Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
burn4free nagyon egyszerűCapon írta:Mondhatnátok nekem egy egyszerű DVD író progit. Nerom van 6os széria de a windows7-esemmel kompatibilitási problémája támadt. Valami nagyon egyszerű (jó) kéne ami ingyenesen letölthető netalántán még magyar is.
DJ Fresh - Gold DustLionel85 írta:Mostanában valamelyik zenecsatorna (Viva vagy MTV) szokott leadni egy pörgős számot. Négerek ugrálóköteleznek a zenére, keresem a címét, de nem találom. Valaki ismeri?
Imgburn nagyjából bármit képes írni beleértve a blue-rayt is.Lemezkép írásra,készítésre ideális.Minden operációs rendszert támogat akár a 64 bites win7-et is.Ja,és ingyenes.A magyar nyelvi csomagot ugyaninnen letöltheted.Capon írta:Mondhatnátok nekem egy egyszerű DVD író progit. Nerom van 6os széria de a windows7-esemmel kompatibilitási problémája támadt. Valami nagyon egyszerű (jó) kéne ami ingyenesen letölthető netalántán még magyar is.
Nero 10esCapon írta:Mondhatnátok nekem egy egyszerű DVD író progit. Nerom van 6os széria de a windows7-esemmel kompatibilitási problémája támadt. Valami nagyon egyszerű (jó) kéne ami ingyenesen letölthető netalántán még magyar is.
Nokia PC Suitematyi02 írta:Sziasztok egy kis segítség kéne:)
Van egy Nokia telom xpress music, és filmet szeretnék rá tenni, csak át kell hozzá konvertálni, csak azt nem tudom, hogy azt hogy kell, valaki tudna mondani programot, segítséget hozzá?:)
Segítségeteket előre is köszönöm:)
GO MAGYARORSZÁG!
Vannak kifjezetten női mobilok - a Nokiának volt a 7-es szériából, ha jól emlékszem - de ez a teló konkrétan nem az - van belőle élénkebb színösszetételű, ne olyat vegyél és kész...bence-barca írta:Szeretnék venni egy új telót...
Mindegyik árúnál megtudod nézni hogy mennyi a szállítási költség.Ronaldinho&Barca írta:Valaki fel tudna világosítani, hogyan megy ez az amerikából való cipő rendelés? Nézegettem neten ezt az eBay meg hasonló oldalakat, ott dollárban vannak ugye az árak, átszámolva eléggé olcsó lenne, kb. mennyi a postaköltség, illetve hogyan kell fizetni?
Igazából nikeba rendeltek méretre kosárlabda cipőt, de megy a bénázás és inkább neten megrendelném, még se szeptember közepére érne ide..
újabb voks a vlc playernek. tökéletes mindennemű médiafájl lejátszására,kivéve dvdcsababarca írta:albicelesteX írta:Sziasztok!Olyan kérdésem lenne,hogy töltöttem egy filmet vagyis egy sorozatot és minden rész alatt ott a felirat fájl srt. kiterjesztésű de nem nyitja meg a media player a filmhez.Mit kell vagy hogyan csináljam?Köszi!
a windows media player nem kezeli a különálló feliratot.
Ajánlom a vlc media playert, vagy a BS Playert.
albicelesteX írta:Sziasztok!Olyan kérdésem lenne,hogy töltöttem egy filmet vagyis egy sorozatot és minden rész alatt ott a felirat fájl srt. kiterjesztésű de nem nyitja meg a media player a filmhez.Mit kell vagy hogyan csináljam?Köszi!
Próbálj meg egy másik lejátszót. GOM, VLC, BS...albicelesteX írta:Sziasztok!Olyan kérdésem lenne,hogy töltöttem egy filmet vagyis egy sorozatot és minden rész alatt ott a felirat fájl srt. kiterjesztésű de nem nyitja meg a media player a filmhez.Mit kell vagy hogyan csináljam?Köszi!
Vedd ki belőle a kártyát,és nézd meg,hogy a kis pöcök nincs-e elhúzva.Ronaldinho&Barca írta:Srácok, van egy micro sd memória kártyám, akarok rá másolni zenét, de azt írja a lemez írásvédett. Érdekes mivel én nem állítottam ilyent rá be, hogyan tudnám feloldani ezt az írásvédettséget?
Azt megkérdezhetem tőled mikor kötötted ezt? Mert amúgy van egy dátum a szerződésen, hogy meddig érvényes az amit kötsz.csababarca írta:Nem tudja valaki,hogy a T-mobile-nál miért szűnt meg a családbarát-kedvezmény? Direkt ez miatt lettem t-mobilos,hogy a barátnőmmel ingyen beszélhessünk...