Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
koandras írta:Nem is volt égető kérdés Cesc leigazolása, nem kell kétségbe esni. Az előző szezonból szerzett Ibra sem lett akkora átütő erő, ellenben Pedro sztár lett! Várom ki lesz az idény újonca, mert tehetség az van bőven!
sjd írta:Értem én h ez poén, de komolyra fordítva a szót, a kérdés ugyanaz, miért pont jövőre unná meg?sjay írta: Megunja a kupátlak idényeket
Már most is unja szerintem. Nem tudom, olvastad-e a nyilatkozatát, ha nem, ajánlom. Nekem speciel nagyon az jött le belőle, hogy amit normális keretek között tudott, azt megtett, de nem engedték el, tiszteletben tartja a döntésüket. Már most is jött volna, ha Wenger elengedi, gondolom évekig nem tud megtartani egy ennyire odaadó játékost.sjd írta:Értem én h ez poén, de komolyra fordítva a szót, a kérdés ugyanaz, miért pont jövőre unná meg?
Pontosan az a helyzet mint anno Céer-rel. CR menni akart de rá épült a csapat, a MU kiharcolt mégegy évet. Cesc jönni akar, a barca akarja is őt, de Wenger rá épitette a csapatát.sjd írta:Értem én h ez poén, de komolyra fordítva a szót, a kérdés ugyanaz, miért pont jövőre unná meg?sjay írta: Megunja a kupátlak idényeket
Értem én h ez poén, de komolyra fordítva a szót, a kérdés ugyanaz, miért pont jövőre unná meg?sjay írta: Megunja a kupátlak idényeket
Nem. Csak Wenger tudja, hogy most van egy éve, hogy Nasri-t, Wilshare-t vagy Ramsey-t a megfelelő szint közelébe hozza.sjd írta:És jövőre mitől lenne más a helyzet? Adunk érte 100 milliót?
Megunja a kupátlak idényeketsjd írta:És jövőre mitől lenne más a helyzet? Adunk érte 100 milliót?levproff írta:Bár nagyon sok témában nem, de ebben teljesen egyetértek d-vel.
Jövőre biztos jönni fog, és ebben most kétszer olyan biztos vagyok, mint idén.
És jövőre mitől lenne más a helyzet? Adunk érte 100 milliót?levproff írta:Bár nagyon sok témában nem, de ebben teljesen egyetértek d-vel.
Jövőre biztos jönni fog, és ebben most kétszer olyan biztos vagyok, mint idén.
Szerintem hallucinálnak.Sanama írta:Azt hol olvastátok,hogy álmai csapata az Arsenal?
Amennyiben Xavi és/vagy Iniesta megsérül huzamosabb időre. Ha akkora mákunk lenne, hogy kibírnák komolyabb sérülés nelkül, egy percig nem aggódnék. Erre viszont kockázatos alapozni.Tim írta:Érdekes idény lesz ez.
Nekem ez kicsit így durva, de oké.Titinho írta:...