Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ronaldinho89 írta:Barca_10 kérésére:
Vagy a feliratot utána visszatükrözöd, és rámontírozod valahogy a mezre.fanbarca írta:Hát megtudnád úgy oldani, hogy a hátsót készíted nagyobbra, s az elülső eltakarja az írást, vagy ne tudom hogyPuyol05 írta: igen, ezzel tisztában vagyok, de még is mit tudok ellene csinálni?![]()
amúgy köszi az észrevételt
ronaldinho89 írta:Barca_10 kérésére:
Hát megtudnád úgy oldani, hogy a hátsót készíted nagyobbra, s az elülső eltakarja az írást, vagy ne tudom hogyPuyol05 írta:igen, ezzel tisztában vagyok, de még is mit tudok ellene csinálni?fanbarca írta: Puyol 05, figyelj oda azokra a problémákra, hogy ha egy játékos renderjét kifordítod, úgy az egész írás, címer kifordul s elég furcsán néz ki, de am. jó.![]()
amúgy köszi az észrevételt
BarcaBaku írta:Hello!
Még új vagyok szal megkérhetnék vkit h csináljon egy Messi-Dinho aláírásképet?
Nagyon megköszönném!
Ha vki vállalja akk nem adok képet rábízom...
Előre is thx !
igen, ezzel tisztában vagyok, de még is mit tudok ellene csinálni?fanbarca írta: Puyol 05, figyelj oda azokra a problémákra, hogy ha egy játékos renderjét kifordítod, úgy az egész írás, címer kifordul s elég furcsán néz ki, de am. jó.
Puyol 05, figyelj oda azokra a problémákra, hogy ha egy játékos renderjét kifordítod, úgy az egész írás, címer kifordul s elég furcsán néz ki, de am. jó.Puyol05 írta:egy Pedrós sig:
szerk.:
S.Agüero: igazad van, és javítva
lehet photofiltrével is profi képeket összehozni, kicsit nehezebb ,de nem lehetetlen#Neymar# írta:
Én szintén a Photofiltre-vel csinálom ezeket a képeket.Mondjuk arra jó,amire én használom,hogy méretezek magamnak avát,mert amugy se szeretem a túl csicsás képeket.
Ú az jó lenne, főleg Barca mezben.messideco írta:Nekem is háttérKatalán88 írta:Csináltam egy Muniesa wallt:Nem próbálsz meg esetleg egy Stewie-s háttérképet?
Én szintén a Photofiltre-vel csinálom ezeket a képeket.Mondjuk arra jó,amire én használom,hogy méretezek magamnak avát,mert amugy se szeretem a túl csicsás képeket.Lionel85 írta:Ajánlom, mint amit mindenki más is használ, az Adobe Photoshop nevű programot. Én ugyan nem használom, nekem a Photofiltre van meg, az ilyen alap-Photoshopnak minősül. Még nem próbáltam rajta komolyabb avatart, vagy aláírás-képet csinálni, de erősen amatőr verziót talán lehet. Szerkeszgetni, méretezni, színeffekteket beletenni a filtre is jó.#Neymar# írta:Csak egyszerű képek,mert nemtudok jobbat
Ajánlom, mint amit mindenki más is használ, az Adobe Photoshop nevű programot. Én ugyan nem használom, nekem a Photofiltre van meg, az ilyen alap-Photoshopnak minősül. Még nem próbáltam rajta komolyabb avatart, vagy aláírás-képet csinálni, de erősen amatőr verziót talán lehet. Szerkeszgetni, méretezni, színeffekteket beletenni a filtre is jó.#Neymar# írta:Csak egyszerű képek,mert nemtudok jobbat
Katalán88 írta:Csináltam egy Muniesa wallt:
V1: http://kepfeltoltes.hu/100809/Muniesa2_ ... es.hu_.png
V2: http://kepfeltoltes.hu/100809/Muniesa2_ ... es.hu_.png
Aha, hát sajna már javítani nem tudok rajta, mert amilyen hülye vagyok nem mentettem el a psd-t csak a képet.ronaldinho89 írta:Hát nekem ott a karjánál az alja nem igazán tetszik, hgoy ugy el van mosva. Meg a renderen is kéne dolgozni, olyan érzésem van mintha csak rá lenne dobva.