A Magyar Barca!

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Melkor
Entrenador del Barça

2005.09.04. 16:58:22

hmmm.....ez elég kényes ügy... :?
Azt én is elég elítélendőnek tartom, hogy más fórumokon a csapattársak háta mögött ilyeneket írsz... :!:
Az mondjuk remélem mindenki számára nyilvánvaló, hogy vannak jobb és vannak gyengébb képességű játékosok a keretben; és abban is bízom, hogy mindenki meg tudja magáról ítélni, hogy mikor és mennyire lehet hasznára a CSAPATNAK :!: :!: ......., DE továbbra is a Norbi döntése, vagy közös megbeszélés eredménye, hogy ki mennyit játszhat!!!
Ronaldinho 17
Entrenador del Barça

2005.09.04. 13:24:09

Természtesen ezért elnézést kérek :oops: :cry: most már nem írnék ilyet,és akkor sem kellett volna :cry: ráadásul nem is lett igazam,bocsánat!!Szégyenlem is magam nagyon(Barcafan fejlődtél,komolyan mondom,de ezt már nem tudom visszavonni,ha tudnám akkor megtenném,mégegyszer bocsi) :cry: :cry:
Charlie
Öreg Harcos

2005.09.03. 21:07:18

Na ez igen Ronaldinho :roll: Még jó hogy neked a nevedhez méltó tehetséged van...
C.
Bercy
Entrenador del Barça

2005.09.02. 18:50:20

Igen itt lesz fent Bp-n.
De más csapatok emberei közül sokan laknak vidéken és ebből az alkalomból feljönnek, hogy a csapaukkal tudjanak focizni!

Ha jól emlékszem a főszervező srác Pécsi, de ha nem jól emlékszem akkor majd valaki kijavít. A lényeg a lényeg, hogy nem Pesten lakik!

Ezért sztem nem akadály, hogy egy-egy ilyen alkalom kedvéért a vidékiek feljöjjenek mert én személy szerint kiváncsi vagyok rájuk, de sztem nem csak én....
atSec
Barça C
Tartózkodási hely: Testben mindig máshol, lélekben csakis a Nou Camp-ban!

2005.09.02. 16:23:28

Silvanus írta:
atSec írta:Sziasztok!
Remélem nem haragszotok, amiért nem akartam 96 oldalt újra olvasni és mégis kíváncsi vagyok... :oops:
Azt már értem, hogy a HFCB egy csapat, és feltehetően ti vagytok a tagjai, de azért van olyan, amit nem tudok. Pl. ti hol, mikor és általában kikkel játszotok? Hol lehet titeket megnézni? :)
Igen, mi vagyunk a H.F.C.B., azaz a Magyar Barcelona csapata. Minden szombaton délután játszunk, illetve edzünk egy csepeli tornateremben, egyébként meg épp tegnaptól játszunk egy rendes kispályás bajnokságban, ahol akár meg is tekinthetsz minket minden szerdán este! Az időpont változó, de ha ide beolvasol néha, akkor láthatod.
Ezen kívül pedig részt veszünk a kb. negyedévente megrendezésre kerülő szurkolói tornákon, ahol 8 szurkolói csapat feszül egymásnak egy szép vándor kupáért, AMELY MOST ÉPP NÁLUNK VAN!!! :wink:
Örömmel várjuk, és fogadjuk rajongóinkat!!!
Olvasgattam, éppen ezért remélem mindenki jól van, rendbe jön és a csapatotok is megtalálja azt a formáját, amit elvártok magatoktól... :) Egyszer feltétlen megnéznéltek titeket játszani, csak sajnos nem pesti vagyok... A Kupáért gratulálok, és remélem siekrülni fog a címvédés, de felteszem, hogy ez az említett Szurkolói Torna is fennt a fővárosban lesz!?
Bercy
Entrenador del Barça

2005.09.02. 13:42:30

Szerdán megyek vissza kontrollra. Akkor meg is röntgenezik az újjamat! Attól teszem függővé a bajnokságot, hogy mit mond az orvos!
Silvanus
Director del Fútbol

2005.09.02. 13:38:23

Bercy írta:
Silvanus írta:Bercykém! Még hogy én kerülnélek? DEHOGY! SŐT! Szinte minden nap veled álmodom... :wink: és arról, hogy mit tettem veld!?.. :? Remélem hamar rendben leszel!!!

Egyébként tényleg rég fociztunk már együtt, jó lenne már végre együtt rúgni a bőrt... ÉN VADÁSZOM AZ ALKALMAT!!! :D
Hagyd már Peti azt, hogy mit tettél velem...
Estem már sokkal nagyobbat ennél és nem volt belőle semmi. Most nem volt szerencsém.
Haverom azt javasolta,hogy kössem össze két újjamat és akkor lehet vele focizni.
Még meggondolom!!!
Ez jó ötlet! Tényleg jó lenne, ha már visszatérnél, láttad: szükségünk van rád hátul!!!
"Més Cuen un Club"
Bercy
Entrenador del Barça

2005.09.02. 13:34:10

Silvanus írta:Bercykém! Még hogy én kerülnélek? DEHOGY! SŐT! Szinte minden nap veled álmodom... :wink: és arról, hogy mit tettem veld!?.. :? Remélem hamar rendben leszel!!!

Egyébként tényleg rég fociztunk már együtt, jó lenne már végre együtt rúgni a bőrt... ÉN VADÁSZOM AZ ALKALMAT!!! :D
Hagyd már Peti azt, hogy mit tettél velem...
Estem már sokkal nagyobbat ennél és nem volt belőle semmi. Most nem volt szerencsém.
Haverom azt javasolta,hogy kössem össze két újjamat és akkor lehet vele focizni.
Még meggondolom!!!
Silvanus
Director del Fútbol

2005.09.02. 13:30:25

Bercykém! Még hogy én kerülnélek? DEHOGY! SŐT! Szinte minden nap veled álmodom... :wink: és arról, hogy mit tettem veld!?.. :? Remélem hamar rendben leszel!!!

"Més Cuen un Club"
Bercy
Entrenador del Barça

2005.09.02. 13:25:16

Silvanus írta:
Bercy írta:
Silvanus írta:Srácok!

Sajnos most szombaton nem tudok menni
A sem szót nem tetted hozzá!!! :wink: :lol:
Na, azért én igen gyakran látogatom a foglalkozásokat, nem!?... Nem mondhatod, hogy nem! Nem? :P
Csak már rég fociztam veled és emiatt akartam egy "csípős" megjegyzést tenni.

Vagy Te direkt kerülsz engem???
Silvanus
Director del Fútbol

2005.09.02. 13:20:19

Bercy írta:

Na, azért én igen gyakran látogatom a foglalkozásokat, nem!?... Nem mondhatod, hogy nem! Nem? :P
"Més Cuen un Club"
Bercy
Entrenador del Barça

2005.09.02. 11:38:02

mucs1 írta:Szerintem a taktika dolgot nem kell azért túlzásba vinni, egyszerűen csak okosan, posztra kell cserélni, illetve emberelőnyös helyzeteknél több csatár vagy támadó szellemű játékos a pályán, és mivel amugy is több a csatár, mint a védő, ne legyen 3 védő fent egyszerre sok gólos hátrányban!
Is és még annyi, hogy mindenki tudja a posztján mit kell csinálni!
Egy védő ne támadjon, egy csatár ne védekezzen, sok gyors passzok, ha nem megy előre akkor passz hátra.
Mert ha előtted vannak ketten akkor tuti, hogy nem viszed át rajtuk a labdát!
És egyebek... ezt értettem a taktika alatt!
mucs1
Jugador d'estrella

2005.09.02. 11:18:33

Szerintem a taktika dolgot nem kell azért túlzásba vinni, egyszerűen csak okosan, posztra kell cserélni, illetve emberelőnyös helyzeteknél több csatár vagy támadó szellemű játékos a pályán, és mivel amugy is több a csatár, mint a védő, ne legyen 3 védő fent egyszerre sok gólos hátrányban!
M.GÁBOR 7 - Hungarian F.C. Barcelona

A küzdelem célja az ő boldog életük, hisz a proletárgyermek maga a jövendő.
Bercy
Entrenador del Barça

2005.09.02. 10:20:19

Silvanus
Director del Fútbol

2005.09.02. 10:11:35

Srácok!

Sajnos most szombaton nem tudok menni, mert vidéken leszek, és a Kori is még nyaral, úgyhogy ő sem megy! Jövőhét szerdán azonban már számíthattok mindkettőnkre, illetve a további szombati focikon is persze!!!... :wink:
"Més Cuen un Club"
Bercy
Entrenador del Barça

2005.09.02. 10:07:25

KONCENTRÁCIÓ 100%-ig abban a 40 percben!!!
Ennyi kell!
deffent
Jugador d'estrella

2005.09.01. 23:41:47

Mucs és Mindenki!

A sz@r kifejezést korrigálom arra, hogy rosszul játszott.
Attól még senki nem lesz jobb vagy rosszabb, mert ezt olvassa. Nem az a jó, ha mindent a balszerencsére, meg taktikára fogunk. Ezt csapatot simán vernénk egy szombati csepeli foci alkalmával, pedig ott sem taktikázzuk agyonra magunkat.
Na mindegy. Bocsánat, ha sértő volt.

A megilletődöttség meg tényleg igaz volt, ez majd elmúlik pár meccs alatt. Pozitív gondolkodás, ezt mondja Lothar apánk is.

A taktika kidolgozása jó ötlet, lehetne emberelőnyös illetve emberhátrányos helyzetekre is forgatókönyvet írni.
Silvanus
Director del Fútbol

2005.09.01. 18:32:42

Nos a taktikai megbeszéléseket én magam is javaslom, mert bizony sokszor eszetlenül cserélünk, és eszetlenül futkározunk a pályán, elfelejtvén mi is a feladatunk (BELEÉRTVE MAGAMAT IS PERSZE!!!) Ez mindenkire vonatkozik!

De én is azt mondom MEGINT: ennél már csak jobbak lehetünk!!! Hátul biztos, hogy kevesebb gólt fogunk kapni, elöl pedig többet lövünk... logikus, hogy az eredmények is jönni fognak!!! :D
"Més Cuen un Club"
mucs1
Jugador d'estrella

2005.09.01. 16:23:09

Hello srácok!

Tegnap megmérettettünk, és NEM találtattunk gyengének! ugyanazt a játékot játszotta a csapat, mint a tornán, CSAK: 1. nem volt szerencsénk 2. kellett volna egy kicsit több ráhangolódás vagy bemelegítés 3. itt bizony az ellenfelek keményebbek és a játék is gyorsabb, agresszívebb!
Nem értek egyet Deffent Pistával, miszerint mindenki [auto_cenzúra] volt, végül is szereztünk 4 gólt, a cselek bejöttek, ugyanakkor nem volt szerencsénk, és hát elég rosszul cseréltünk, például az elején az első cserénél lejött egy hátvéd, Norbi beugrott rögtön, és asszem kaptunk egy gólt rögtön, elvégre ő nem hátvéd! a második félidőt meg már sok gólos hátrányban három, (értsd: 3) hátvéddel keztük, ami nagy hiba volt, illetve volt olyan, hogy a Marci ment támadni előre, míg helyette egy csatár védekezett. Azonban ezek a rutintalanságnak tudhatóak be, és amint a csapat szokja ezeket a meccseket, és a védelem egy Bercyvel erősebb lesz, akkor a csapat igen is jó lesz. Elvégre ha az ellenfél tavaly 6. volt a 16ból, akkor van nála elvileg 10 rosszabb csapat, és ezt a csapatot legközelebb verjük! szóval semmi elkeseredés, ettől már csak jobb lehet és lesz is!
M.GÁBOR 7 - Hungarian F.C. Barcelona

A küzdelem célja az ő boldog életük, hisz a proletárgyermek maga a jövendő.
Bercy
Entrenador del Barça

2005.09.01. 15:57:13

Amúgy jó volt a csapat. Az első félidőben sokkal jobb volt mint az ellen csak nem volt elegendő koncentráció a meccs végéig!

Grat nektek!!! :wink:
Bercy
Entrenador del Barça

2005.09.01. 15:55:38

Mindenki gondolkozzon el a tegnapi teljesítményén és értékelje saját magát!

És ezt meg kell toldani azzal, hogy keményen és határozottan kell letámadni az ellenfelet- még a középpályásoknak és a csatároknak is- és máris másképp fog alakulni a meccs vége. :wink:

Ron17 sugalatára beszélek Norbival, hogy legyen taktikai megbeszélés néha-néha, hogy mindenki tudja mi a feladata a pályán!!!
Nem kell megsértődni, csak kintről egészen másképp jött le a dolog!
Ronaldinho 17
Entrenador del Barça

2005.09.01. 13:21:56

Tegnap szerény véleményem szerint a csapat egyetlen baja a BÁTORTALANSÁG, a megilletődöttség volt, amely talán a rutintalanság számlájára írható, hisz sokan közülünk még nem játszottak ilyen bajnokságban.

Úgyanezt gondolom Én is :roll: de ezt már úgyis elmondtam tegnap :roll:

Valóban nem hoztuk vissza a labdát sem,hogy siessünk,ezért is bekiabáltam vagy 3x :cry:

Nagyon remélem hogy mindenki tanult ebből a meccsből,és mégegyszer nem játszunk így :oops: :cry: :roll:
Lezárt