2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nekem is rögtön ez jutott eszembe.Sanama írta:Ázsiába már viszi őt is Pep,csak nem megijedt,hogy Cesc nem fog jönni?!
Stoichkov írta:én is inkább a fiatalokat erőltetném mint őt...
egyébként pedig azért jó nagy bukta volt ő is anyagilag, 17-ért vettük
Azért az vicc, hogy a legtöbben azt akarják, hogy Ibra menjen, ne kapjon még 1 esélyt, de egy Hleb aki semmit sem mutatott sem itt, sem a Stuttgartban az maradjon. Egyértelmű rossz vétel, addig kell eladni míg kapunk érte valamit.torrentkiller írta:Szerintem pedig megérdemel Ő is egy 2. esélyt. Ha Ibrának megadják, akkor Hlebnek is megjár. Amikor jött, egész jól kezdett, aztán jött egy súlyos sérülés. Utána meg már nem is a kp-n számított rá Pep, ahol az igazi helye van. Ráadásul nem is kapott valami sok lehetőséget.
Én mindenképpen bizalmat szavazok neki egyelőre...
Ennyire ne legyél szélsőséges szerintem. Teljes mértékben igazat adok neked (bár Ibra edzéseken rengeteget dolgozik..), de azért túlzásokba ne essünk. Megérdemli a második esélyt, mint szerintem mindenki. Henry megkapta, tudott vele élni. Csiga nem kapta meg, eligazolt. Ibra meg fogja kapni, akkor Hleb miért ne kaphatná meg?d írta:...
Azért én nem használnám ezt a szót hogy levakarni! Ő csupán bizonyítani akar Pepenk és magának hogy igenis képes megállni a helyét nálunk.FCBPOWER írta:kár volt leigazolni most nem lehet levakarni XD
Maximálisan egyetértek "Zokninnyó"-valZokneenho írta:...
osztomAndris írta:Szerintem meg igazán nyugodtan adhatunk neki még egy évnyi esélyt, kb ugyanannyi játéklehetőséggel. Az nem volt túl sok, de azért lett vna alkalma bizonyítani.