Barca Igazolások 2010-2011

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Elégedett vagy-e az idei igazolásokkal/igazoláspolitikával?

Igen
95
34%
Nem
186
66%

Szavazatok száma: 281
MR. TROMORT777

2010.08.06. 20:35:27

Te jó ég mi van itt. :shock:
Mi lenne, ha nem lennétek ennyire elvakultak.
Minden éremnek 2 oldala van.
16 éves korától Wenger nevelgette, az Arsenalba lett valaki. Itt csak egy tehetség volt. Elment, és jól döntött. Klasszis kp lett, aki még mindig piszkosul fiatal.
Ha most konkrétan kinyílvánította volna, hogy ide akar jönni, és nem marad, azzal konkrétan hátba támadta volna az Arsenalt, meg a szurkolóit.
Ezzel nőtt a szemembe, hogy nem tette. Ő is tudja, hogy fialatal és ez az év nem számít sokat.
Konkrétan nem értem, hogy min vagytok felháborodva, de nyugodjatok le, és gondoljatok bele a helyzetébe.
MessiFan
Llegenda del Barça

2010.08.06. 20:33:34

Jövök fel az oldalra hátha van valami hír Fabregassal kapcsolatban. Hát van!
Ezek után ne is jöjjön soha! Nincs szükségünk rá! Igazolunk 1 hét alatt egy másik kp-t és kész!
Akármennyire jó játékos, akármennyire illik bele a Barca játékába én nem akarom látni Barca mezben!
Megbánja még ezt a döntését én biztos vagyok benne.
Nekem ennyi elég is volt ebből a Cesc ügyből.
Barcaman14
Director del Fútbol

2010.08.06. 20:28:39

Ha jobban meggondoljuk lehet hogy pont így jó hogy van! :) Ezt úgy értem hogy pl a főoldalon lévő cikk is megemlítette Ronaldo esetét. Cesc ügye kísértetiesen hasonlít arra. Ez a huzavona talán azt jelenti hogy jövőre már nem kell sokat várni hogy ide jöjjön. Tény hogy nem bántam volna ha nálunk játszik már most, de én személy szerint elfogadom a döntését. Sikeres utolsó évet az ágyúsoknál Fabregas! :) :wink:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Barca_10
Entrenador del Barça

2010.08.06. 20:28:26

koandras írta:Nem is volt égető kérdés Cesc leigazolása, nem kell kétségbe esni. Az előző szezonból szerzett Ibra sem lett akkora átütő erő, ellenben Pedro sztár lett! Várom ki lesz az idény újonca, mert tehetség az van bőven!

4 újoncot mindenképp várok.Thiago,Jonathan dos Santos,Muniesa,Fontás.És ha Iniesta ne adj' isten megint olyan hosszú ideig sérült lesz mint idén akkor Thiago-t vagy dos Santost várom a helyére a kezdőbe nem pedig Keitát.

Pedro már az előző szezonban sztár volt.Ibráról pedig akkor kell véleményt formálni-szerintem-amikor Villával együtt játszanak.Mert ha Villa lesz a balszélen akkor életbe lép az a taktika amit a triplázós szezonban láttunk:Eto'o visszalépett ezzel elhozva 2 védőt,Henry bemozog az üres területre Xaxi vagy Iniesta indítja ajtó-ablak ziccer.Idén ezt várom csak Ibrával és Villával.
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
Dave87
Capitá del Barça

2010.08.06. 20:26:09

Tényleg hasonló a helyzet, mint Ronaldo esetében volt, de azért Fabregas közel nem akkora "adu ász", mint CR vagy akár Messi. Szóval csak annyit akarok kihozni, hogy szerintem nem "létkérdés" az ő leigazolása. Nem kell érte minden nyáron rohamokat indítani és ezt az utat végigjárni. Én pl már tavaly biztosra vettem, hogy idén hozzánk igazol, és ahogy Wengert idézték (már persze ha volt egyáltalán ilyen ígérete), idén zöld utat kapott volna. Nem kapott és semmi garancia nincs arra, hogy jövőre kapni fog. Az Arsenal nagy csapat, Cesc pedig 23 éves és még pár évig szerződése van a klubbal.

Döntött, becsületben kell tartani, de maradjon akkor most már Londonban, töltse ki a szerződését, amit szépen meghosszabbított. Legyen az Arsenal vezére, vezesse őket sikerre.
Nekünk meg valakit igazolnunk kell, mert ha JDS és Thiago be is tudnak robbanni, ez akkor is elég karcsú lesz. :(
"A pénzem 90%-át italra és nőkre költöttem. A többit elherdáltam." - George Best
koandras
Barça C

2010.08.06. 20:21:52

Nem is volt égető kérdés Cesc leigazolása, nem kell kétségbe esni. Az előző szezonból szerzett Ibra sem lett akkora átütő erő, ellenben Pedro sztár lett! Várom ki lesz az idény újonca, mert tehetség az van bőven!
Barca_10
Entrenador del Barça

2010.08.06. 19:46:24

sjd írta:
sjay írta: Megunja a kupátlak idényeket :)
Értem én h ez poén, de komolyra fordítva a szót, a kérdés ugyanaz, miért pont jövőre unná meg?

Ilyen alapon Torres vagy Pato is unhatná.Ha 2005 óta nem unta meg akkor miért pont jövőre unná?Látta amilyen-viszonylag-simán kivertük őket a BL-ből amikor az első meccsen csak Almunián múlott hogy nem 0-7-el tértünk vissza,ha ez nem térítette észhez akkor semmi sem.Pedig pont én hittem benne,hogy ha simán kiverjük az Arsenalt akkor át fog igazolni.
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
looka
Capitá del Barça

2010.08.06. 19:45:25

Nos, akkor vége ennek a saga-nak is, örülök mert én már untam a média baromságait.

Vegyünk 1 vkp-t és dobjuk a mélyvízbe Thiago-t és JDS-t. Jonathan már 20 éves Thiago is lassan annyi, nem kell őket hímestojásként kezelni.
Messi 20 évesen befutott játékosként ostromolta a Real kapuját, nem hinném h ha akkora tehetség JDS nem tudna helytállni. A lehetőség adott. Szerencsés esetben nem nekik kell amúgy sem megváltani a világot jövőre.
barca99
Llegenda del Barça

2010.08.06. 19:44:08

sjd írta:Értem én h ez poén, de komolyra fordítva a szót, a kérdés ugyanaz, miért pont jövőre unná meg?
Már most is unja szerintem. Nem tudom, olvastad-e a nyilatkozatát, ha nem, ajánlom. Nekem speciel nagyon az jött le belőle, hogy amit normális keretek között tudott, azt megtett, de nem engedték el, tiszteletben tartja a döntésüket. Már most is jött volna, ha Wenger elengedi, gondolom évekig nem tud megtartani egy ennyire odaadó játékost. :lol: Főleg ennyi kupával. :)
menczel
Entrenador del Barça

2010.08.06. 19:43:07

sjd írta:
Értem én h ez poén, de komolyra fordítva a szót, a kérdés ugyanaz, miért pont jövőre unná meg?
Pontosan az a helyzet mint anno Céer-rel. CR menni akart de rá épült a csapat, a MU kiharcolt mégegy évet. Cesc jönni akar, a barca akarja is őt, de Wenger rá épitette a csapatát.
sjd
Llegenda del Barça

2010.08.06. 19:37:33

Mikaos
Director del Fútbol

2010.08.06. 19:20:54

Úgy érzem, Cesc nem tett meg mindent az ügy érdekében.
DE nincs jogom/jogunk hibáztatni őt a döntéséért. Nevetséges dolog olyanokat mondani, hogy nem fog semmit sem nyerni, mert emlékeztetnék mindenkit arra, hogy nem is oly rég (99 és 2004 között) épp a Barcelona semmit sem nyert, egy nyamvadt kupát sem. A fociban fordulnak az erőviszonyok, és ezt előre nem tudhatja senki sem, hogy jó döntést hoz-e egy játékos. Ráadásul azt sem tudjuk, hogy milyen okok játszottak szerepet a döntésében. Annyi minden közrejátszhatott, hogy felsorolni sem érdemes.

Ugyanakkor az is igaz, hogy ebben az esetben lelkiismeretfurdalás nélkül igazolhatunk egy fiatal sztárt is akár (pl. Özilt), nem feltétlenül kell cserében gondolkodnunk innentől. Fabregas úgy döntött, hogy marad...de mi nem várhatunk rá zsebre tett kézzel: túl kell lépni az ügyön. Jövő nyárig sok minden történhet, akár az is, hogy JdS és Thiago "megérnek", s nem lesz szükség 50milliót költeni Cesc-re.
Pavel
Entrenador del Barça

2010.08.06. 19:07:07

Na ennek is vége, hogy jól döntött-e azt egy év múlva megtudjuk. Az biztos, hogy a vezetők helyében én jövőre csak 25-30 milliót fizetnék érte, de lehet még anyit se.
barca99
Llegenda del Barça

2010.08.06. 18:57:23

sjd írta:És jövőre mitől lenne más a helyzet? Adunk érte 100 milliót?
Nem. Csak Wenger tudja, hogy most van egy éve, hogy Nasri-t, Wilshare-t vagy Ramsey-t a megfelelő szint közelébe hozza.
sjay
Entrenador del Barça

2010.08.06. 18:56:12

sjd írta:
levproff írta:Bár nagyon sok témában nem, de ebben teljesen egyetértek d-vel.

Jövőre biztos jönni fog, és ebben most kétszer olyan biztos vagyok, mint idén.
És jövőre mitől lenne más a helyzet? Adunk érte 100 milliót?
Megunja a kupátlak idényeket :)
sjd
Llegenda del Barça

2010.08.06. 18:53:18

levproff írta:Bár nagyon sok témában nem, de ebben teljesen egyetértek d-vel.

És jövőre mitől lenne más a helyzet? Adunk érte 100 milliót?
levproff
Director del Fútbol

2010.08.06. 18:50:50

Bár nagyon sok témában nem, de ebben teljesen egyetértek d-vel.

Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
barca99
Llegenda del Barça

2010.08.06. 18:44:43

Mondjuk én a skysport-on láttam róla hírt, azóta van szószerint idézet a nyilatkozatából goal.com-on. Ezután azt mondom, Cesc-nek nem volt sok választása. Majd olvassátok el, de nekem úgy tűnik, azért marad, mert nem akart kibszni az Arsenal-lal.

Én nem úgy fogom fel - mostmár - , mint Titinho, akinél szerintem egyszerűen fekete-fehét alapon megy a játék. :)

Jött volna szívesen, de az Arsenal két ajánlatot utasított, nem akarta kisírni a Barcába igazolást. Én megértem, igazából nincs ott rossz dolga, akivel jóban vagy, azzal meg tapintatosabb vagy. Ráadásul a Barca drukkereken kívül mindenki megutálta volna, amiért így cselekedett.

"I owe a lot to the club, the manager and the fans and I will respect their decision and concentrate on the new season ahead with Arsenal."

Itt nem az van, hogy ennek örül, hanem hogy ez van, elfogadja a döntésüket.

Már leírtam egyszer, még mindig tartom. Felőlem jöhet jövőre, csak ne folyjon már az a csapból is, hogy nekünk mennyire kell. Legyen már egy kis tartásunk, és csak akkot csengetni, amikor Fabregas már elköszönt Wengertől.

szerk.: közben egy nagyon jól megfoglamazott, szerintem semleges vélemény: http://nst.blog.hu/2010/08/06/jo_lesz_az_a_fish_n_chips
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára barca99 2010.08.06. 18:56:09-kor.
d
Entrenador del Barça

2010.08.06. 18:42:49

Sanamánál a pont. Tudtommal ennyi hangzott el hivatalosan Fabregas részéről.

Sokakkal ellentétben én nem gondolok rá elítélően. Mindig is azt hangoztatta, hogy nagyon szeretne a Barcelonában játszani, DE az Arsenalban is nagyon jól érzi magát, szereti a várost, Wengert szinte apjaként tiszteli etc. Hogy Fabregas mennyire erőltette az átigazolását az nem derül ki. Az, hogy nem a médiát használta nyomásgyakorlásként szerintem mindenképp pozitívum, így is tele van szeméttel az egész. Ketten hoztak közösen egy döntést, nekem ezzel nincs gondom.
Tényleg olyan játékost akarunk a Barcelonába, aki mindenáron jönni akar, nyíltan szembeszállva a jelenlegi klubjával és azzal az emberrel, akinek nagyrészt köszönheti sikereit? Fabregasban teljesen érthető módon erős kötelékek vannak az Arsenal felé, és ha már itt verjük a mellünk, hogy nekünk milyen fontos a klubhűség, akkor most miért ítélünk el valakit, aki hasonló hűséggel viszonyul a jelenlegi klubja felé?

Mindenesetre örülök, hogy lezárult az ügy, legalábbis erre az évre.
Zibra16
Jugador del Barça

2010.08.06. 18:38:15

jól hallom, hogy vége a Cesc sagának és végül marad Fabre Londonban?
forcabarca10
Barça B

2010.08.06. 18:36:56

szerintem hagyuk cescet,inkább igazoljuk le özilt:D még csak 21 éves:D középpályára mindeképpen jó lenne és lehetne xavi utódja,2 év múlva többet érne mint cesc.
levproff
Director del Fútbol

2010.08.06. 18:32:53

Sanama írta:Azt hol olvastátok,hogy álmai csapata az Arsenal?
Szerintem hallucinálnak.
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
Sanama
Llegenda del Barça

2010.08.06. 18:22:45

Azt hol olvastátok,hogy álmai csapata az Arsenal?
xavi12
Barça B
Kapcsolat:

2010.08.06. 18:21:51

Na végre lenyilkatkozta magát legalább ha akarnak tudnak igazolni mást de ez nem is lenne létfontosságú- de igy Fabregas maradjon ott és legyen nagy sztár hogy kivezeti majd az Arsenal-t a Bl 8-addöntőbe és a bajnokság 3-4ik helyére de akk ne is jöjjön hanem az utánpótlásból egy olyan aki majd meghatározóvá válik majd a szezon második felére ( az elsőre nem tud mert mindig a kispaddal kezdenek a sztárok is a nagy csapatban). Azt hogy Messi-t is behivták az má kiboritott, de a B csapatunkal kiegészitve is helyt tudunk majd állni remélem és amikor a visszavágóra kerűl a sor arra már mindenki 100%os lesz! - bocs a hosszú szövegért de muszáj volt kiengednem ami bennem volt:)
SZILIandBARCA
barca99
Llegenda del Barça

2010.08.06. 18:09:14

Tim írta:Érdekes idény lesz ez.
Amennyiben Xavi és/vagy Iniesta megsérül huzamosabb időre. Ha akkora mákunk lenne, hogy kibírnák komolyabb sérülés nelkül, egy percig nem aggódnék. Erre viszont kockázatos alapozni.
Titinho írta:...
Nekem ez kicsit így durva, de oké. :D

A problémám azzal van, hogy 100%-ig biztos vagyok benne, hogy jövő nyáron ugyanígy nyalni fogunk neki. Tegyen má' szívességet, hogy rekordösszegért játszhat a történelem egyik legjobb Barcájában. :evil:

Oké, maradjon az Arsenalban, csak így már annyira hülyén jön ki a sok Barcás nyilatkozat. "Tudjuk mit akar Cesc" - ja, persze.

Felőlem jöhetne jövőre is, csak tényleg ne ez legyen már, hogy hónapikig minden kört lefutunk, és amikor rajta a sor, akkor beint. Majd ha a szezon végén kiáll, és azt mondja, "Igen, el akarok igazolni, és csak a Barcába mennék", akkor meg lehet kezdeni a tárgyalásokat.
Csak sajnos úgyse lesz ennyi méltósága a csapatnak, főleg ha a két főbb sorozatban nem az elén végzünk. Ha megelőz a Real és a BL-t sem nyerjük meg, csak úgy kapkodunk majd Torresért meg Fabregasért, hogy erős legyen a keret.

Persze mindenki igazságérzetének az tenne jót, ha JDS és Thiago berobbana, nem kellene évekig kp, Fabregas meg 5 évig nem nyerne semmit. :D
Lezárt