Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Tudom, csak véletlenül elírtam, csak lusta voltam kiírni.Barcelonafan írta:Sotickov?
Nem Stoickov, mert akkor az nem Hristo Stoickov a bolgár válogatott szövetségi kapitánya?
Ha hülyeséget mondtam akkor bocs
Héj emberek védjetek már meg,meg Kitfisto bealázott,itt zokogok a gép előtt!Kitfisto írta:Ha hallgattál volna bölcsebb madadtál volna.Bodi írta:Mikor?Kitfisto írta:Lehet hogy Guardiola megy a Wiganhez.
A nyári átigazolási piac már lezárult!![]()
Guardiolanak nincs klubja még ha nem tudtad volna de mindegy..
te mondod hogy nem tudom kiaz.De tudom.Morminho írta:ki kérdezte? rajtad kívül szerintem mindenki tisztában van Luis Enrique pályafutásával...Kitfisto írta:Luis Enrique a középpályán jázszott a Barcában.Már nagyon rég ott volt.Tavalyelött és asszem az elött is ö volt a csapatkapitányunk.Tavalyelött ment el a Barcából asszem azóta már szögre akaszztotta a csukát.
ki kérdezte? rajtad kívül szerintem mindenki tisztában van Luis Enrique pályafutásával...Kitfisto írta:Luis Enrique a középpályán jázszott a Barcában.Már nagyon rég ott volt.Tavalyelött és asszem az elött is ö volt a csapatkapitányunk.Tavalyelött ment el a Barcából asszem azóta már szögre akaszztotta a csukát.
Luis Enrique a középpályán jázszott a Barcában.Már nagyon rég ott volt.Tavalyelött és asszem az elött is ö volt a csapatkapitányunk.Tavalyelött ment el a Barcából asszem azóta már szögre akaszztotta a csukát.Badi írta:mondhatod persze, de azért mégsem ennyire kioktató hangnemben.. tisztelhetnéd az idősebbetKitfisto írta:Engem mindenki gyorsan leugat ha valami hülyeségt mondok.Most Bodi mondott hülyeséget én visszaírtam neki és mindjárt lelettem tolva.Ha Bodi mindig leoszt akkor én 1-szer nem szolhatok neki vagy nem?
Egyébként jól tudomki az a Luis Enrique.
mondhatod persze, de azért mégsem ennyire kioktató hangnemben.. tisztelhetnéd az idősebbetKitfisto írta:Engem mindenki gyorsan leugat ha valami hülyeségt mondok.Most Bodi mondott hülyeséget én visszaírtam neki és mindjárt lelettem tolva.Ha Bodi mindig leoszt akkor én 1-szer nem szolhatok neki vagy nem?
Egyébként jól tudomki az a Luis Enrique.
de ez nem hülyeség te igencsak... az hülyeség, h nem ismered fel az egyik legnagyobb Barca játékost aki valaha is volt... egyébként meg nem mindenki követi figyelemmel a Katari játékospiacot úgyhogy nagyon gyorsan fejezd abba!Kitfisto írta:Engem mindenki gyorsan leugat ha valami hülyeségt mondok.Most Bodi mondott hülyeséget én visszaírtam neki és mindjárt lelettem tolva.Ha Bodi mindig leoszt akkor én 1-szer nem szolhatok neki vagy nem?
Ha hallgattál volna bölcsebb madadtál volna.Bodi írta:Mikor?Kitfisto írta:Lehet hogy Guardiola megy a Wiganhez.
A nyári átigazolási piac már lezárult!
nincs jelenleg klubja így hát oda megy ahova és amikor akarBodi írta:Mikor?Kitfisto írta:Lehet hogy Guardiola megy a Wiganhez.
A nyári átigazolási piac már lezárult!
Azt a meccset élőben fogja adni a Viasat,ráadásul Franciaországban!LG írta:A Lyon nekem nagyon szimpi csapat, mert 1 nagy kedvencem Junionho P. ott játxik. Vele most hosszabítottakBodi írta:Kíváncsi vagyok Európában hogy fog alakítani,43 meccsen 40 gól az nem semmi....Megfogják verni a reált, 1x biztos
![]()
A Lyon nekem nagyon szimpi csapat, mert 1 nagy kedvencem Junionho P. ott játxik. Vele most hosszabítottakBodi írta:Kíváncsi vagyok Európában hogy fog alakítani,43 meccsen 40 gól az nem semmi....
Ugytudom h igen.Bodi írta:Lehet,hogy írta már valaki,de Fred végül megegyezett a Lyonnal????