Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Perrero írta:
valamit találtam anno neten, csak nemtom hol
vmit le kellett tölétenem hozzá
ugy értem h kezuelje az srt feliratokat
amikor kiírja, h nem tudsz bejelentkezni, akkor kiírja a "hibakódot" is, ezt írd be gugliba, ez általában be szokott válni az emesés gondoknálalbicelesteX írta:Üdv!Az msnem nem akar bejelentkezni.Ebuddyn megnéztem szóval a jelszó meg a cím stimmel csak valamiért a rendes windowslive-on nem tudok bejelentkezni.Ez mitől lehet?
Köszi, sokkal jobb.barca_bome írta:GOM Player viszi az mp4-et tökéletesen és az egyéb hasonló formátumú videókat is. (avi, 3gp, swf, flv , stb...)grecki írta:Segítsetek pls. Végre-valahára elérkezett az NFL preseason, így le is szedtem az első Eagles meccset. Csakhogy mp4 a formátuma, azt meg valamiért nem nagyon akarja vinni a gépem. állandóan beszaggat, sőt inkább megáll.Elég múzeumi darab a gépem, szóval... Elindítottam egy avi convertert, de az órákig nem lesz meg, ahogy nézem.
Lehet hogy valami kodek probléma? Esetleg a gépem túl lassú? Amúgy M Playerrel próbálkoztam, de az se viszi...
Ezt hogy érted? Hogy lejátsszon különálló feliratot is a filmhez? Mert úgy nem hiszem.Perrero írta:win. media centerhez lehet feliratkezelést beállítani vhogy
Én inkább az Acert ajánlanám, az i5 egy fokkal jobb, mint a core2duo
GOM Player viszi az mp4-et tökéletesen és az egyéb hasonló formátumú videókat is. (avi, 3gp, swf, flv , stb...)grecki írta:Segítsetek pls. Végre-valahára elérkezett az NFL preseason, így le is szedtem az első Eagles meccset. Csakhogy mp4 a formátuma, azt meg valamiért nem nagyon akarja vinni a gépem. állandóan beszaggat, sőt inkább megáll.Elég múzeumi darab a gépem, szóval... Elindítottam egy avi convertert, de az órákig nem lesz meg, ahogy nézem.
Lehet hogy valami kodek probléma? Esetleg a gépem túl lassú? Amúgy M Playerrel próbálkoztam, de az se viszi...
ugyan azt linkelted beHunter91 írta:Melyik gépet érdemesebb megvenni?
EZT?(Asus)
vagy pedig
EZT?(Acer)
Az egyiknek a procija jobb,de nem tudom,hogy ez mit jelent. Mennyivel jobb?
Miben érzékelhető a gyengébb proci?
http://jtelevision.blogspot.com/2010/08 ... -1_10.htmlnyalesz írta:Valaki nem tudja a digi fogja közvetetni neten a spurs-cityt? Vagy esetleg vlki vlmi használható linket küldene?![]()
Kösziiiiiiisjd írta:DJ Fresh - Gold DustLionel85 írta:Mostanában valamelyik zenecsatorna (Viva vagy MTV) szokott leadni egy pörgős számot. Négerek ugrálóköteleznek a zenére, keresem a címét, de nem találom. Valaki ismeri?