Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
És ha jól láttam, Kuki adta a gólpasszt.Katalán88 írta:Quaresma újra él: http://www.youtube.com/watch?v=zbVEffLI ... r_embedded#!
Ne add fel, már 3-1.Mihu írta:3500-öt nyertem volna ha bejön a Spurs győzelmeLionel85 írta:Young Boys - Tottenham Hát spúr 3-0 a 39. percben.
Lesz itt meglepetés!![]()
![]()
![]()
Katalán88 írta:Quaresma újra él: http://www.youtube.com/watch?v=zbVEffLI ... r_embedded#!
Aha,én is nézem,a Dinamonak jó kis kapusa van,és még csak 17 éves..Lionel85 írta:A Dinamo Kijev - Ajax meccset adja most a tv2.
Nagyon jó kis meccs van, igazi BL-meccs. Hajtós, iramos, itt lesz gól tuti.
- és ki a középső Ajax BEK??, na ki??Lionel85 írta:A Dinamo Kijev - Ajax meccset adja most a tv2.
Nagyon jó kis meccs van, igazi BL-meccs. Hajtós, iramos, itt lesz gól tuti.
Tiszta sor amit mondasz.ozsimiki írta:nem simán,de lesz, úgy írod mintha a 90.percben lenne, de még akkor is lesz egy visszavágó, szerintem itt is szereznek legalább 1 gólt, 1nél több nem lesz közte,akkor meg nem lehet gond otthon nekik.Tdavid írta:BL selejtező:
Young Boys-Tottenham 2:0 (20. perc)
Hogy lesz így BL?
nem simán,de lesz, úgy írod mintha a 90.percben lenne, de még akkor is lesz egy visszavágó, szerintem itt is szereznek legalább 1 gólt, 1nél több nem lesz közte,akkor meg nem lehet gond otthon nekik.Tdavid írta:BL selejtező:
Young Boys-Tottenham 2:0 (20. perc)
Hogy lesz így BL?
A másik kettőt meg a digi, a Zenit - Auxerre előbb lesz, aki megteheti lesse meg, szerintem megnézem, hátha lehetőséget kap Huszti Spaletti mestertől.fcbarca0827 írta:És ezek közül az elsőt a TV2 közvetíti. Különösebben nem érdekel, de, már hiányzik a normális BL, így aztán ránézek.S.Agüero írta:Ma lesz 3 BL selejtező meccs!
1.: Dinamo Kijev - Ajax
2.: Zenit - Auxerre
3.: Young Boys - Tottenham
És ezek közül az elsőt a TV2 közvetíti. Különösebben nem érdekel, de, már hiányzik a normális BL, így aztán ránézek.S.Agüero írta:Ma lesz 3 BL selejtező meccs!
1.: Dinamo Kijev - Ajax
2.: Zenit - Auxerre
3.: Young Boys - Tottenham
pöppetS.Agüero írta:Nálam így nézne ki:
Kapus: Valdés
Védő: Piqué
Kp: Xavi
Csatár: Messi
Bár lehet "picit" elfogult voltam.![]()