2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Akkor még van hová fejlődnöd, mert a Barcán nem igazán sikerült fogást találnodKritizator írta: Független vagyok. Minden csapatot kritizálok.
Nem vagyok Arsenal drukker, mélyen hidegen hagy. Kis tapasztalat van a hátam mögött futballban.(évet nem árulok el.)zola8787 írta:Kritizator: ezeken Barca drukkerként nem tudok nevetni, pedig vicces. Komolyan ennyire nem értesz a focihoz? Vagy ennyire félsz, hogy Fabregas elmegy? Tudod mit, nincs szükségünk Fabregasra, úgy, mint nektek. Fabregas nélkül is jönni fognak az eredmények, de nektek Cesc nélkül még REMÉNYETEK SE lenne valami jó eredményre. Mondjuk vele se (hozzáteszem az Arsenalt is szeretem).
Gáz volt amit írtál...
On: jöjjön Banega.
Független vagyok. Minden csapatot kritizálok. Az Arsenal tehetségkutató munkájáról is tudnék mit írni... És fogok is.sjd írta:Kritizator írta: A barca egy temető. Tehetség temető. Sokkal több nagy tehetséget adott volna már a nagyvilágnak, ha nem csak az alapokra építene. Most lehet itt jönni Pedro példájával, a helyzet akkor is ugyanaz. Elég ránézni Bojanra...
Van rá példa más nagy csapatnál. Be mákolják magukat BL döntőbe, aztán elkezdődik a totális leépülés( lásd: AC Milan)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(lehet, hogy nem vetted észre de az igazolások topikba írtál a humor topik helyett)
(jól sejtem h Arsenal drukkert tisztelhetünk személyedben?)
Kritizator írta: A barca egy temető. Tehetség temető. Sokkal több nagy tehetséget adott volna már a nagyvilágnak, ha nem csak az alapokra építene. Most lehet itt jönni Pedro példájával, a helyzet akkor is ugyanaz. Elég ránézni Bojanra...
Van rá példa más nagy csapatnál. Be mákolják magukat BL döntőbe, aztán elkezdődik a totális leépülés( lásd: AC Milan)
Sokkal hitelesebb mint akármelyik alternatíva.d írta:El Mundo hozta le a hírt, gondolom onnan vetette fel a tisztelt fórumtárs is.
Persze azt tudjuk, hogy mennyire hiteles az el mundo...
Semennyire. Most vetette fel vki a fórumról, szóval kár belemenni a témába.d írta:Nem tudom mennyire valós a hír, lehet csak azért hozták fel az újságok, mert ő is Barca nevelés, de ugyanakkor persze ez lehet komoly pozitívum is a döntéshozók körében.
Egyébként Arteta jó kis játékos, adott esetben megérheti a pénzét.
Továbbra is az a kérdés, hogy Guardiola be meri-e dobni a fiatalokat a mélyvízbe, vagy egyelőre nem. Ha igen, akkor felesleges igazolni, ha nem, akkor lépni kell lassan, kezdődik a felkészülés.
Én sem nézem le!noname írta:Azért annyira nem nézném le Artetat.Persze tényleg csak olcsón kéne. Mindenesetre egy vkp még mindenképp kéne, legalább. Dos és Thiago lehet megoldják a kratív kp cserét, de vkp nincs. Sokat dicsérték ezt az Oriol gyereket, de ha Busquets lesérül, nem merném egy 18 éves kölyökre bízni a csapat sorsát.
Szerintem is jó játékos, de csak akkor kellene megvenni, ha szó szerint bagóért jönne!!! (Kapjon érte az Everton 2 lyukas labdát meg egy alig használtat!!!Zibra16 írta:ki mit szólna ahoz ha fabregas helyett mikel arteta jönne most nyáron sztem ő is eléggé jó player
szerintem meg a fiatalok között találtok olyat/olyanokat,akik már most jobbak,mint artetaZibra16 írta:ki mit szólna ahoz ha fabregas helyett mikel arteta jönne most nyáron sztem ő is eléggé jó player