Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Elképzelhetetlen, hogy nagy csapatok nélkül induljon el egy BL szezon mert az öngyilkosság lenne az UEFA részéről. Maguk alatt vágnák a fát. De mivel semmi konkrétumot nem tudunk a szabályról így nehéz. Biztos a bevételeknek is óriási szerepe lesz az elbirálásoknál és ezen a téren nincsen gond hisz az egyik legnagyobb bevételt épp a Barca termeli ki a klubok közül. De azért engem nagyon érdekelne mi alapján zárhatnak ki csapatokat. És biztos rezegni fog a léc 1-2 klubnál.messideco írta:Ilyenre még gondolni sem merek, mert ettől vidámságom gyorsan pereg.Capon írta:Jó lenne valami konkrétumot megtudni az UEFA "adósság" szabályáról. Mi alapján zárhatnak ki csapatokat a BL-ből stb. Sajnos nagyon aktuális a téma. Konkrétan az összes nagy csapat meg fog izzadni, hogy teljesíteni tudja majd a kritériumokat.
A Mallorca, az Mallorca, a Barca az Barca. Szerintem ha a Unitedet, Poolt stb nem zárják ki akkor a Barcát sem.
Ilyenre még gondolni sem merek, mert ettől vidámságom gyorsan pereg.Capon írta:Jó lenne valami konkrétumot megtudni az UEFA "adósság" szabályáról. Mi alapján zárhatnak ki csapatokat a BL-ből stb. Sajnos nagyon aktuális a téma. Konkrétan az összes nagy csapat meg fog izzadni, hogy teljesíteni tudja majd a kritériumokat.
OFF: FMbe vannak elég furcsa dolgok, 250 milla adóssággal és kb. 0 készpénzzel voltam már a világ 6. leggazdagabb klubja, mivel a játék azt a csapat értéke alapján számolja sztemBarcaádám írta: OFF:Fmbe is Barcelona a leggazdagabb, akkor ezt most át kéne írni nem?![]()
xD
Victor_Valdes írta:De nem kell átesni a túloldalra se, a vészjóslás terén.![]()
rosell a jó kapcsolatain túl, az anyagiakhoz ért igazán. Rendben lesz itt minden, csak lehet fura a socióknak, hogy nyílt lapokkal játszik, vagyis nagyobb részben mint Laportáék.
Na, fain, d-nek sikerült összegezve megfogalmaznia amit nekem nem sikerült.
Amugy én kezemre se nagyon akar ráállni.
egyetértek. nagyon meglepődtem ezeken a híreken hogy nekünk adósságunk van mert eddig is ugye ment a més que un club meg itt minden szép.. akk propaganda volt?!.. vagy nem is tudom, most kicsit összezavarodtam..szbalint88 írta:Azért ne menjünk már át örömködésbe. A hitel az hitel, azt vissza is kell fizetni. Asszem 2012-től a nemzetközi kupákban nem is indulhatnak bizonyos mértékű kölcsönnél nagyobbal rendelkező klubok (gondolom a bevételek százalékához kötik). Az komoly probléma, ha egyetlen év alatt több, mint 70M-val nő a hitelállomány, ez nem megengedhető.
Szvsz a mostani 155 milliós kölcsönre azért volt szükség, hogy az átigazolások egy részét, illetve a rövidtávú hitelek törlesztését fizessük, mert ugye nyáron egy klubnak a bevétele egyenlő a semmivel. Csak kiadása van.Capon írta:Elég ekekeserítőek a hírek. Szóval 400 millió... + ehhez még hozzájön az a 155 amit most vettünk veszünk felfa.za.
Ez nagyon igaz!Az USA-nak van a világon a legnagyobb tartozása az országok közt de mégis nekik az egyik legjobb a gazdaságuk.Szóval az adóssággal nincs baj ha tudjuk fizetni és remélem ezzel nincs probléma egy Barcelona szintű csapatnálVictor_Valdes írta:Miért ne lehetne? Minden elit cég kölcsönökből tartja fent magát. A barcelona pedig egy sikeresn működő cég. Az egész pénzvilág a kölcsönökön alapul. Ha senkinek nem lenne hitele megdőlne a mostani rendszer.
Miért ne lehetne? Minden elit cég kölcsönökből tartja fent magát. A barcelona pedig egy sikeresn működő cég. Az egész pénzvilág a kölcsönökön alapul. Ha senkinek nem lenne hitele megdőlne a mostani rendszer.Barcaádám írta:tudom hogy kacsahíradó a sporthíradó de most egy hír felmérgelt és ezzel csak rossz hírt terjesztik-remélem..
tehát az hír hogy Laporta anno 11 milliós bevételt jósolt az új vezetőség meg kijelentette hogy 77 milliós deficit van..
és ezzel az adósság több mint 500 millió euróra nőtt...
a Barcelonának egyáltalán van ekkora adóssága??
Ez lehet az igaz,3 forrás ugyan azt hozza,de az as is lehozta:bowlinggolyo írta:ezt a hírt az nso is lehozta de nem 500 milliót írnak ott hanem 400-at "csak"Barcaádám írta:tudom hogy kacsahíradó a sporthíradó de most egy hír felmérgelt és ezzel csak rossz hírt terjesztik-remélem..
tehát az hír hogy Laporta anno 11 milliós bevételt jósolt az új vezetőség meg kijelentette hogy 77 milliós deficit van..
ezt a hírt az nso is lehozta de nem 500 milliót írnak ott hanem 400-at "csak"Barcaádám írta:tudom hogy kacsahíradó a sporthíradó de most egy hír felmérgelt és ezzel csak rossz hírt terjesztik-remélem..
Ez nem beveszem, vagy nem veszem be dolog...Fecooo írta:nah neeeeeem, ezt már nem veszem be! nehogymár bemagyarázza Rózsa Sanyi, h Laporta "sleppje" hazudott a könyvelési adatokkal kapcsolatban??? ha ez így lenne, az kb büntetendő lenne(mérleghamisítás), erről meg ugye szó sincs! ez már kezd igencsak aggasztó lenni! kezdem komolyan azt hinni, h ez az egész csak arra jó, h a pártoló tagok engedélyezzék a szponzort...szbalint88 írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ba ... ub-2038659
No hát akkor ezzel azért sok minden kiderült, tényleg nem a semmiért kellett az a hitel. Komoly kiadáscsökkentésekre van szükség, elsősorban a fizukat illetően szerintem, de az átigazolások terén is. Nagyon sok az a 77 misi.
Másrészt ez egy újabb komoly érv a mezszponzor mellett.![]()
![]()
lehet naiv vagyok, de akkor se hiszem el, h Laportáék ennyi éven keresztül ilyen gátlástalanul hazudtak volna! (muszáj befeketíteni az elődöt gondolom...)
nah neeeeeem, ezt már nem veszem be! nehogymár bemagyarázza Rózsa Sanyi, h Laporta "sleppje" hazudott a könyvelési adatokkal kapcsolatban??? ha ez így lenne, az kb büntetendő lenne(mérleghamisítás), erről meg ugye szó sincs! ez már kezd igencsak aggasztó lenni! kezdem komolyan azt hinni, h ez az egész csak arra jó, h a pártoló tagok engedélyezzék a szponzort...szbalint88 írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ba ... ub-2038659
No hát akkor ezzel azért sok minden kiderült, tényleg nem a semmiért kellett az a hitel. Komoly kiadáscsökkentésekre van szükség, elsősorban a fizukat illetően szerintem, de az átigazolások terén is. Nagyon sok az a 77 misi.
Másrészt ez egy újabb komoly érv a mezszponzor mellett.