Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem nagyon tetszik mindketto!fanbarca írta:Két új sig:
ferninho renderével:
Drogba kudarcával és a hollandok, meg Angolok sikerével
LoL,sztem az is megtette volna ha painttel leradírozod az "E" betűt,és már jobb....fanbarca írta:Jaj ne, elrontottam, s elfelejtettem lementeni a ps formátumost(,
1 -2 pixeles brushsal kell húzkodni a hajszálakat, bár nem igazán jó embertől kérdezed mert nekem se megy ez nagyonHogy tudtad a haját smudge toollal?
Hogy tudtad a haját smudge toollal?ferninho írta:Patch toolfanbarca írta: De ha nem mentettem le a photshop formátumost? Csak JPEG-ben!![]()
kitudod vele szedni a feliratot és újat berakni...
azzal meg lehet pl ezt csinálni, de mivel fekete háttér van mögötte elég ha átszínezed feketével
amúgy miért kérdeztél rá a renderre?
Sajnos már úgy sem lehet megoldani, mivel a gépem makacskodik és a leggyengébb minőségben mentette le, és így nincs értelme kijavítanidavidvilla77 írta:A szövegnél pont fekete a háttér.. ott simán megtudod csinálni a clone stamp tool-al, vagy egy egyszerű fekete ecsettel. és beírod jól.fanbarca írta:De ha nem mentettem le a photshop formátumost? Csak JPEG-ben!ferninho írta: ezt úgy írod mintha lehetetlen lenne kijavítani... csak néhány kattintás egy kis túlzással....
Patch toolfanbarca írta: De ha nem mentettem le a photshop formátumost? Csak JPEG-ben!
A szövegnél pont fekete a háttér.. ott simán megtudod csinálni a clone stamp tool-al, vagy egy egyszerű fekete ecsettel. és beírod jól.fanbarca írta:De ha nem mentettem le a photshop formátumost? Csak JPEG-ben!ferninho írta:ezt úgy írod mintha lehetetlen lenne kijavítani... csak néhány kattintás egy kis túlzással....fanbarca írta:Jaj ne, elrontottam, s elfelejtettem lementeni a ps formátumost
De ha nem mentettem le a photshop formátumost? Csak JPEG-ben!ferninho írta:ezt úgy írod mintha lehetetlen lenne kijavítani... csak néhány kattintás egy kis túlzással....fanbarca írta:Jaj ne, elrontottam, s elfelejtettem lementeni a ps formátumost
ezt úgy írod mintha lehetetlen lenne kijavítani... csak néhány kattintás egy kis túlzással....fanbarca írta:Jaj ne, elrontottam, s elfelejtettem lementeni a ps formátumost
igen, a sportgfx-en is megtalálodTe ezt photoshoppal készíted? Pen toollal?
Egyértelmű hogy a második verzió jobb. Hangulatosabb és az elsőn amúgy se volt jó az a köd szerűség.higany írta:A mar belinkelt ibra sigen eszrevettem egy hibat. Azt javitottam, es ha mar beinditottam a ps-t csinaltam egy 2 verziot is belole![]()
V1:
V2: