Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem a telefonommal volt ilyen, azt azóta se tudtam megoldaniBarcaádám írta:hello mindenki! az lenne a problémám van egy régi mp3-om, ami jól működik de most leszedtem egy új albumot ráraktam , és nem játssza le, pedig mp3 a winamp is lejátsza, van rajta más zene is azt meg lejátsza..
mit tegyek??
előre is köszönöm a választ!!!
Óriásikurdt írta:Kimentettem 37 Real-szurkolót egy égő házból.S.Agüero írta:Na és te Kurdt miért kaptad a Megmentő:) rangot?
Mondjuk ez sem volt gyengelui1698 írta:Vadászott.S.Agüero írta:mit tett Ő azért?
Kimentettem 37 Real-szurkolót egy égő házból.S.Agüero írta:Na és te Kurdt miért kaptad a Megmentő:) rangot?
S.Agüero írta:...
kurdt írta:...
Hát látod, ebben én sem tudok segíteni; de valószínüleg rászolgált...S.Agüero írta: És miért adnak neki egyedit, mit tett Ő azért?
És miért adnak neki egyedit, mit tett Ő azért?kurdt írta:Ez az adott fórumozó rangja. Bővebben róla itt.S.Agüero írta:Az lenne a kérdésem, hogy ezek a Felhasználónevek alatti szavak némelyik embernek miért más?
pl:
albicelesteX
A Vadász
Miért az lett, hogy Vadász, mitől?
Bocs, ha hülye a kérdés.
Plusz az ott leírtakaon kívül az adminok adhatnak neked egyedi rangot (nem túl valószínű, hogy kérésre)
Ez az adott fórumozó rangja. Bővebben róla itt.S.Agüero írta:Az lenne a kérdésem, hogy ezek a Felhasználónevek alatti szavak némelyik embernek miért más?
pl:
albicelesteX
A Vadász
Miért az lett, hogy Vadász, mitől?
Bocs, ha hülye a kérdés.
Ha .rar fájlban van, és a megnyitáshoz kér jelszót, akkor sztem átba.szás áldozata lettélchonggy írta:levettem a netről egy albumot,be van csomagolva...Mikor megpróbálom átmásolni,jelszót kér,de ahonnan levettem,nem ir jelszót...Tipp?Fontos lenne...
Szedj le hozzá egy rar jelszótörlő izétchonggy írta:levettem a netről egy albumot,be van csomagolva...Mikor megpróbálom átmásolni,jelszót kér,de ahonnan levettem,nem ir jelszót...Tipp?Fontos lenne.
küldd el priviben a fájl pontos nevét kiterjesztéssel együtt! meglátom mit tehetekchonggy írta:levettem a netről egy albumot,be van csomagolva...Mikor megpróbálom átmásolni,jelszót kér,de ahonnan levettem,nem ir jelszót...Tipp?Fontos lenne...
Nem hiszem,hogy tévedsz..Victor_Valdes írta:Sose próbáltam, de ha jól emlékszem ezeket a tömörített jelszavas cuccokat nem épp egyszerű rutin munka feltörni. Aztán lehet nagyot tévedek.
Kaspersky, 30 napig ingyenes, ha érdekel hosszabb távon is, dobj privátot.Rajmó írta:Köszi szépen socio66 és Timmegpróbálom majd a feladatkezelőt, ha nem jó akkor marad a reinstall, bár azt csak a legvégső esetben.
Ha már itt vagyoktud valaki egy jó vírusírtót, ami tényleg ki is írtja a vírusokat? nod32-őn kívül
Avast (ha jól tudom ingyenes is), AviraRajmó írta:Köszi szépen socio66 és Timmegpróbálom majd a feladatkezelőt, ha nem jó akkor marad a reinstall, bár azt csak a legvégső esetben.
Ha már itt vagyoktud valaki egy jó vírusírtót, ami tényleg ki is írtja a vírusokat? nod32-őn kívül
Én már hallottam,pont itt a fórumon volt valakinek hasonló problémája.Victor_Valdes írta:Valami szellem kisért. Valószínűleg, közelállód, családtagod lehet. Morbid humort félretéve, sose hallottam még ilyenről .Rajmó írta:sziasztok!
az miért van, hogy be van kapcsolva a laptopom, rá van rakva az 5.1, nem hallgatok se zenét, böngészőmben sem megy semmi olyan, aminek hangot kéne adnia, és mégis hallok, olyan, mintha valami arab/szerb nem tudom milyen nyelven mondaná a híreket
benyalhattam egy vírust vagy mi lehet? eléggé idegesítő már..
előre is köszi a válaszokat :]