, hogy 10-12 külföldivel állunk ki.
1. Spanyol klub le akar igazolni egy spanyol játékost, az katasztrófa, de ne álljunk ki csupa külföldivel? Nem értem kikezdhetetlen logikád.
2. Nálad okosabb emberek (habár így elnézve ez nem nagy teljesítmény) kivették a négereket és betették Busquetset a kezdőbe. "A sok hülye'...
3. Tetszik az "Egy kérdésem lenne..." kezdetű mondatod. Egy apró kérdés sem volt benne, max tanács. Majd ha gondolod, a kérdésedet is megoszthatod velünk.
4. 10-12 külföldivel ne álljunk ki. Nyugi, nem fogunk. De csupa spanyollal se. Erre erős okot szolgáltat, hogy sajnálatos szabályozások miatt csak 11 játékossal állhatunk ki egy mérkőzésre, 12-vel nem engedik

De már vannak próbálkozások, ne add fel a reményt
Kerestem az értelmes mondatot, de nem találtam meg
Mindent összevetve: Busi maradjon, jó helyen van itt, kell a csapatba.