Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ja télleg, Ronaldo, úgyis be van rágva rá a szövetségi kapitányEnrique írta:Tudja a fene, lehet h Ronaldo...![]()
Adriano, Ronaldinho biztos nem, Robinho talán kiütheti Kakát.
nagyon remélem, h Robinho!! meg sztem is ő fog kimaradni.Kitfisto írta:Ez most nem ide tartozik de szerintetek a Ronaldinho-Kaká-Adriano-Robinho-Ronaldo ötösből ki fog kimaradni.sztem Robinho.
Én abban nem vagyok biztos, hogy a Cicinho egy nagy fogás, bár sajnos én csak a Konf. kupán láttam játszani.....Bodi írta: Cicinho nagyon jó igazolás lenne sajnos!![]()
Remélem,hogy valami közbejön,és máshova megy!
Cicinho nagyon jó igazolás lenne sajnos!Morminho írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=94323
remélem az lex, h Salgadot odaadják a juvénak, cicinho meg melmyeg inkább az mu-ba
Véletlenül nem Chile ellen játszottak?1gól,2gólpasszt írhatunk a neve mellé,azt hixem Ronaldo visszapasszából pofozta a kapuba a labdát!Kitfisto írta:Milyen volt tegnap Robinho gólja az Uruguayiak ellen?Hogy játszott?
Azért én nem verném a mellem azzal az első reálos bajnoki győzelemmel. A reál egy erőtlen, fantáziátlan csapat benyomását keltette, végig szenvedtek, csak ropi-robi beállása hozott aztán némi színt. Ha nincs a kis csimpi, akkor még ki is kaptok a végén! Ellenben mi a 16-osából nem engedtük ki az Alavest! Nem volt szerencsénk, ennyi az egész. Viszont csapatként sokkal jobbak vagyunk, a helyzetkihasználásról pedig csak annyit: egyszer hopp, másszor kopp.... Ja igen, tavaly úgy nyertünk SIMÁN bajnokságot, hogy több volt a sérültünk mint az aktív játékosunk az egész évben, a csapat még nem volt összeszokva (5-6 új ember érkezett ill. hagyta el a csapatot) idén viszont... szóval nem beszólogatni a BARCA fórumon, és TISZTELNI A SPANYOL BAJNOKOT!Ronieee írta:Remélem ezt még Te mint Barcás se gondolod komolyan..ilyen támadósorral legalább 10 csapat rendelkezik Európában mint a Tietek...Szégyen hogy mennyire sok az önbizalom errefele...Majd a Real Madrid és a Valencia ellen rádöbbensz hogy kicsit kevesek vagytok idén...Bodi írta:ne gondold,hogy a világ legjobb támadósora gólszegénységben fog szenvedni....![]()
És még Messit be se vetettük!
Ehh de hülye vagy te szegény!Ronieee írta:Remélem ezt még Te mint Barcás se gondolod komolyan..ilyen támadósorral legalább 10 csapat rendelkezik Európában mint a Tietek...Szégyen hogy mennyire sok az önbizalom errefele...Majd a Real Madrid és a Valencia ellen rádöbbensz hogy kicsit kevesek vagytok idén...Bodi írta:ne gondold,hogy a világ legjobb támadósora gólszegénységben fog szenvedni....![]()
És még Messit be se vetettük!
Szellemi fogyatékos kis 0.Mr. Master írta:_Ez a kis Roniieee elég idegesítő meg vicces alak is egyszerre.
ehh ezen nagyot röhögtemRonieee írta:kicsit kevesek vagytok idén...
hát mindenkinek van ien meccse, biztos nektek islex de remélem a Mallorcát kitömjükColin írta:Én most 50 50% esélyt látok a végső győzelemben, nem hinnám hogy bármelyik csapat is erősebb volna... De 1 csatár akkor is kellene mert hiába van etootok meg larssonotok ha ilyen helyzetkihasználással bírtok mint az alaves ellen....