2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Mourinho mit akar márAttika 25 írta:http://www.elmundodeportivo.es/gen/2010 ... adrid.html
Nem tudom igaz-e,esély nyilván semmi nincs rá,de arra mindenképpen jó,hogy a lap eladási példányszámát növelje
Ez a lényeg: http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... cio_PK=803
Csak a főcimet forditottam le,de a lényeg benne van,Ibra marad,nem megy sehova
Egy Del Bosque nyilatkozat jut most eszembe, illetve Pepe Reina ünneplés alatti mondatai, de tudom ők hülyék...zsuni írta:aki szerint ö volt a legjobb, az laza 8 ember teljesitményét nem figyelte abból a csapatból. Sergio azért maradt mindig fent, ellentétben Xabi-val, mert nincs még egy vkp a csapatban, és VdB nem merte meghuzni a klasszikus vkp nélküli játékot. messze nem ó volt a legjobb, volt ott egy Villa, Xavi Iniesta Ramos Puyol Casillas Piqué Xabi, csak igy csuklóbol sokkal jobbak voltakelképesztő , hogy a világbajnok spanyol csapat sokak szerint legjobb játékosáról (mármint a vb-n) sokan még képesek így beszélni , hogy csak azért játszott sokat , mert katalán...
És tárgyalni fognak. SPORT-on van egy hír, amiben azt írják, hogy a hét végén vagy a jövő hét elején leülnek tárgyalni Rosellel. (ha jól értelmeztem)Sanama írta:Szép piramis
Egyébként innentől az van,hogy Fabregason múlik. Ha ír egy levelet,akár 40ért is elhozható szerintem.De abban biztos vagyok,ha az Arsenal hajlandó lenne tárgyalni,úgy Rosell is emelne kicsit az ajánlaton.
Arra egyébként senki sem gondolt, h a riporter mekkora búza h ilyet kér?Lionel85 írta:Majd Wengertől is így köszön el!
Én nem ismerem a játékát, de akárki is jön, jobb lenne minél hamarabb lezárni az átigazolását, hogy időben becsatlakozhason a felkészülésbe.Zibra16 írta:Ti maúgy örülnétek annak ha ez a Villarealos Bruno(a spanyol) lenne Busquets cseréje
Én egyáltalán nem örülnék ennek a vételnek
Sokkal inkább egy Alou Diarrának,Kabourénak örülnék
Akkor ez egy sunyi szokás.Sanama írta:Épp az a hivatalos kérelem. De akkor mindenki köpködte,hogy kis sunyi sz*r, nem mert Wenger szemébe nézni, ma meg kapjuk a cikket,hogy ott ez a szokássjd írta:Tegnap még arról volt szó h "Fabregas levelet ír Wengernek h engedje el"Sanama írta:Remélem Fabregas még mindig kis gyökér,sunyi mert "csak" levélben meri kérni a távozást,nem személyesen,ugye?
Ez azért elgé messze van a hivatalos átigazolási kérelemtől
Volt nála jobb, de pl Xabi biztosan nem. A többi felsorolttal egyetértek. Alonso nem vkp-ét játszott és nem is irányítót, kicsit olyan szerepe volt, hogy olyan igazán nagyot nem is kellett alkotnia ahhoz, hogy mégis elismerjék őt, főként azok, akik szimpatizálnak vele. Sztem egyáltalán nem nyújtott sokat, Busin múlott 60-70%-ban a középpályás védekezés és szinte hibátlanul megoldotta. Ezzel szemben Alonso a támadásban szinte semmi pluszt nem nyújtott, ami miatt Busquets fölé emelhetnénk.zsuni írta:aki szerint ö volt a legjobb, az laza 8 ember teljesitményét nem figyelte abból a csapatból. Sergio azért maradt mindig fent, ellentétben Xabi-val, mert nincs még egy vkp a csapatban, és VdB nem merte meghuzni a klasszikus vkp nélküli játékot. messze nem ó volt a legjobb, volt ott egy Villa, Xavi Iniesta Ramos Puyol Casillas Piqué Xabi, csak igy csuklóbol sokkal jobbak voltakelképesztő , hogy a világbajnok spanyol csapat sokak szerint legjobb játékosáról (mármint a vb-n) sokan még képesek így beszélni , hogy csak azért játszott sokat , mert katalán...
És egyesek itt még Xavit b@sztatták... Minden esetre engem meghökkentett a dolog... Ez nem lazaság...
Épp az a hivatalos kérelem. De akkor mindenki köpködte,hogy kis sunyi sz*r, nem mert Wenger szemébe nézni, ma meg kapjuk a cikket,hogy ott ez a szokássjd írta:Tegnap még arról volt szó h "Fabregas levelet ír Wengernek h engedje el"Sanama írta:Remélem Fabregas még mindig kis gyökér,sunyi mert "csak" levélben meri kérni a távozást,nem személyesen,ugye?
Ez azért elgé messze van a hivatalos átigazolási kérelemtől
Tegnap még arról volt szó h "Fabregas levelet ír Wengernek h engedje el"Sanama írta:Remélem Fabregas még mindig kis gyökér,sunyi mert "csak" levélben meri kérni a távozást,nem személyesen,ugye?
Sanama írta:Remélem Fabregas még mindig kis gyökér,sunyi mert "csak" levélben meri kérni a távozást,nem személyesen,ugye?
aki szerint ö volt a legjobb, az laza 8 ember teljesitményét nem figyelte abból a csapatból. Sergio azért maradt mindig fent, ellentétben Xabi-val, mert nincs még egy vkp a csapatban, és VdB nem merte meghuzni a klasszikus vkp nélküli játékot. messze nem ó volt a legjobb, volt ott egy Villa, Xavi Iniesta Ramos Puyol Casillas Piqué Xabi, csak igy csuklóbol sokkal jobbak voltakelképesztő , hogy a világbajnok spanyol csapat sokak szerint legjobb játékosáról (mármint a vb-n) sokan még képesek így beszélni , hogy csak azért játszott sokat , mert katalán...